Sari la conținut

sebyyy.g

Premium
  • Număr conținut

    879
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Other groups

Ex Staff

sebyyy.g a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 27 2020

sebyyy.g a avut cel mai apreciat conținut!

Despre sebyyy.g

  • Dată Naștere 21.08.2006

Metode de contact

  • Discord
    sebyyy.g#8888

Vizitatori Recenți Profil

4.095 citiri profil

Realizările lui sebyyy.g

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine Rar
  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Very Popular Rar

Insigne recente

315

Reputație Comunitate

  1. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=1112132325&token=phtnOexA
  2. Trebuie să recunosc că a trecut ceva timp de când n-am mai văzut un modul de memorie DDR3, dar să folosesc așa ceva, însă nu toată lumea are cele mai noi platforme hardware. Pentru cei care încă folosesc un PC din generația lu’ Haswell sau mai jos, vestea asta vine cu un gust amar deoarece prețul pentru modulele vechi de RAM va crește cu până la 50% în decursul acestui an. Motivul este destul de logic și ne aflăm cumva la o răscruce de drumuri deja. Memoria DDR4 a fost introdusă pe piața mainstream prin anul 2014 și deja ne pregătim pentru trecerea la DDR5, însă sunt încă o mulțime de dispozitive care folosesc memorie DDR3 fără de care nu ar putea respecta anumite costuri de producție. Doar că acum situația stă să se schimbe. Iar partea proastă este că va fi afectată și piața second-hand, iar cei care sunt în căutarea unui PC de buget vor avea de furcă cu prețuri mai mari decât se așteptau. Memoria DDR3 este încă produsă de SK Hynix, Samsung și Micron, doar că toți acești producători și-au redus capacitatea de producție pentru modulele vechi. Astfel se mai fabrică doar module de la 4GB în sus în cazul SK Hynix, Samsung a scăzut producția de la 60.000 de wafers la numai 20.000, iar prețul a crescut deja până în punctul în care modulele DDR3 sunt mai scumpe decât cele DDR4 în anumite cazuri. Cu această ocazie cred că este timpul să ne luăm încetul cu încetul rămas bun de la vechile module de memorie și să privim spre viitor. Ne bate DDR5 la ușă și pare să aducă cu el frecvențe nemaivăzute și capacități foarte mari.
  3. Când consolele de ultimă generație au fost lansate, toată lumea s-a înghesuit să testeze compatibilitatea controller-elor, inclusiv pe smartphone-uri. Update-ul iOS 14.5 va introduce suport atât pentru DualSense 5, cât și pentru controller-ul de Xbox Series. iOS 14.5 va fi implementat inclusiv pe iPad-uri, ceea ce le va permite doritorilor să se joace titluri precum Call of Duty Mobile și Fortnite fără să mai fie dependenți în totalitate de touch-screen-ul dispozitivului. În mod natural, iOS 14.5 vine de pe urma update-ului 13 din 2019, care oferea compatibilitate cu generația trecută de console – PS4 cu DualShock și Xbox One. 14.5 este deja disponibil celor înscriși în programul beta, urmând a fi lansat oficial în câteva săptămâni. Conectarea și sincronizarea se realizează la fel ca în cazul generației anterioare, cu mențiunea că acest comportament similar înseamnă indisponibilitatea touchpad-ului pe DualSense. iOS 14.5 aduce cu sine și alte schimbări. Cele mărunte includ suport 5G dual-sim, Apple card pentru familie, Airplay 2 pentru Fitness. La polul opus, face ID-ul va fi mai ușor de utilizat atunci când porți mască. Vei putea debloca dispozitivul prin recunoaștere facială folosind și un Apple Watch. Cel din urmă va funcționa ca un secondary authenticator, dar trebuie să ruleze pe watchOS 7.4 Pe lângă asta. iOS 14.5 introduce App Tracking Transparency, o trăsătură cerută de foarte mulți utilizatori. Asta înseamnă că dezvoltatorii de aplicații nu vor putea colecta date prin intermediul altor aplicații fără permisiune. Ghinion pentru Facebook,nu?
  4. Sunt sigur că și voi aveți pe undeva păstrat un aparat vechi, fie că e un radio pe lămpi, un TV cu tub sau cine știe ce altă antichitate de care nu vreți să vă despărțiți. Și pe bună dreptate, întrucât unele echipamente vechi au reușit să reziste foarte bine în timp. Asta a încercat să obțină și Bang & Olufsen, astfel compania a produs o boxă portabilă creată să reziste ani buni grație modului ușor de întreținere. Desigur, asta vine contra unui cost pe măsură, astfel Bang & Olufsen Beosound Level se vinde începând de la 2000 de dolari. Dar haideți să vedem ce primim de banii ăștia. În primul rând, boxa este wireless și oferă conectivitate Bluetooth și WiFi cu suport pentru Airplay 2, Google Cast și Spotify Connect. Iar dacă dorești o conexiune fizică, boxa este dotată cu line-in/optical și un port pentru internet. Bang & Olufsen Beosound Level își poate schimba modul în care sună în funcție de poziția în care este pusă: comută automat între modurile de 180 de grade și 360 de grade în funcție de cum o așezi. Aspectul este un punct forte al acestei boxe, iar producătorul a ales să păstreze un aer retro la exterior, însă a folosit tehnologie de ultimă generație la interior. Iar pentru a respecta promisiunea făcută, Bang & Olufsen Beosound Level este certificată IP54. Asta înseamnă că rezistă atât la praf cât și la lichide, deci nu ai de ce să-ți faci griji când o scoți pe terasă spre exemplu. Și tot pentru momentele în care nu ești lângă o priză, bateria cu durată de viață de 16 ore ar trebui să fie îndeajuns pentru un grătar cu prietenii.
  5. 3 posturi sapt asta, dar daca te uiti in trecut doar eu postam acolo. dar nu i problema, o sa fac activitate
  6. NVIDIA tocmai a anunțat lista de jocuri noi care se alătură săptămâna aceasta librăriei deja numeroase de pe GeForce Now. Și avem parte de două jocuri mari lansate recent sub forma lui The Medium și Immortals Fenyx Rising. Acestea se alătură serviciului după ce acum puțin timp am primit HITMAN 3 chiar în ziua lansării. Lansarea cea mai importantă din această săptămână este The Medium, joc abia lansat care oferă suport pentru Ray-Tracing și DLSS. Ambele tehnologii pot fi activate prin intermediul GeForce Now cu abonamentul Founders pentru a oferi gamerilor cea mai bună experiență de joc. În The Medium vei porni într-o aventură întunecată printr-o stație comunistă abandonată și vei fi nevoit să rezolvi tot felul de puzzle-uri pentru a avansa. Jocul este disponibil pe Steam și pe Epic Games Store. Lista de săptămâna aceasta mai include Immortals Fenyx Rising alături de DLC-ul „A New God” și Dyson Sphere Program. Dar asta nu este tot, iar lista completă am atașat-o mai jos: The Medium (Steam, EGS) Immortals Fenyx Rising (Ubisoft Connect, EGS) Beholder (Steam) Caves of Qud (Steam) Dyson Sphere Program (Steam) Kathy Rain (Steam) Neon Abyss (EGS) Gods Will Fall (Steam, EGS) Cu adiția acestor jocuri, NVIDIA a reușit să își întreacă propriile estimări care „prevesteau” 23 de titluri noi pe platformă în luna Ianuarie. Dacă ați ajuns până în acest punct al articolului fără să știți despre ce vorbesc, vă invit să citiți articolul pe care l-am scris despre GeForce Now, atunci când l-am folosit pe un laptop cu grafică integrată și cu ajutorul unui set de periferice mi-am transformat partenerul de lucru în PC de gaming.
  7. Nume: Sebastian ( sebyyy.g) Vârsta: 15 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Stiri IT ( Ca in vara cand am fost mod, aceasta categorie este singura care mi place si postez din placere) Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): discord: sebyyy.g#1337 De ce dorești să fii moderator?: Pai sincer mi a revenit cheful din nou sa moderez forumul si sa ma ocup de el ca in vara, a ti si vazut ca mi am facut treaba si n am avut greseli si sper sa ma primiti inapoi Experiență în domeniu: Pai am avut, in vara am moderat 2 sectiuni timp de 2-3 luni dar dupa m am lasat ca nu mai aveam timp sa moderez.
  8. În 2019, Google Stadia ne-a promis marea cu sarea. În afară de o lansare și o prestanță mediocre, serviciul/consola de cloud gaming nu a reușit să ofere foarte multe, pe lângă o serie de artificii legate de streaming. Cu toate acestea, Google fondase propriul studio de game development dedicat jocurilor first-party. Intitulat Stadia Games and Entertainment, acesta ar fi avut rolul de a crea titluri exclusive pentru consolă. Ar fi fost vorba și de o colaborare cu alte studiouri pentru ca tehnologia Stadia să fie disponibilă pentru tot mai multe titluri. Din păcate, nu a fost să fie. Reprezentanții au anunțat pe blogul oficial faptul că Stadia Games and Entertainment nu va mai exista. Pe lângă departamentul intern, Google Stadia își pierde și vicepreședintele studioului. Jade Raymond părăsește complet Google, lăsând în urmă 150 de angajați care trebuie să se reorienteze către alte poziții oferite de gigantul tech. Google Stadia va continua să primească suport, iar reprezentanții se vor asigura că tot mai multe jocuri third-party își vor face loc și pe sistemul de cloud gaming.
  9. | În ziua de azi, să faci bani din orice este ușor, la fel cum este foarte ușor să faci filme pe orice temă. „Cine? Netflix? Aaaa, entitatea aceea care înrobește spiritele și ciorapii cu economii ai consumatorilor?” zic eu, în timp ce aprind râșnița ca să mai bag un episod din Bojack Horseman. În urma evenimentelor recente care au făcut ca Internetul să explodeze cu informații și meme-uri legate de atacul de noapte al lui Vlad Țepeș din vara lui…Adică atacul lui Reddit care a atras după sine GameStop-ul, Netflix a copt o idee. Hei, am făcut filme despre tot felul de aberații, inclusiv unul în care cineva a făcut schimb de orificii și alte drăcii de genul… De ce să nu facem și un film despre Reddit și GameStop? Haaa? În cele din urmă, ca să dea viață proiectului, Netflix vrea să ceară ajutorul lui Mark Boal pentru script, iar singurul actor confirmat până acum este Noah Centineo (To All The Boys I Loved), care va juca un rol major. Netflix nu este singurul care urzește un astfel de plan. Un serial asemănător se află deja în producție. Titlul acestuia este To The Moon, aluzie la citatele des regăsite pe r/WallStreetBets atunci când vine vorba de o creștere bruscă a prețurilor pe piață (stock market sau ceva de genul, nu știu, nu mi-am dat licența pe economie). Serialul este produs de Pinky Promise, un nume relativ nou în industrie. Iată o chestie interesantă. Atât filmul Netflix, cât și serialul, se vor alătura unui proiect achiziționat recent de către MGM. Proiectul în sine este încă un film despre drama Reddit, bazat pe o carte în proces de scriere. Autorul Ben Mezrich se va ocupa de carte, iar MGM a șutit deja drepturile pentru ecranizare. Așadar, avem O Sfântă Treime care ne arată că 2021 se alătură anilor cu cele mai dramatice/populare/stupide/profitabile evenimente. Artă de dragul artei, sau ce te faci când însăși existența umană este ca un film tragi-comic regizat de Edgar Wright?
  10. particip https://discord.gg/WanCbB7WRR -- sebyyy.g#1337
  11. Particip https://discord.gg/WanCbB7WRR sebyyy.g#1337
  12. scuze ca nu sunt in staff dar voi intelegeti ca el a luat ban in iulie si nu s a mai jucat pe pc pana in octombrie si acum cand s a reapucat de cs voia sa intre pe go si avea ban.
  13. Nick: sebyyy.g Varsta: 14 Steam/Discord: sebyyy.g#1337 / https://steamcommunity.com/id/sebyyy1337/ Ai experienta in adminat/management?: Owner actual pe hns, am fost in staff pe multe servere de pe usp. / fost staff pe forum
  14. sebyyy.g

    Vand AK47 CS:GO

    iti dau 3 euro paypal pe el
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.