Sari la conținut

contbanat

Member
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui contbanat

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. ou mai gad miere?????? man!!!!!!!! do not atac mi!!!!!!
  2. uatafac mane am 2 ani???? Stai cuminte Eduard ca nu o sa fii la nivelul meu niciodata, nici tu nici miere Pacat de server ca voi doi il stricati )) app, mai spala-te si tu
  3. ho ma bocanc, nu vezi ce nas de tractor ai? fotomodel te-a facut ma-ta
  4. Puișor, calmează-te că te-ai cam aprins la față=))))))))))))
  5. BTW, pozele sunt facute de mine, ea a intrat doar sa ii dea ban pentru ca asa stia. Eu i-am lasat sa faca tt pe el, te pup fanule @Anto's baby<3
  6. naspa mane, daca te pupi in cur cu el, normal. Chiar vreau pe sa-l rog pe NIGHT sa imi scoata gradu pentru ca nu ma face un grad, decat sa stau cu fututi in cur in staff cum esti tu, mai bine lasa.
  7. bai vere, ia calmeaza-te. A scris in chat 'Unde e saracia aia de Levi' pentru ca s-a saturat de el, ce esti asa panicat? In staff s-a vorbit de mult ca o sa ia ban pentru toxicitate si se vede clar in ultima poza cum ma ameninta cu tine asa ca nu mai fii smecheras si du-te la somn, puiule.
  8. ho ma dragos, esti incalzit? daca era sa ne batem joc de cineva se faceau multe posturi. Levi merita ban de mult pentru toxicitate si mai multe.
  9. Contra. In primul rand nu ti-a cerut main, ai primit multe report-uri pe u@ ceea ce l-a facut sa se uita pe tine. Nu e prima data cand ai fost reclamat pe u@ pentru cheats. Un exemplu, joci bine, dai tap-uri si etc dar cand ma puneam pe tine erai ultimu' slab. Iti zic sincer ca nu poti sa ascunzi un cod asa de usor, eu am jucat cu cod 1 an jumate si stiu cum e.
  10. PRO Este activ, se implica dar atât încearcă să păstrezi un limbaj decent. Te aștept în staff.
  11. PRO, este activ și descurcăreț.
  12. Retrag, băieții au dreptate.Nu știam că nu pot recupera sau aplica iar daca am primit remove.
  13. 1. Numele tau ( din joc ) : CipriaN. 2. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2020/ 3. SteamID: STEAM_0:0:568958669 4. Gradul pe care l-ai avut: HELPER 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : Nu am donat in schimb am aplicat. Dovada:https://usp.ro/forum/topic/45134-cerere-helper-ilusion/ 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: Doresc să reiau gradul deoarece data trecuta am greșit, am fost la început, am avut și scăpări nervoase și am acționat cum nu trebuie. A trecut mult timp, m-am schimbat, sunt calm și voi fii mult mai atent. 7. Alte detalii: Mulțumesc pentru timpul acordat și o seară/zi buna!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.