Sari la conținut

royaly

Veteran
  • Număr conținut

    172
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de royaly

  1. 1. Nickname: Royal 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/royalsergiu 3. Gradul pe care îl deții: CO-OWNER 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Sunt de mult timp in staff, mi am facut treaba si doresc sa revin unde imi este locul, sa ajut mai mult staff-ul cu ce se poate. 5. Ai citit regulamentul ?: vreau helper 6. Alte detalii: O revenit si timpul meu
  2. Ce sa fac cu tine... PRO.
  3. Ca membru staff, trebuie putina maturitate, din punctul meu de vedere. CONTRA.
  4. Nu mi se pare ca esti capabil de membru staff, comportamentul lasa de dorit. CONTRA.
  5. Experinta este, activitate este, dar gura lasa de dorit =]] jockin' PRO, with love
  6. N am nimic de reprosat, activitate este, gura mare este, ai grija de tine! PRO.
  7. Albastrele is baza, te pup noax tati, experienta este, activitate este, grija de tine PRO.
  8. 1. Nickname: Royal 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/royalsergiu 3. Gradul pe care îl deții: Moderator 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Deoarece, am experienta necesara pentru acest grad si vreau sa ma implic mai mult in activitatea staff-ului. 5. Ai citit regulamentul ?: vac-ban 6. Alte detalii: Va pup si va multumesc pentru timpul acordat
  9. Uite cum sta treaba, asa cum a zis si @tnk , ai primit un avertisment, nu conteaza din partea cui, Pop e la fel, un membru staff, ai continuat in ceea ce consta scrisul pe u@. Trece banul si remediaza-ti comportamentul. CONTRA.
  10. Respecta modelul de cerere + regulament necitit, CONTRA.
  11. Malcon a vorbit si pentru mine, nu exista zi in care sa intru pe server si tu sa nu injuri sau sa nu fii toxic. CONTRA.
  12. 1. Nickname: Royal 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/royalsergiu/ 3. Gradul pe care îl deții: Moderator. 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Deoarece, am experienta necesara pentru acest grad + vreau sa ma implic mai mult in activitatea staff-ului. 5. Ai citit regulamentul ?: vac-ban 6. Alte detalii: Multumesc pentru timpul acordat !
  13. Cred ca tu ai chef de glume, asa impertinent sa fii sa vii cu o cerere de helper, dupa ce te am prins cu codurile? Este posibil si prima oara cand ai primit ban pe main, acelasi lucru l ai facut, asa ca nimeni nu te mai crede si nu, nu mai meriti nicio sansa, avem destui oameni pe care sa ne bazam. Jalnic, PROPUN INTERZICEREA INTRARII TALE IN STAFF.
  14. Dupa cate am vazut pe server, sunt momente in care faci tt, injuri si nu mi se pare ca esti bun pentru staff, parerea mea. CONTRA.
  15. Sper ca te ai maturizat putin, hai sa vedem ce iese. PRO.
  16. Sa revii cu o cerere helper, dar in legatura cu cererea de recovery, CONTRA. Night decide ce si cum in privinta ta.
  17. 1. Nickname: Royal 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/royalsergiu 3. Gradul pe care îl deții: Administrator. 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Experienta multa, am fost inactiv mult timp, intr-adevar, dar incet, incet, revin si cu activitatea, asa cum pot si eu. 5. Ai citit regulamentul ?: vac-ban. 6. Alte detalii: Va pup
  18. @akame ロッキーa vorbit si in locul meu. PRO.
  19. A vorbit Malcon si in locul meu. CONTRA.
  20. 1. Numele tau ( din joc ) : Royal 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/royalsergiu/ 3. Gradul pe care il detii: Administrator. 4. Cat timp vei fi absent/a?: 2-3 saptamani. 5. Motiv: Probleme cu pc-ul. 6. Alte detalii:
  21. 1. Nickname: Royal 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/royalsergiu/ 3. Gradul pe care îl deții: Administrator 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Cred ca merit UP, din cauza faptului ca ma implic in administrarea server-ului si in pastrarea "linistii" acestuia, totodata, experienta pe care o am. 5. Ai citit regulamentul ?: vac-ban 6. Alte detalii: Sunteti frumosi astazi
  22. Nu am nimic personal cu tine, ti-am spus asta si pe server dar am garantat pentru tine si ai stat max. 2 luni in staff, daca stiai ca ai probleme personale, treaba cu liceul etc, nu trebuia sa intri in staff de la bun inceput. NEUTRU, deocamdata.
  23. Nu stiu de ceilalti dar eu nu cred ca esti pregatit pentru admin, din cauza activitatii cat si din cauta sanctiunilor date. CONTRA.
  24. Din punctul meu de vedere, trebuie sa mai astept si sa mai acumulezi experienta, co-ownerul e un grad mare. Contra deocamdată.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.