Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

EU JANE

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Beginner

1 Follower

About EU JANE

 • Rank
  Beginner

Contact Methods

 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/PascuPas/
 • Discord
  Sebiiiiii#9605
 • Email

PC Specs & Gear

 • CPU
  AMD Ryzen 3 3250U 2.6 Ghz
 • GPU
  INTEGRATED
 • RAM
  4GB DDR4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EU JANE

  Propun sa fie scoasa harta bhopz_v2 deoarece se abuzează de aceasta harta și dai degeaba rtv pentru ca harta este bagata la loc.
 2. EU JANE

  eram doar eu, rvdu si acel player, nu am dovada dar acel player nu mai joaca pe server, nu incerc sa fac off topic dar deja am discutat cu el pe discord dar tine sa raspunda si aici.
 3. EU JANE

  nu te mai frustra si asteapta un raspuns de la un fondator.
 4. EU JANE

  contra, te vad destul de rar pe server si nici macar nu ai orele necesare
 5. EU JANE

  contra, consider ca nu merita acest grad de moderator deoarece nu prea are respect fata de anumite persoane, de exemplu am fost odata pe server si el isi batea joc de o persoana in loc sa o ajute, facand glume proaste si nici macar nu a incercat sa i explice ca atunci cand nu e fr nu prea exista reguli iar eu cand i am spus sa i explice a inceput sa mi zica ca acel player nu stie sa citeasca regulamentul si ca nu sta el sa i citeasca din regulament, puteai macar sa i dai un link + imatur din punctul meu de vedere.
 6. EU JANE

  contra, după cum au spus și ceilalți colegi ai mei este total imatur si nu l am mai văzut pe server de mult, nu cred ca merita gradul de moderator, si nu prea rezolvi nimic cu ss urile alea, poți face o reclamație daca tot crezi ca esti in stare sa o duci pana la final.
 7. EU JANE

  un mare pro de la mine pentru sergentu, isi face treaba foarte bine si e de treaba rau, daca nu iei admin nu mai ai ce vb cu mine
 8. EU JANE

  pro, activ, matur, stie ce face
 9. EU JANE

  Nickname: Sebastian SteamID: STEAM_1:1:209173821 Grad actual: Admin Grad cerut: Moderator Ore: https://www.gametracker.com/player/Sebastian/89.40.104.102:27015/ Adaugari: Am decis in urma acestei luni in care am fost admin sa fac cerere up deoarece consider ca am capatat destula experienta incat sa ma pot descurca cu aceasta functie.
 10. EU JANE

  si ce legatura are, nu mi se pare un motiv bun pentru a abuza, putea oricine sa ti faca reclamatie.
 11. contra, in urma reclamatiei care ti a fost facuta nu cred ca ai face ceva bun pentru server, iar tu vrei admin doar pt a da ban?
 12. EU JANE

  un lucru foarte urat mai ales din partea celor din staff care trebuiau sa ajute playerii in loc sa faca record abuzand, ma gandesc ca lor le a venit ideea si acel baiat cusi a fost corupt de ideea lor, propun remove hook + warn/-1 deoarece n au facut nimic in legatura cu cusi.
 13. EU JANE

  contra, nu are respect fata de admini si este inactiv si nici varsta nu cred ca o are.
 14. pro, activ, de treaba, sper sa se descurce
 15. EU JANE

  pro, stie ce face, e activ si matur
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.