Sari la conținut

Gabi77.

Member
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

350 citiri profil

Realizările lui Gabi77.

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. @snd @TwiX mai raspundeti?
  2. @Paradox https://steamcommunity.com/profiles/76561199037298757/ main ul si mai am conturi cu lv 3-4 care vr sa le cresc.Daca vrei ti le arata si pe alea, am si skinuri pe ele. https://steamcommunity.com/profiles/76561199047792048/ https://steamcommunity.com/profiles/76561199012313130
  3. @VasYiY Bro, hai sa ne gandim logic, cu ce ma ajuta pe mine sa dau cu cheat pe server comunitar,atata timp cat nu castig ELO sau cutii sau altceva?
  4. @VasYiY Bro eu zic sa asteptam decizia superiorilor si vedem ce o sa zica ei,daca tu consideri ca sunt codat e doar opinia ta,eu iti zic,dupa ce o sa fac contul mai sus o sa ii bag si banii in el,asta e doar parerea ta.Noapte Buna!
  5. @VasYiY ia bro,am avut noroc, ca sa nu mai comentezi sau chestii din astea,chiar nu dau cu cheatul pe servere,eu mai intru pe ele ca sa joc si sa ma incalzesc.
  6. Bro daca te uiti mai bine poti sa vezi ca am prime si bhop il faceam din rotita deaorece ma antrenez de foarte mult timp la el, nu stiu ce a fost mai suspect decat faza cand am facut spray. @VasYiY Si nu dau eu pe sv comunitare cu cheatul, mi se pare o porcarie.
  7. Gabi77.

    Unban

    Ok, scuze, voiam sa fiu sigur.
  8. Gabi77.

    Unban

    1. Profil Steam: shizunetakemydick(Puisor nick in joc). https://steamcommunity.com/profiles/76561199096505565 2. Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=Puisor&advType=name 3. Descrie situația: Eram Palace si am vrut sa fac spray under-palace cum fac eu deobicei si vad ca am facut un kill, in secunda a doua vad ca am luat ban pe motiv wall. 4. Dovezi:https://imgur.com/a/F2H8C6r
  9. Nick: Puisor Nick admin: VasYiY Data și ora evenimentului: 21.01.2021 17:50(pe la ora asta). Harta: Mirage Detalii:Eram frumos in Palace,si am inceput sa fac spray pe under-palace,cand deoadata vad ca am facut un kill si dupa acest kill vad ca mi-am luat ban de la adminul VasYiY. Dovezi: https://imgur.com/a/q80CgVD Alte precizări: Ii multumesc adminului care se uita peste aceasta postare.
  10. Gabi77.

    Ban pe degeaba

    Nume: Puisor Numele celui reclamat: VasYiY Motivul reclamației:Am luat ban permanent degeaba. Topicul/postarea in cauza:Ban Dovezi (dacă este cazul):Nu am mai facut ss, dar se poate vedea in ban history cred. Informații suplimentare:Am facut spray din peretele de la under palace si am facut un kill prin noroc si peste 2 secunde vad ca a venit banul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.