Sari la conținut

DoMiK

Member
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DoMiK

  • Dată Naștere 16.01.2003

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui DoMiK

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. DoMiK

    Cerere grad dmk

    Nume: [numele tău real] Dominik Vârsta: 14 Nick: DMKje Profil jucător: https://bans.ro/go.evict.ro/jucator.php?id=399 Ore jucate pe server: 191 https://imgur.com/a/6nzXWa9 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: Desigur Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? Da, dar nu imi arata cui https://imgur.com/a/pDhME7l Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Da https://imgur.com/a/9Y21wf7 Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: da DMK_ Ai citit regulamentul?: [da/nu] Poate
  2. DoMiK

    Cerere UP

    contra, see you later bruh. <3
  3. contra, ne vedem peste o luna <3 + motive mai sus
  4. PRO, player activ cu bun simt !
  5. DoMiK

    cerere up dmk :3

    Nume: Dominik Vârsta: 14 Nick: dMk SteamID: STEAM_0:1:33619709 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/domik69/ Ore jucate pe server: 133 Ai citit regulamentul?: Poate ^v^ Gradul actual: Helper De ce vrei upgrade?: Deoarece nu am acces la o gramada de comenzi care-mi sunt de ajutor pentru a curata serverul de codati si alte specimene, de exemplu cand sunt singurul grad de pe server si este un codat sa am acces sa il "pedepsesc" ^v^ sau cand este o mapa custom si playerii vor sa o schimbe cineva sa nu ma mai rog de alti admini sa dea votemap.
  6. DoMiK

    helper

    Contra. Motive
  7. PRO, Player vechi, se va descurca.
  8. Pro, de treaba, face curatenie pe server
  9. DoMiK

    Cerere grad dMk

    Nume: Dominik Vârsta: 14 dar am experienta de pe alte comunitati. Nick: dMk Profil jucător: https://evict.eu/go/jucator.php?id=399 Ore jucate pe server: 59 https://evict.eu/go/jucator.php?id=399 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: desigur Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: yep, dMk sau daca nu merge este dMk_ Ai citit regulamentul?: Poate
  10. xarte mi-a spus sa iti fac post. Deci..
  11. Nick: DoMiK Nick admin: D3vyd Data și ora evenimentului: 16:35-17:00 Harta: - Detalii: A zis sa-i dau share la un joc si imi da si el la libraria lui, eu am acceptat ca eram "prieteni" , el a intrat pe cont si mi-a sters 4 jocuri. Dovezi: https://imgur.com/a/OU9Ay Sper ca e destul. Alte precizări: Pwp d3vyd. PS: Un admin mi-a spus ca dovezile sunt bune.
  12. DoMiK

    Cerere grad domik :3

    Nume: Dominik Vârsta: 14 dar am experienta de pe alte comunitati. Nick: DoMiK SteamID: STEAM_0:1:103970237 Profil steam: http://steamcommunity.com/id/69domik/ Ore jucate pe server: 40 https://imgur.com/a/9Nxzu Ai intrat în grupul de steam al serverului?: Cum sa nu *da* Ai citit regulamentul?: nu *cuvantul cheie* :)
  13. DoMiK

    Cerere grad DoMiK <3

    Nume: Dominik Vârsta: 14 dar am experienta de pe alte comunitati. Nick: DoMiK SteamID: STEAM_0:1:103970237 Profil steam: http://steamcommunity.com/id/69domik/ Ore jucate pe server: 40 https://imgur.com/a/9Nxzu Ai intrat în grupul de steam al serverului?: Cum sa nu *da* Ai citit regulamentul?: nu *cuvantul cheie* :)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.