Sari la conținut

dwighT | USP.RO

Member
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de dwighT | USP.RO

  1. Scrie respins si gata =)).
  2. dwighT | USP.RO

    Cerere unban Habzzz

    A venit si norbi al meu de pe classic sau de unde a venit el si si-a tras aere aici pe go, am mai multe ore pe go decat are el in viata, asa ca fara superioritati aici, @Norbi02 da? Ai de maxim 2 luni admin pe go si ai intrat doar de sarbatori, asa ca gura, ai banat multi admini vechi care nu ti-au gresit cu nimic si care au ani in spate de experienta decat tn.... Tu si bubu, doi frustrati. Veniti la mine si imi suferiti in echipa cu "Cui îi zici ma ez?" si ce sa vezi? Bubu are grad cumparat si tu primit doar de mila, asa ca GURA! Atat am avut de zis. EDIT: aaa si @TwiX scoate capul din perna ca adminii tai "dragi" isi fac de cap pe server, ms!
  3. 1. Profil jucător: [https://usp.ro/servere/go/cauta.php] https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:534180633 2. Link ban SourceBans: [https://usp.ro/servere/go/bans.php] 3. Descrie situația: Am intrat pe go frumos, i-am zis ez unui jucator, norbi s-a bagat ca musca la kkt si zicea "cui îi zici ma ez?" "tu nu trebuia sa ai ban?" cand ai vazut ca pleaca multi admini, a inceput frustrarea si se acorda ban aiurea, e prea mult permanent. 4. Dovezi: https://gyazo.com/dbca8a839198ad458431519905ee6edc
  4. dwighT | USP.RO

    Cerere grad

    Nume: [numele tău real] Nu am Vârsta (minim 14): 10 Nick: [numele tău de pe server] dwighT- Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:129404966 Ore jucate pe server: 1000 ORE. Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] DA Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: Nu. Ai intrat pe serverul de discord al serverului? Da, dwighT #3322 Ai citit regulamentul?: [da/nu] Unde-l gasesc?
  5. Nick: [numele tău de pe server] dwighT- Nick admin: [numele adminului reclamat] gh0stw4ve Data și ora evenimentului: 16.06.2020 16:23 Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului] Inferno Detalii: Pai, eram eu frumos pe inferno cu el pe discord si mi-a dat ban, astept dovezi. Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat] https://imgur.com/a/zbplgZn Alte precizări: Sper s-a aiba remove.
  6. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum Text principal: dwight Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni: 150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: fete, masini Alte precizari: Sa predomine rosu sau albastru.
  7. Nu mai vreau sa am grad, ms!
  8. B-hop-ul este doar la VIP 3.
  9. Deci poate nu ai mai posta la fiecare parere zic? Sau vrei ban pe forum? Intreb pt un prieten. Asteapta raspunsul final de la TwiX.
  10. Unu de pe server a inceput sa injure la adresa mea, i am dat ban 30 min, dupa in pv tot contiunua asa ca i am dat permanent, CONTRA UNBAN. Odata ce l ai injurat erai constient de consecinte, nu te mai da victima, MS!
  11. Eu zic sa nu bagi in discutii alte chestii, aici ne legam de reclamatie, ok?
  12. dwighT | USP.RO

    Cerere Unban

    RANK 1 - 34-6 Cam zei voi asa, csz, ai main? Intra pe el, consider ca nu acum te ai apucat de joc si esti mare zeu.
  13. Poti face demo indiferent de rank, dar cum are vac ai o scuza, nu mai banati fara demo.
  14. Unban habz, am gresit. MS!
  15. UnReal nu e admin, deci poate sa faca reclamatii altor admini.
  16. Bai cumetre, dupa ce ca ai coduri mai ai si tupeu sa faci cerere de unban? Pe mirage le ziceai alor tai "vreti sa vedeti **CENZURAT**?" si era o faza in short cand unu trecuse short, nu aveai info de la ai tai dar tu ai verificat in stanga fara info. Iti zic eu, cum ai luat vac acm 13 zile, crezi ca ti e greu sa bagi coduri? Eu zic sa joci legit si sa termini cu codurile. Macar asa poti juca si tu bine, daca stii ce zic :*.
  17. Nu trebuie neaparat sa faci absenta ca lipsesti doar 1 sapt, altii nu au mai intrat de 4 sapt dar inca au gradul, deci...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.