Sari la conținut

^5 paul-tnt-

Member
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

^5 paul-tnt- a câștigat ziua ultima dată pe August 27 2021

^5 paul-tnt- a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

1.415 citiri profil

Realizările lui ^5 paul-tnt-

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

39

Reputație Comunitate

  1. Consider ca initial ar trebui acordat un kick pe motivul "lag", iar daca jucatorul nu intelege, un ban de 30/60 min maxim.
  2. Contra UNBAN - motive mai sus - dupa cum se observa si in urmatoare poza, ai fost sanctionat de nenumarate ori si vad ca nu te-ai potolit!
  3. ^5 paul-tnt-

    [Cerere up] blec

    PRO - activ - matur
  4. Nume: Paul Vârstă [minim 14]: 15 Nick: ^5 paul-tnt- Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/paultnt-/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_0:0:551284308 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/^5 paul-tnt-/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/0eR8k8M Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] da, paul-tnt-#4075 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da Ai citit regulamentul?: cu siguranta ca nu Grad admin actual: helper O sugestie pentru server?: e perfect
  5. ^5 paul-tnt-

    Cerere UNBAN

    CONTRA UNBAN La momentul in care s-a dat banul, baiatul a avea o atitudine de superioritate fata de Sweety, cand i s-a cerut contul main, a refuzat sa il dea, iar apoi a zis ca il are banat, apoi Sweety a sanctionat !
  6. Imi doresc: 2 x 10 Euro PayPal 1 x VIP 3 - GO.USP.RO 2 x Premium Forum Dovezi: 1. Discord: https://imgur.com/a/37wJqWR 2. Steam: https://imgur.com/a/iAt6OKX 3. Youtube: https://imgur.com/a/m2PQYNK 4. Facebook: https://imgur.com/a/tgvURAF 5. Steam: https://imgur.com/a/iAt6OKX
  7. Contra - voce subtire - toxic
  8. Contra Suferea in continuu Respecta si tu modelul
  9. Contra Cerere de helper recenta
  10. ^5 paul-tnt-

    Cerere up sk1too

    Contra Ai gradul de putin timp Mareste activitatea
  11. ^5 paul-tnt-

    unban kick buttowski

    Salutare! In primul rand, ce as vrei sa spun este ca toata lumea din echipa adversa te acuza de coduri, asa ca am decis sa iti fac un mic demo. Dupa o scurta analiza mi-am dat seama ca te cam uiti prin pereti si ti se cam blocheaza tinta pe inamici. DEMO:
  12. Salutare! Dupa cum stiti, noul an scolar de abia a inceput, fiind si prima mea saptamana de liceu, este putin mai greu cu acomodarea. Iar aproximativ 2-3 saptamani nu cred ca o sa intru pe server. Mult succes in noul an scolar si bafta mai departe celor de la facultate!
  13. PRO, activ, dar ai grija la limbaj
  14. Contra, regulament necitit, si consider ca nu ai ti-ai "repara" limbajul daca ai primi helper.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.