Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sergentu'

GFX Leader
 • Content Count

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  313 [ Donate ]

Sergentu' last won the day on August 10

Sergentu' had the most liked content!

Community Reputation

477 Legendă

About Sergentu'

Premium
Veteran
 • Rank
  she/her? eu sunt sme/cher
 • Birthday 10/15/2004

Recent Profile Visitors

5,768 profile views
 1. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este ok. Greselile tale sunt: borderul, nu se potriveste si e prea inchis. textul secundar trebuia sa-l pui pe "strong" sa arate mai bine. nu ai folosit nici un effect pe SM, puteai sa-i pui putin exposure de ex.
 2. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta Greselile tale sunt: renderele, mai ales Aqua Man, au prea mult Curves/Exposure. puteai sa faci cu un brush negru si putin scazut din opacitate niste umbre pe la picioare.
 3. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una cam simpluta. Greselile tale sunt: textul secundar e prea mare, puteai sa-l faci mai mic mi-ar fi placut sa fi putin mai creativ, puteai sa faci foarte multe cu renderul asta, pana si o semnatura(chiar pusesem un tutorial).
 4. Sergentu'

  destul de frumos blurul, astept sa incerci sa folosesti si niste efecte/brushuri si bineinteles sa le pui un text. kw
 5. Sergentu'

  Salut! Felicitari pentru activitatea avuta, sper sa fiti in continuare la fel de activi. TEMA #3 Trebuie sa folositi un render Dimensiunile sunt la alegerea voastra, in caz ca vreti sa faceti semnaturi sau altceva Render: Aveti timp pana luni(13.09.2021) *Daca cineva face cerere pentru avatar sunteti obligati sa raspundeti la cel putin 3 cereri pe saptamana. *Lucrarea nu trebuie sa continta alt watermark in afara de cel al comunitatii.
 6. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: lipseste putin contrast la lucrare, ai putea sa te mai joci putin cu CC-ul. la text, ai cam exagerat cu drop shadow-ul. Putin cam multe particule, incearca sa nu faci abuz de ele, arata urat. Lucrarea e decenta momentan, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta!
 7. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: textul principal este prea simplu, ar fi mers o textura, si un drop shadow negru pus pe 1-0-1. incearca sa renunti la brush-ul alb, nu da bine deloc, brush-urile in general incearca sa le pui pe hard light, iar daca sunt pe text pe color dodge/screen. Mi-ar fi placut sa vad si un border. Lucrarea este decenta cum am scris si mai sus pentru nivelul tau, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta!
 8. Sergentu'

  Salut Ma bucur sa vad ca ai raspuns la aceasta TEMA. Lucrarea ta este una decenta si simplista tinand cont de experienta pe care o ai momentan in Photoshop! Pentru inceput greselile tale sunt: textul principal este prea mare si destul de prost pozitionat. Mai puteai sa lucrezi la CC, pare cam simplu. - puteai renunta la gradientul ala, si sa-i pui o textura. dar pe viitor vom face tot posibilul sa facem o lucrare buna! Totusi este decenta ti-am mai spus pentru inceput, vom face totul pas cu pas pana la 'perfectiune'. Vom indrepta acele greseli pe discord. Bafta!
 9. Sergentu'

  xx
 10. Sergentu'

  x
 11. Sergentu'

  xx
 12. Sergentu'

  Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar forum Text principal: Sergentu' Text secundar [usp.ro] - Dimensiuni: 150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari: -
 13. Sergentu'

  x
 14. Sergentu'

  Persoanele trecute la incepatori sunt: @husH @C1PR1AN @ursWu @RyDeR @^5 paul-tnt- @☂Flame @Lix206 Pana lunea viitoare(30.08.2021) Trebuie sa faceti un avatar care sa se incadreze in tema "cars" Puteti folosi orice text doriti cu conditia sa folositi watermark-ul comunitatii: USP.RO/ Comunitatea USP/USP Romania Dimensiunile sunt 150x250 Puteti folosi doar aceste stock uri: https://postimg.cc/DmsNhr9n https://postimg.cc/r0pQrWmZ *Daca cineva face cerere pentru avatar sunteti obligati sa raspundeti la cel putin 3 cereri pe saptamana. *Lucrarea nu trebuie sa continta alt watermark in afara de cel al comunitatii. Update: 24.08.2021
 15. Sergentu'

  xxxxx
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.