Sari la conținut

d0n Sergentu

Premium
  • Număr conținut

    790
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    14

Orice postat de d0n Sergentu

  1. Tudore, nu prea le am eu pe design, dar brush-ul(cred ca aia e) din prima lucrare, ala rosu, foarte saturat, nu prea are ce sa caute acolo. In rest foarte frumoase lucrarile.
  2. d0n Sergentu

    Portofoliu - VLM

    Nu prea s-ar potrivii brush-urile pe stilul asta de blur, e putin cam old, totusi, e placut ochiului. Astept sa vad si niste lucrari cu text, kw.
  3. Numele celui provocat: @USP KrøN Conținut topic (textul de pe lucrare): free Tema lucrării (render+stock): Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner): Poster Dimensiuni: 900x1200 Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total): 5 pe lucrare Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): @USP KrøN
  4. STOP VOTE! V1 - 5 Voturi V2 - 1 Vot Castiga @USP KrøNcu V1 Felicitari!
  5. Numele celui provocat: @USP KrøN Conținut topic (textul de pe lucrare): free Tema lucrării (render+stock): Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner): Poster Dimensiuni: 900x1200 Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total): 5 pe lucrare Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): mie
  6. ty P.S: Uita-te-n pv, ai brush-urile acolo xxx
  7. x cateva lucrari mai vechi: xx
  8. V1 V2 START VOT FIECARE VOT TREBUIE SA FIE ARGUMENTAT, ALTFEL NU VA FI LUAT IN CONSIDERARE!
  9. Numele celui provocat: @Panda Conținut topic (textul de pe lucrare):free Tema lucrării (render+stock): https://imgbox.com/o5IpM3M4 Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner):avatar Dimensiuni:150x250 Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total):5 pe lucrare Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): mie
  10. v2, blur, text Mergea alt border totusi
  11. Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este ok. Greselile tale sunt: borderul, nu se potriveste si e prea inchis. textul secundar trebuia sa-l pui pe "strong" sa arate mai bine. nu ai folosit nici un effect pe SM, puteai sa-i pui putin exposure de ex.
  12. Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta Greselile tale sunt: renderele, mai ales Aqua Man, au prea mult Curves/Exposure. puteai sa faci cu un brush negru si putin scazut din opacitate niste umbre pe la picioare.
  13. Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una cam simpluta. Greselile tale sunt: textul secundar e prea mare, puteai sa-l faci mai mic mi-ar fi placut sa fi putin mai creativ, puteai sa faci foarte multe cu renderul asta, pana si o semnatura(chiar pusesem un tutorial).
  14. destul de frumos blurul, astept sa incerci sa folosesti si niste efecte/brushuri si bineinteles sa le pui un text. kw
  15. Salut! Felicitari pentru activitatea avuta, sper sa fiti in continuare la fel de activi. TEMA #3 Trebuie sa folositi un render Dimensiunile sunt la alegerea voastra, in caz ca vreti sa faceti semnaturi sau altceva Render: Aveti timp pana luni(13.09.2021) *Daca cineva face cerere pentru avatar sunteti obligati sa raspundeti la cel putin 3 cereri pe saptamana. *Lucrarea nu trebuie sa continta alt watermark in afara de cel al comunitatii.
  16. Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: lipseste putin contrast la lucrare, ai putea sa te mai joci putin cu CC-ul. la text, ai cam exagerat cu drop shadow-ul. Putin cam multe particule, incearca sa nu faci abuz de ele, arata urat. Lucrarea e decenta momentan, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta!
  17. Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: textul principal este prea simplu, ar fi mers o textura, si un drop shadow negru pus pe 1-0-1. incearca sa renunti la brush-ul alb, nu da bine deloc, brush-urile in general incearca sa le pui pe hard light, iar daca sunt pe text pe color dodge/screen. Mi-ar fi placut sa vad si un border. Lucrarea este decenta cum am scris si mai sus pentru nivelul tau, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.