Sari la conținut

TraY

Veteran
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de TraY

  1. TraY

    Cerere Plugin

    da ceva de genu
  2. TraY

    Cerere Plugin

    Numele tau: TraY De ce ai nevoie?: De un meniu ca pe cs 1.6 de csgo mode ( Poza mai jos ) Imagini (opţional): https://imgur.com/a/FltTKJz Alte precizari/detalii: -
  3. TraY

    Cerere avatar TraY

    Am ales. Puteti da T/C
  4. Gears 5 gratis pe Xbox One Gold Experimentați celebrele campanii și multiplayer, acum complet optimizate pentru Xbox Series X | S. Odată cu războiul complet descrescător, Kait Diaz se desprinde pentru a-și descoperi legătura cu inamicul și descoperă adevăratul pericol pentru Sera ... ea însăși.
  5. Resident Evil gratis pe Xbox One Gold Este jocul care a definit genul. În această versiune remasterizată, alăturați-vă echipei forțelor speciale, S.T.A.R.S., și investigați un conac misterios la marginea orașului Raccoon. Rămâneți atent, deoarece proviziile sunt rare, iar morții vii sunt în jur.
  6. Destruction AllStars gratis pe PS Plus Experimentați arta luptei intense bazate pe vehicule în Distrugere AllStars. Dispunând de niveluri explozive, imprevizibile de acțiune liberă în arene vibrante de pe tot globul, luptă pentru a fi încoronat campion al Federației Globale de Distrugere.
  7. Concrete Genie gratis pe PlayStation Plus Concrete Genie urmărește călătoria încântătoare a unui adolescent hărțuit pe nume Ash, care scapă de necazurile sale dându-și viața imaginației colorate în caietul său de schițe. Ajută-l pe Ash să valorifice proprietățile magice ale puternicei sale pensule pentru a elimina întunericul care poluează orașul său natal Denska, un oraș luminos și plin de viață.
  8. Control: Ultimate Edition gratis pe PlayStation Plus Pierdeți-vă într-o clădire în continuă schimbare în această acțiune-aventură în persoana a treia. Controlul te provoacă să stăpânești o combinație de abilități supranaturale, încărcări modificabile și medii reactive în timp ce lupți printr-o lume profundă și imprevizibilă.
  9. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: Forum Text principal: TraY Text secundar [usp.ro] Dimensiuni: 200x200 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: https://imgur.com/a/resVkmf Alte precizari: -
  10. Nume: Mihai Vârsta: 14 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Free Games Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): Discord : TraY#4834 De ce dorești să fii moderator?: As dori sa-mi dezvolt abilitatile pentru a ajuta cu cat mai mult in dezvoltarea acestei comunitati. Experiență în domeniu: Nu prea am experienta in acest domeniu dar toate au un inceput.
  11. Insurgency: Sandstorm gratis pe Steam Insurgency: Sandstorm este un FPS tactic bazat pe echipă, bazat pe lupte letale în sferturi și joc multiplayer orientat spre obiective. Experimentați intensitatea luptei moderne, unde abilitățile sunt recompensate, iar munca în echipă câștigă lupta.
  12. Metro: Last Light Redux gratis pe Epic Games Este anul 2034. Sub ruinele Moscovei post-apocaliptice, în tunelurile metroului, rămășițele omenirii sunt asediate de amenințări mortale din exterior - și din interior. Mutanții ascund catacombele sub suprafața pustie și vânează în mijlocul cerului otrăvit de deasupra.
  13. Nickname: TraY Prenume: Mihai Varsta: 14 Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/TraYsK/ Grad dorit: Admin Experienta CSGO (De cat timp joci): 5 ani Experienta SourceMod (De cat timp administrezi/ai fost admin): Am experienta in SM. Am fost Admin pe mai multe servere din comunitate. Cate ore ai de gand sa fii activ?: 2 sau 3 ore O data ce vei primi grad, intelegi ca vei fi supus regulamentului serverului?: Da Ai intrat pe serverul de discord al comunitatii? https://discord.gg/EjH2j7quRC : Normal Discord Tag: TraY#4834
  14. Maneater gratis pe PlayStation Plus Experimentați fantezia supremă a puterii ca prădător de vârf al mării - un rechin terifiant! Maneater este un singur jucător, RPG de acțiune în lume deschisă (ShaRkPG) unde TU ești rechinul. Începând ca un pui de rechin mic, aveți sarcina de a supraviețui lumii dure în timp ce vă mâncați în ecosistem.
  15. TraY

    Unfortunate Spacemen

    Unfortunate Spacemen Unfortunate Spacemen este un joc cooperativ / multiplayer despre asasinarea și trădarea bazată pe spațiu care schimbă forma! Ca un nefericit, dar curajos om de spațiu angajat de „Compania”, veți lucra cu sârguință pentru a vă apăra și a fi salvați de avanposturi eșuate, dar nu toată lumea din jurul vostru este cine pretinde a fi ...
  16. TraY

    Nomads of Driftland

    Nomads of Driftland Nu toată lumea de pe planeta Driftland este mulțumită de noua ordine adusă de magii-conducători. Nu este nimic altceva decât o încercare de a restabili echilibrul aparent care aproape a distrus întreaga planetă o dată? Alătură-te curajosilor nomazi și luptă pentru libertate în propriile condiții.
  17. Little Nightmares gratis pe Xbox One Gold O fetiță de 9 ani, îmbrăcată într-o haina galbenă de ploaie pe nume Six, se trezește dintr-un vis al unei femei care seamănă cu o gheișă. Înarmată doar cu o brichetă, ea se furișează prin măruntaiele Maw, un vas masiv de fier subacvatic conceput pentru locuitori mult mai mari. De-a lungul Mașinii, ea întâlnește mai multe Nomuri, creaturi mici și sfâșiate care fie fug de ea, fie îi observă pasiv eforturile. Are opțiunea de a îmbrățișa Nomes, dacă se apropie de una. Prin închisoarea, unde sunt ținuți copiii capturați, Șase evită lipitorile carnivore care îi infestează adâncurile și o pereche de ochi artificiali care o vor transforma în piață dacă ar fi prinsă în luminile sale. Șase, de asemenea, experimentează în mod regulat crize debilitante de foame, în timpul cărora apare pe scurt o versiune umbra a ei. După ce a mâncat niște pâine oferită de un copil încarcerat, Six este capturat de un orb, orbitor cu armă lungă, când acesta este atrage într-o cușcă cu o bucată de carne. Ea scapă, dar nu face niciun efort pentru a-i ajuta pe ceilalți copii capturați. Ea cade într-o cameră plină de mormane de pantofi și se sustrage monstru lui nevăzut care se îngropă dedesubt. Pospătarul în cele din urmă îl încorporează pe Șase, iar ea îi rupe brațele cu o ușoară prăbușită Prins de un alt atac de foame, Six este obligat să mănânce un șobolan viu. Ea călătorește la Bucătărie, unde sunt trimiși copii înveliți în hârtie. Aici, grotescii Chefi Gemeni pregătesc un mare ospăț și îi urmăresc pe Șase ori de câte ori intră în viziunea lor. Ea își face drumul afară către corpul Maw, deasupra valurilor oceanului. Scalând carena, Șase martori la o procesiune de obezi, potriviți, care se deplasează în Maw de pe nava lor.
  18. Dead Rising gratis pe Xbox One Gold În această versiune remasterizată a jocului original, supraviețuiește mulțimii de strigoi înfometați de carne din centrul comercial Willamette folosind o gamă de arme la dispoziția ta. În calitate de fotoreporter Frank West, veți avea 72 de ore pentru a lupta împotriva hoardei de zombi și pentru a descoperi motivul care stă la baza focarului.
  19. GreedFail gratis pe PS Plus Jucătorul, alături de alți coloniști, mercenari și vânători de comori, explorează o insulă îndepărtată în care localnicii, care luptă împotriva coloniilor invadatori, sunt protejați de ființe supranaturale. Jocul include luptă, diplomație și stealth. Deciziile jucătorului influențează și afectează povestea jocului, precum și relația dintre diferitele facțiuni stabilite pe insulă. Jocul acceptă, de asemenea, capacități grafice îmbunătățite pe PlayStation 4 Pro și Xbox One X.
  20. Shadow of the Tomb Raider gratis pe PlayStation Plus Shadow of the Tomb Raider este un joc de acțiune-aventură jucat dintr-o perspectivă a persoanei a treia; jucătorii își asumă rolul Larei Croft în timp ce explorează mediile de pe continentele Americii Centrale și de Sud. În plus față de zonele independente, jocul are un hub mare în orașul ascuns din Paititi. Un nou sistem de barter permite jucătorilor să tranzacționeze și să vândă diverse resurse colectate din zonele din jurul Paititi. Există numeroase ajustări făcute gameplay-ului, care este altfel identic cu Rise of the Tomb Raider. Comenzile pentru înot au fost revizuite, deoarece Lara este capabilă să-și țină respirația sub apă pentru o perioadă mai lungă de timp datorită introducerii buzunarelor de aer. Ea are capacitatea de a rapela pe o stâncă folosind toporul și frânghia ei. Stealth-ul este important, deoarece Lara se poate desprinde de luptă atunci când scapă de linia vizuală a inamicilor, camuflându-se în noroi, ascunzându-se în tufișuri sau amestecându-se în suprafețe dens vegetate. La fel ca predecesorii săi, jocul permite jucătorilor să vâneze animale sălbatice, să creeze materiale folosind resursele colectate, să rezolve puzzle-uri și să caute morminte opționale și misiuni secundare. Jocul prezintă morminte mai mari și puzzle-uri mai complexe comparativ cu tranșele anterioare din seria de repornire. Jucătorii au opțiunea de a-și adapta experiența de joc deoarece explorarea, puzzle-urile și lupta au propriile setări de dificultate. Un mod de imersiune permite jucătorilor să audă conversațiile de fundal ale localnicilor în limbile lor materne; când sunt dezactivate, conversațiile sunt auzite în vocea aleasă a jucătorului peste limbă.
  21. Dandara: Trials Of Fear Edition Gratis Pe Epic Games Pana pe data de 4 Februarie Într-un univers bizar în care cei oprimați sunt pe marginea uitării, Dandara s-a trezit pentru a remodela lumea. Bine ați venit la un platformer unic 2D metroidvania plin de creaturi mistice și explorare fără margini.
  22. FOR THE KING GRATIS PE EPIC GAMES! DIN DATA DE 4 FEBRUARIE PANA IN FATA DE 11 FEBRUARIE For The King este un amestec provocator de strategie, luptă pe rând și elemente roguelike. Fiecare joc este unic cu hărți procedurale, misiuni și evenimente. Explorează Fahrul fie în cooperare individuală, locală, fie online.
  23. Nume: Mihai Vârsta: 14 Categoria pe care vrei s-o moderezi: Free Games Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): Discord : TraY#4834 De ce dorești să fii moderator?: As dori sa-mi dezvolt abilitatile ca sa ajut cu cat mai mult in dezvoltarea acestei comunitati. Experiență în domeniu: Din pacate nu prea am experienta in domeniu dar toate au un inceput.
  24. TraY

    Cerere avatar TraY

    Multumesc mult , am ales acum puteti da TC.
  25. TraY

    Cerere avatar TraY

    E misto avatar-ul dar mai astept si altele.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.