Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Purple Rain IV

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Purple Rain IV last won the day on September 19

Purple Rain IV had the most liked content!

Community Reputation

9 Beginner

2 Followers

About Purple Rain IV

 • Rank
  Beginner
 • Birthday 05/28/1996

Contact Methods

 • Facebook
  PRIVAT
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/1k5k/
 • Discord
  Purple Rain#2762
 • Email
  PRIVAT

PC Specs & Gear

 • CPU
  Intel Core i5-9400F
 • GPU
  GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC 3X 8GB GDDR6 256-bit
 • RAM
  32 GB
 • Motherboard
  Corsair Vengeance RGB PRO 32GB, DDR4, 3200MHz, CL16, Dual Channel Kit
 • Cooler
  Am pc nu laptop
 • Fans
  Ventilator Floston Halo RGB Rainbow Three Fan Pack, 120mm, PWM
 • Disk
  1 TB HDD / 1TB SSD
 • PSU
  Nu conteaza
 • Case
  Nu conteaza
 • Monitor
  Monitor Gaming TN LED Dell Alienware 25", 240Hz, 1ms, G-sync, FHD, HDMI, Display Port, Pivot, Negru, AW2518H
 • Keyboard
  Tastatura gaming SteelSeries Apex 5, iluminare RGB, contacte mecanice hybrid-blue, display OLED, Negru
 • Mouse
  Mouse Gaming RAZER Mamba Elite, 16000 dpi, negru
 • Pad
  Mouse Pad ASUS ROG Sheath Negru
 • Headset
  Kraken Tournament Edition
 • OS
  WIN 10
 • More
  Nope

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. 1) Nickname: Chef Florin Dumitrescu 2) Gradul deținut: Owner 3) Motivul pentru care te retragi: Inactivitatea 4) Comentarii adiționale: Va urez succes in continuare .
 2. Purple Rain IV

  Iti multumim pentru efortul depus in aceasta comunitate ! Iti urez noroc si succes în tot ceea ce iti vei propune sa faci.
 3. Purple Rain IV

  Salut Din ce am inteles Adminul KulKatAntonio a considerat ca trebuie sa fi sanctionat datorita toxicitatii care nu este permisa sub nici o forma in aceasta comunitate. Totusi Adminul in cauza nu a stiut ca vip-ul care primise gag isi folosea beneficiul gradului. Daca cuvantul "ez" se repeta de multe ori la rand, sanctiunea era 100% corecta.Kulkat va fi avertizat sa aiba o atitudine mai "Friendly" si sa reciteasca regulamentul. Iti multumim pentru ca ai adus in atentia noastra aceasta problema ! O zi frumoasa PurpleRainIV
 4. Purple Rain IV

  Salut In urma verificarilor efectuate in PC-ul tau personal am constantat ca ai folosit sau inca folosesti third party programs. Totusi nu dovezile au aratat ca folosesti HACK/Third Party Progams sau orice alt tip de "coduri". Din pacate noi nu putem sa te ajutam cu UNBAN datorita verificarii care a dovedit ca ai folosit sau inca folosesti coduri . Sugestia nostra este sa faci o curatenie in PC si in CHROME si daca mai doresti sa fi alaturi de comunitatea noastra NEXUS.USP.RO poti opta pentru un UNBAN platit in valoare de 5 Euro ! O zi frumoasa PurpleRainIV
 5. Purple Rain IV

  Contra De ce? 1. Nu te consider destul de pregatit. 2. In cerere ai pus un link asa la misto asta imi denota ca nu esti atent la detalii si este un minus extrem de mare pentru un membru STAFF. 3.Comportamentul tau este unul de copil rasftat care primeste ce vrea cand vrea si mereu esti cu nasul pe sus . 4.Ignoranta fata de Stafful actual si avand in vedere ca nu faci parte din STAFF si ai atitudinea asta fata de staff de superioritate ma gandesc ce atitudine vei avea "daca" ai fi in STAFF. 5.Regulamentul nu e citit . Pot continua lista dar nu are rost din punctul meu de vedere am oferit destule argumente incat sa primesti un BIG CONTRA. Sugestii utile: 1. Nu te mai crede superior. 2.Schimba Atitudinea. 3.Fii Prietenos. 4.Daca vrei ceva cu adevarat ai nevoie de PASIUNE si DEDICARE. 5.Respecta si vei fi Respectat. Iti multumesc pentru intentia de a candida pentru pozitia de HELPER din cadrul comunitati noastre Nexus.usp.ro dar din partea mea CONTRA. Iti pot recomanda urmatorul clip ca si consolare :
 6. Purple Rain IV

  PRO De ce? 1.Activ/Muncitor in comunitate. 2.Dedicare pentru acest server exclusiv. 3.Prietenos/Glumet si serios cand trebuie. Pe scurt o persoana capabila si din perspectiva mea merita UP . Succes in continuare! Pentru treaba bine facuta si dedicarea aratata acestei comunitati iti recomand acest videoclip:
 7. Purple Rain IV

  Contra De ce? 1. Nu te consider destul de pregatit. 2. In cerere este specificata poza nu videoclip pe youtube asta imi arata mie ca nu esti atent la detalii si este un minus extrem de mare pentru un membru STAFF. 3.Spui ca ai experiente destul de mari si ca admin si ca scripter in sourcemod. Poti sa ne dai exemple de comunitati ? unde ai fost admin sau helper ? Nu stiu ce comunitate accepta admini/helperi sub 14 ani . Si spun ca sub 14 ani pentru ca spui ca ai experienta 8.5 din 10 ceea ce inseamna ca ai ani in spate de adminat si durate lungi . Exemple cu dovada daca doresti sa dai reply daca nu ai dovezi ca ai fost admin sau helper nu te obosi . Iti multumesc pentru intentia de a candida pentru pozitia de HELPER din cadrul comunitati noastre Nexus.usp.ro dar din partea mea CONTRA. Iti pot recomanda urmatorul clip ca si consolare :
 8. Purple Rain IV

  Contra De ce? 1. Nu te consider destul de pregatit. 2. Se observa ca nu ai citit cererea model ceea ce indica ca nu esti atent la detalii si asta este un minus destul de mare pentru o persoana care aplica in STAFF. Dar nu te intrista poate in viitor vei fi colegul nostru dar asta presupune sa depui mai mult efort in ceea ce vrei sa faci asa ca iti urez succes in continuare ! Iti pot recomanda urmatorul clip ca si consolare :
 9. Purple Rain IV

  Contra De ce? 1. Nu te consider destul de matur. 2. Se observa ca nu ai citit regulamentul. 3. Cerere facuta la misto dupa parerea mea. Dar nu te intrista poate in viitor vei fi colegul nostru dar asta presupune sa depui mai mult efort in ceea ce vrei sa faci asa ca iti urez succes in continuare ! Iti pot recomanda urmatorul clip ca si consolare :
 10. Purple Rain IV

  Hai ca pun de un muffin sa ne fericim si noi putin . Ingredientul cheie fiind o chestie verde dar shhhh !!!
 11. Purple Rain IV

  Facem de un gratar ?
 12. Purple Rain IV

  CONTRA De ce? 1) Comportamentul lasa de dorit. 2) Dupa prima cerere pentru HELPER ai facut tam tam pe server ca de ce am dat CONTRA. 3) In opinia mea nu esti suficient de pregatit sa faci parte din ECHIPA noastra. Dar nu trebuie sa te intristezi poate data viitoare vei fi pregatit joacate pe server si lucreaza la maturitatea aia si cine stie poate vei fi colegul nostru in viitor! Iti pot recomanda urmatorul clip ca si consolare :
 13. Purple Rain IV

  Contra , Nu esti destul de matur asta este opinia mea personala.
 14. Purple Rain IV

  Contra motivele au fost enumerate deja.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.