Sari la conținut

vladutz

Premium
  • Număr conținut

    898
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

vladutz a câștigat ziua ultima dată pe August 10 2020

vladutz a avut cel mai apreciat conținut!

5 Urmăritori

Despre vladutz

  • Dată Naștere 01.07.2004

Vizitatori Recenți Profil

2.720 citiri profil

Realizările lui vladutz

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rar
  • Very Popular Rar
  • Reacting Well

Insigne recente

259

Reputație Comunitate

  1. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=977879031&token=nJLFTb13 .Hai noroc toata lumea!!
  2. 1 x AK-47 | Point Disarray | FN (valoare aprox. 27 €) 1 x Hoodie USP - Detalii (valoare aprox. 25 €) 1 x Tricou USP - Detalii (valoare aprox. 20 €) 1 x Cana USP - Detalii (valoare aprox. 12 €) 1 x 20 Euro PayPal 1 x 10 Euro PayPal 1 x Premium pe Forum Doresc sa primesc una din următoarele Dovada: https://imgur.com/a/mdgM8Pj
  3. Pro,are experienta,știe ce face.
  4. Ce ați făcut ba azi la școală?

    1. Lin

      Lin

      Am purtat masca, tu?

    2. angel

      angel

      am fosta nuntat ca in cateva luni am bacu...

    3. KENNY.

      KENNY.

      Am belit pula pana la os.

  5. Pro,e activ+nu moderează nimeni acea categorie
  6. Pro,ești activ+nu moderează nimeni acea secțiune
  7. Pro pentru alta secțiune,la movies and serials modereaza deja Gabi,dar am avea nevoie la IT&C Hardware,Software,unde nu moderează nimeni.
  8. Dupa cum stiti, sunt unul din moderatorii acestei comunitati de mai mult de 3 luni,iar pe comunitate activez de aproape 8 luni, asa ca am decis sa va impartasesc povestea mea in aceasta comunitate: Totul a început pe când cautam un server de hns,unde sa îmi pierd timpul,și l-am găsit,un server cu mulți playeri și grade care își făceau treaba,asta s-a întâmplat acum 2 ani,dar după 1-2 luni m-am lăsat de CS din cauza VAC ban-ului,pe care l-am luat pe nedrept din cauza unui chinez care care mi-a hackuit contul de Steam și a decis sa bage coduri pe compe. După un an,am decis sa îmi fac un nou cont de Steam,și mi-am luat CS-ul,mulțumită colegilor mei care au insistat sa ne jucăm. Dupa mai multe luni m-am reapuc de hns și am găsit același server pe care ma jucasem și cu un an în urmă.Gradele de pe server tot vorbea de ceva forum,de cereri de helper și am decis sa fac și eu o cerere,la care am fost acceptat,iar după 2 luni am ajuns moderator. Am început să fiu activ pe forum,până am găsit o categorie care mie mi-a plăcut foarte mult și am zis că este perfectă pentru mine,așa că,cu ajutorul lui @VladTheMLGPro 乡,am înțeles cum stă treaba cu moderatul și restul și am aplicat pentru moderator,unde am fost și acceptat. Tot ce mai am de zis este să îi mulțumesc lui Vlad pentru ajutorul acordat și sa felicit toate gradele de pe forum pentru activitatea lor,contribuind la dezvoltarea acestei comunitati și la perfecționarea acesteia. Peace!
  9. Genul:Acțiune,Aventuri,SF Durata: 1h 55 min Actori (minim 2): Harrison Ford,Ben Kingsley,Asa Butterfield Descriere/Info + nota personala: .Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaționale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) și Armata Internațională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia. Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El învață rapid strategii de luptă dificile, impunându-se în fața tuturor colegilor lui și devenind astfel marea speranță a forței armate.10/10 Poster Trailer: * Acum cat timp ai vazut filmul? (aproximativ): * Parerea personala: * Actorul preferat din acest film: * Nota personala:
  10. Pro,băiat de treaba,activ,la locul lui.
  11. Pro,mai avem nevoie de moderatori activi.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.