Sari la conținut

[TLG]Bezeaua

Member
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui [TLG]Bezeaua

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

5

Reputație Comunitate

  1. Cum a zis si titi mi-a fugi chefu de cs,dar ma reîntorc intr-o săptămâna
  2. Oho vezi sa nu iti fure aia piesele xd Bafta si te asteptam pe sv.
  3. [TLG]Bezeaua

    Cerere UP blunt

    Ai pro de la bezeaua
  4. [TLG]Bezeaua

    Cerere unban

    Te asteptam pe main.
  5. Nume:Benny Vârsta: 15 Nick:[TLG]Bezeaua SteamID:STEAM_1:1:532084840 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199024435409/ Ore jucate pe server:98 ore 41 min 37 sec Ai citit regulamentul?:poate Gradul actual:Helper De ce vrei upgrade?:Sa ajut comunitatea.
  6. [TLG]Bezeaua

    admin hbck

    Pro a fost activ in ultimele 4-5 zile. Si speram sa fie activ si in zilele ce urmeaza
  7. Nume: [numele tău real]Benny Vârsta (minim 14):15 Nick: [numele tău de pe server] [TLG]Bezeaua Profil jucător: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php PROFIL JUCĂTOR NU PROFIL STEAM]https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:532084840 Ore jucate pe server: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php ORELE DIN PROFILUL DE JUCATOR USP]https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:532084840 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu + DOVADA SCREENSHOT]https://imgur.com/pUQ3IdG Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/usp.ro da/nu + nume]- Ai intrat pe serverul de discord al serverului? [https://discord.gg/ecfm6e9 da/nu + nume]Da + Pompei Marinaru#8079 Ai citit regulamentul?: [da/nu]Poate. P.S:Scuze de inactivitatea trecuta dar jucam pe un Leptop din carbuni si nu am mai putut sa accesez Forumu ca sa fac o cerere de inactivitate si mi-am cumparat un PC. Imi pare rau,nu o sa se mai intample.
  8. Pro! Dovada e clara.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.