Sari la conținut

Sweety

Veteran
  • Număr conținut

    162
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sweety

  1. Sweety

    retragere sweety

    Salut baieti ma retrag o perioada de timp , nu prea mai am timp sa intru pe sv si fac loc pentru cei noi . Mersi de intelegere, see u soon !
  2. Sweety

    Cerere concediu

    distractie placuta bro daca nu i in interes de seviciu
  3. PRO Unban , dovezi insuficiente , faptul ca are lvl 0 sau ca n are prime e useless . Un demo ar putea usura treaba , acum vedem poate faci rost de el si schimb decizia . PEACE ALL , kiss u 777.
  4. Sweety

    Cerere up fervecs

    activitate , isi face treaba bine .
  5. Sweety

    give admin <3

    Pro , activitate buna meriti o incercare
  6. Sweety

    retragere sweety

    Salut baieti ! Cu părere de rau renunț la cs și totodata la grad . Sunteți niște baieti de milioane și ma simt onorat sa fac parte din staff ! N am un motiv plauzibil doar ca nu pot avea destula activitate in comparație cu gradul , facloc pentru cei nou-veniți . Succes tuturor la Bac , examen , admitere , etc. Sper sa ne vedem cât de curând -Al vostru sweety
  7. Contra -motivele le știți !
  8. Sweety

    Cerere Unban Kenzoo.

    Pro unban ! Nu vad nimic wow . E curat , mult succes !!
  9. Sweety

    Unban BBK

    Contra unban ! Din câte am analizat pe demo, joci foarte haotic , nu ai un rank foarte mare și probabilitatea sa dai cu coduri pe comunitare e foarte mare , ținând cont și de contul fantoma(26 h in cs) ! Astept parerea și celorlalți admini. Zi frumoasa ! (o sa mai analizez in detaliu , dacă am ratat ceva ,revin cu un edit)
  10. Sweety

    Sugestii GO

    Salut Sunt Pro pentru toate mai putin cu runda de lame , din câte stiu nu se poate scoate sau dacă se scoate o sa creeze lag sau chiar connection problem când sunt multi playeri. Angry stie cel mai bine.
  11. Sweety

    Cerere Unban ?

    Pro unban -jucătorul e curat -are faze normale ,nimic iesit din comun
  12. Sweety

    Cerere UP bZx.-

    PRO -activ zilnic -îți faci treaba ca la carte - succes !
  13. Sweety

    Uprgrade Destroy3241

    Pro -activ mai tot timpul -nu am vazut sa calci strâmb , îți faci bine treaba - succes și ramai la fel
  14. Sweety

    Cerere revenire staff.

    pro bine ai revenit -ai experiența -esti activ Mult succes !!
  15. Sweety

    absenta sweety

    Salut baieti ! De pe data de 25 ianuarie pana pe 1 februarie mi am luat o mica pauza de la pc in speranța obținerii unor rezultate mai ok in privința pregătirii pentru bac ! Stiu ca trebuia sa fac cererea asta pe 25 dar alta scuza nu am, ma pregătesc și vreau sa revin cu forte noi mersi de înțelegere și zi faina Edit : https://www.gametracker.com/player/sweety/go.usp.ro:27015/ asta e linkul de la gametraker cu activitatea scăzută in cele 7 zile , câte 1h maxim am putut intra.
  16. Sweety

    Helper

    contra , motive mai sus !!
  17. pro , aceiași părere îți îmbunătățești comportamentul și succes in continuare , nu mai zic de activitate pt ca te vad zilnic
  18. Salut ! Deci motivul banului este limbaj > jigniri la adresa adminului . Nu inteleg de ce ai făcut reclamație , in primul rand sunt admini de fata care au vazut felul in care vorbesti și ce respect porți fata de staff . Asa ca in astea 60 de min revizuiește-ti vocabularul !! O zi frumoasa tuturor
  19. Îți dau pro pt ca este usor sa fii helper și cred ca poți face fața ! In schimb nu te as vedea admin in viitorul apropiat deoarece mai ai de invatat multe , odata cu gradul vine și responsabilitatea deci nu vreau sa vad in chat suferințe,frustrări , etc !!! Succes și sărbători fericite tuturor !!
  20. Sweety

    absenta sweet

    Salut baieti , după cum știți și voi vin sărbătorile și nu prea mai am timp de calculator . După sărbători revin cu forte noi va pwp ( 24dec—2-3ian ).
  21. Sweety

    Cerere Helper Mario

    pro , baiat de treaba și merita o șansa !!! succes
  22. Sweety

    Cerere UP sweet

    Nume: [numele tău real]Stelian Vârstă [minim 14]:18 Nick: [numele tău de pe server] sweety Profil jucător [STEAM]: STEAM_1:1:170759387 Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server (gametraker) https://www.gametracker.com/player/sweety/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: aproape 300 https://imgur.com/a/JE3yTYT Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] Da . steliandon21 (username-ul) Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da Ai citit regulamentul?: cu siguranța ca nu Grad actual : Trusted O sugestie pentru server : totul merge struna ,nu cred ca necesita ceva , doar menținerea mentenanței . Vreau sa adaug faptul ca am nevoie de cele 450 de ore minime pt CO-OWN . Am undeva la 1000 de ore pe sv-ul asta dar cele mai multe ore s au sters in mom in care ati dat wipe (puteti verifica in cererile precedente) Locul 2 pe sv la activitate si nu prea am insistat cu cererile ! Seara faina va doresc si astept parerile voastre :***** Edit: Va rog sa aveti in vedere faptul ca anu asta dau bacu si fac tot posibilul sa intru
  23. Sweety

    Cerere Helper Lemone

    Contra ! -am activitate mai buna cu toate ca am bac anu asta si nu pot intra asa de des . - daca la urmatoarea cerere o sa fie activitatea inbunatatita te astept cu mare drag in staff ! Succes
  24. Pro pentru incurajare ! Sunt dezamagit de comportamentul tau in momentul in care te enervezi , in rest esti baiat ok !!
  25. Contra , imi pare rau ! aceleasi motive
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.