Sari la conținut

Ștewie2K

Veteran
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    7

Ștewie2K a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 22 2023

Ștewie2K a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Ștewie2K

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rar
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

63

Reputație Comunitate

  1. Ștewie2K

    Retragere!

    Salut, Angrry, doresc sa-mi scoti adminul, ramai cu lichelele pe care le ti in brate la nesfarsit...nu vreau sa-mi mai pierd timpul stand pe spec sau gotv incercand sa-ti moderez serverul si pe tine sa nu te intereseze de nimic altceva decat de server. Copii la adminat, nu ai sa duci lipsa. Multumesc tuturor celor ce m-au sustinut ca si admin! Spor la joc!
  2. Voi astia care sunteti obisnuiti sa injurati pe un amarat de joc, ar trebui sa fiti obisnuiti si cu mute, gag si ban. Ce atata tam-tam ca ti-ai luat ban si celalalt, nu...Pentru voi, aceste pedepse sunt mult prea mici!
  3. Ștewie2K

    Cerere helper

    Nefiind activ pe server, nu ma pot pronunta, dar avand in vedere ca este nevoie de ajutor, sunt pro cererii! Spor!
  4. Ștewie2K

    Cerere up fervecs

    Pro, responsabil si activ!
  5. Wall si poate aim, nu stiu sigur, ramai cu ban-ul din partea mea..
  6. Ștewie2K

    cerere helper

    Oricine merita o sansa, deci pro cererii!
  7. Ștewie2K

    Absența!

    Salut, pentru o luna, o luna si ceva voi fi absent. Sunt plecat in alta tara si internetul e slab spre inexistent. Spor la joaca!
  8. Voi ar trebui sa aveti cod captcha de completat inainte sa faceti reclamatie, sunt sigur ca nu l-ati trece... Da, acel nume este xenofob si te-am rugat sa ti-l schimbi. Am incurcat borcanele si prima data ti-am schimbat clan tag-ul apoi te-am rugat sa-ti schimbi numele iar si mi-ai zis sa mai incerc. Te-am avertizat si cu ban si tot nu ai vrut, mi-ai zis ca ia, sa vad ce faci...Apoi ti-am schimbat numele in Rahatel pentru ca da, te defineste total. Apoi ti-ai schimbat numele inapoi in Gipsy anihilitaor si ai primit ban 30 min. Mi-as fi dorit sa te injur, dar uite asa, ma limitez la niste stelute, pun pariu ca ai o bruma de iq intre spatiul ala dintre urechi sa-ti dai seama cam ce si cum: ******* ******* ******* ******* ******* *******!
  9. https://easyupload.io/0p5izu asta e harta pe care ai luat ban. Pentru cei care vor sa vada si de unde ai plecat cu ban-ul, recomand sa caute si pe mirage (harta de cand a inceput domnu sa vorbeasca neincetat pe mic). Ps. De gura, nu te intrece nimeni, dar sa gandesti catusi de putin..ce sa-ti cer?! Atata poti, atata faci.. Si referitor la motivul ''mergi pe forum si fa reclamatie'' te-am rugat inca dinainte sa iti dau ban ca daca ai ceva de comentat pentru gag si mute primit, poti sa mergi pe forum. Ti-am oferit motivul si timpul liber sa postezi pe forum!
  10. Intri pe server sa te joci civilizat, nu sa faci bascalie..sa nu se poata juca din cauza ta. Daca restul de playeri iti pot da block sa nu te mai auda, eu ca admin nu pot sa fac asta deoarece nu te mai aud cand injuri. Dar ce sa stii tu?!
  11. I am dat si 10 min...si pe mapa anterioara..tot pe mapa anterioara a mai fost sanctionat de un alt admin, Eren. Si Eren l a rugat de cateva ori sa inceteze...a primit ce a cautat cu ardoare..
  12. Dovada e pe discord, poti sa-ti descarci singur dovezile..vreo doua mape. Iar Uwu, tu cine esti? Nu ai admin pe go...nu iti da cu parerea la ceva ce nu esti competent! 12 ani! Aaaa gata, m-am prins cine esti, esti reclamangiul sef, ..ai 15 mii de reclamatii la activ..
  13. Dadeai info si ai luat ban...ai gandit mult varianta asta de reclamatie? Se vede pe demo ca inainte sa iti iei ban ai spamat microrofnul pana nu ai mai putut din cauza ca ti-ai luat gag in 3 randuri. Apoi in mod repetat te-am rugat sa incetezi. Ai primit ce ai meritat, ba chiar mai putin, dar daca astea sunt regulile..
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.