Sari la conținut

ghostwave

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ghostwave

  1. ghostwave

    Halloween Event

    Imi doresc: 2 x 10 Euro PayPal 2 x Premium Forum 1 x VIP - ARENA.USP.RO Dovezi: https://imgur.com/a/DMhmDG1
  2. ghostwave

    Cerere unban sunt nub

    am inteles, se pare ca a jucat si pe alte conturi, dar ganditi va un pic, adica eu am pe main VAC de vreo 200 de zile, daca mi as face alt cont si as intra pe sv si as zice uite asta imi este mainu cu VAC, voi mi-ati da ban pt ca am VAC intre 100-400 de zile, dar eu mi am luat VAC de la commenduri, am primit de la un prieten un app de commenduri cu boti, e un fel de hack pt commenduri si uite se pare ca e dectectabil... nu va ganditi ca la level 100 steam + inventar de 70 de euro mi as baga coduri, si daca mi as baga imi transferam skinurile... si uite asa pierdem playerii... cu reguli fara nici o noima...
  3. ghostwave

    Cerere unban sunt nub

    Pro unban, acuma fara suparare dar nu vedeti ca se dau banuri aiurea deja, uite omu a facut si demo inainte sa isi i-a ban, eu nu vad nici un wall in demo :)))))
  4. Acum 8 ore a facut aceasta cerere unban, te rog uita te ca a facut demo inainte sa isi i-a ban. Ti se pare ca joaca cu coduri?
  5. Wow, sincer pe mine m-ai uimit, in primu rand nu mi-am batut joc de nimeni, chiar din contra eu am primit niste cuvinte destul de urate de la niste "prieteni" din trecut... in fine nu ma plang, dar ca sa stii Angrry chiar se ocupa de comunitate si mai ales de GO, nu stiu cui ii iei tu apararea dar asta nu e motiv sa te lasi de un server :))) oricum treaba ta nu ma bag, si sunt nub imi este prieten recunosc dar daca omu nu are main, si isi i-a unban voi iti tot da-ti ban... nu mai zic nimic, oricum regula cu mainu nu avea nici un sens, in fine :)))
  6. Nickname: gh0stw4ve Prenume: Christian Varsta: 15 Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/gh0stw4ve/ Grad dorit: Administrator Experienta CSGO (De cat timp joci): De 4 ani Experienta SourceMod (De cat timp administrezi/ai fost admin): Am experienta in SourceMod, am fost admin pe multe servere, aproximativ de 2 ani. Cate ore ai de gand sa fii activ?: 2 minim O data ce vei primi grad, intelegi ca vei fi supus regulamentului serverului?: Da Ai intrat pe serverul de discord al comunitatii? https://discord.gg/EjH2j7quRC : Sunt deja pe el Discord Tag: gh0stw4ve#6666
  7. ghostwave

    Cerere unban

    Pro unban, apropo banul e pe rust si dovezile nu sunt prea clare.
  8. ghostwave

    up HBK

    Pro fratelo
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.