Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zack.kae

Members
 • Content Count

  42
 • Chat messages

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  2 [ Donate ]

Community Reputation

10 Apreciat

About zack.kae

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zack.kae

  pro , motive mai sus
 2. zack.kae

  Acum m-a lasat sa intru , (update)
 3. Salut salut colegi. Dau si eu sa intru pe arena si intampin aceasta problema. Am dat si restart la pc de vreo 2 ori de i-am zis profei ca revin imediat ca eram la ora, am si bagat in command prompt mai zic forumurile alea ca sunt niste programe ce impiedica sa ma joc, m am uitat si nu e nimic, dar am intrat in manage-browse game folders si am vazut ca sunt cateva fisiere la CS cu (failed). bcdedit /deletevalue nointegritychecks bcdedit /deletevalue loadoptions bcdedit /debug off bcdedit /deletevalue nx Inca nu ma lasa. - Poza https://imgur.com/a/Xun8t6O
 4. zack.kae

  CONTRA Nu te am vazut pe server si intru printre cei care intra cel mai des. Sorry.
 5. zack.kae

  succes
 6. zack.kae

  PRO, daca ai scris ca vrei sa te joci in pace, se intelege ca ai trecut prin greu pe arena avem nevoie de staff.
 7. zack.kae

  PRO LA DENIS
 8. zack.kae

  PRO - Meriti o sansa datorita varstei pe care o ai. - Daca reusesti sa iti faci treaba, nu iti iei remove.
 9. zack.kae

  pro la ban
 10. zack.kae

  pro la denis aiciea
 11. zack.kae

  Salut, erai pe server si pur si simplu ti-ai luat ban? Te ameninta adminul Zack cu banurile? Hai sa-ti zic cum sta treaba fiindca vad ca te victimizezi si ai impresia ca iti ia cineva apararea. Nu te ameninta nimeni ca iti da ban, de fiecare data cand intru pe arena ma sfidezi, ma jignesti si tot asa. Nu am de ce ameninta un player de pe comunitate fiindca nu sunt asa. Stau pe tine de zile bune si adun dovezi cum ca ai wall. Ai sigur fiindca de aceea ti-ai mai luat inca 2 banuri pe conturile tale despre care ne-ai impartasit pe server. Crezi ca prostesti pe cineva? Vii aici pe forum sa faci reclamatie ca tu nu ai gresit cu nimic, esti curat ca lacrima..iertati-ma dar adminul este foarte rau cu mine. Bai baiatule ai 17-18 ani. Poftim dovezile : => https://streamable.com/9cdx8s => https://streamable.com/i3n4gz => https://streamable.com/g933r4 Comentariu : Aici ai cele mai evidente miscari - Stii pe unde apar playerii - Ti se inclina mouse-ul spre playeri din unghiuri in care ei nu te pot vedea - Steateai cu tinta intr-o parte a mapei si el era in partea opusa si cand a sarit , din reflex te-ai dus cu tinta pe el la 100 grade, desigur, el nu te vedea si nici tu nu aveai cum. - Datile trecute cand te anuntau baietii pe [email protected] ca ai wall, ma uitam pe tine si dupa incepeai sa joci nasol, aveai 10-1 cand nu ma uitam si cand ma uitam incepeai sa mori mereu, asta e o intamplare? Pe cine crezi ca pacalesti? Oricum intrii cu alte conturi dupa ce iti ramane banul. Si data viitoare ai grija cu limbajul, este Zack.kae, nu cum imi spui tu Ti-am zis doar o singura data ca iti dau 120 minute limbaj staff, tu ai zis-o de parca te amenint continu. Salut.
 12. zack.kae

  Salut, sunt plecat in concurs cu sportul 5 zile si nu am cum intra. Multumesc!
 13. zack.kae

  Pro , motive mai sus
 14. zack.kae

  PRO - Avem nevoie de staff. - Baiat de treaba.
 15. zack.kae

  CONTRA - Din punctul meu de vedere si liber la opinie inca nu este cazul sa aplici pentru MODERATOR. - Este o functie destul de inalta ce necesita responsabilitati. - Admin, de asemeni, este o functie inalta si cu multe beneficii. - In urmatoarea aplicatie, daca este cazul, as putea sa iti dau un pozitiv, dar in momentul asta, din pacate nu.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.