Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sergentu'

Moderators
 • Content Count

  544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Sergentu' last won the day on October 26

Sergentu' had the most liked content!

Community Reputation

259 Legendă

About Sergentu'

Manager CS:GO
Premium

Recent Profile Visitors

2,854 profile views
 1. Sergentu'

  care nu are dns activ si nici nu face parte din comunitate practic ))))))
 2. Sergentu'

  5
 3. Sergentu'

  Nope angel
 4. Sergentu'

  1292
 5. Sergentu'

  E mult spus "vinde", mai incearca inca o teapa. Trebuie sa fii nebun sa dai 10e pe un server fantoma, cu host prost(care e freak si nici de cum tni cum zice el) :))
 6. Sergentu'

  Salut și bine v-am găsit la prima ediție din "Ghiceste Jocul" După cum știți: câștigătorul primește 10 puncte iar participanții care deși au ghicit jocul ulterior 5 puncte! Descriere: Jucătorii trebuie să aleagă între teroriști și forțele speciale anti-tero, fiecare echipa fiind alcatuiti din 5 jucatori. Fiecare jucător primește inițial o sumă de bani cu care poate cumpăra echipamente ($800 pe modul Competitive). Ei primesc inițial un pistol La începutul rundei, jucătorii nu se pot deplasa sau trage pentru câteva secunde, în acest timp ei pot cumpăra armament și echipamente. Echipele sunt puse la poziții diferite, de multe ori baze sunt plasate la capetele opuse ale hărții. Membrii echipei primesc bonusuri în bani dacă ucid un membru oponent, dacă salvează un ostatic, dacă membrul este terorist și plasează o bombă sau dacă membrul este anti-tero și dezamorsează bomba. De asemenea el primește la următoarea rundă mai mulți bani dacă echipa respectivă câștigă. Editia dureaza 48 de ore de la primul reply! Atentie! In prima editie a acestui joc, este vorba despre o franciza a jocului, si nu jocul propriu-zis
 7. În acest concurs trebuie să ghiciți ce joc se descrie. Acea persoană care își va da seama sau bănuiește ce joc este, trebuie să lase un REPLY în topic cu numele acestuia. Premiul va fi de 10 puncte pentru primul care ghicește jocul și de 5 puncte pentru restul care ghicesc jocul Fiecare răspuns corect va fi luat în considerare. O ediţie durează 48 de ore de la primul reply.
 8. CLASAMENT ☆ Ghiceste Jocul ☆
 9. -Regulament- Ghiceste Jocul Înainte de a posta într-un topic, citiți regulamentul general al forumului. Nu aveți voie să dați edit sau reply după ce ați postat. Nu aveți voie să dați reply cu tot felu de prostii. Aveți voie să puneți doar un nume de joc, nu mai multe. Dacă după 48 de ore (2 zile) nu s-a ghicit, ediţia respectivă se va mai ţine încă 24 de ore pentru a mai da o şansă participanţilor. Exista un singur castigator, acesta v-a primii 10 puncte Daca un topic este inactiv mai mult de 4 zile, acesta v-a fi inchis Double-Post-ul nu este permis Cine se abate de la regulamentul forumului cât și de cel al evenimentului, o să fie sancționat cu WARN.
 10. Sergentu'

  Am auzit ca le zice astora ce vor sa l cumpere, ca are host de la tni, si ii ajuta el(Pink) cu scriptingul :)))))
 11. Sergentu'

  Editia s-a incheiat, personajul este Lil Peep. @Lin - 10 PUNCTE @angel - 5 PUNCTE Felicitari! Va astept si la urmatoarea editie din ''Guess Who?''
 12. Sergentu'

  La multi ani!
 13. Sergentu'

  22:43
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.