Sari la conținut

♛KazZy♛

Member
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui ♛KazZy♛

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. zi mai bine ca nu vrei sa imi dai unban si gata ca nu iti dau skin uri pe cs a mama ce staff daca le dai skin uri fac tot dau command uri .. dhoamne esti si tu co owner hai ca da.
  2. am luat ban pentru ca joaca si fratele meu mai mic cu mine "cont dublicat" are 10 ani naibi e in camera celanta ce vrei sa i fac sa nu joaca pe server sa i dau in cap si nu am facut cerere unban ca am luat ban de mai mult timp si am aflat peste saptamani bune ca aveam chef de cs daca voi vreti sa imi dati ban ca am avut vip sau nu vreti sa dati unban sa iau vipu inapoi atuncea inseamna ca ati luat banuti si aia e va doare fix in pix ..
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : KazZy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ 3. SteamID: STEAM_1:0:509128178 4. Profilul + numele Adminului care ți-a dat ban: https://steamcommunity.com/id/NiGHT757 (Night) 5. Motiv: din cate am inteles pentru dublificare cont uri 6. Dovada: https://imgur.com/a/zOURiNT 7. Alte detalii: Joaca si fratele meu mai mic are 10 ani si joaca tot pe acest server doar ca pe alt cont de steam si pentru asta am luat eu ban ? totusi nu aveati pe cine bana pe mine ca jucam 2 in aceasi casa si pe acelasi sv? lol rlly.
  4. 1. Numele tau ( din joc ) : KazZy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ 3. SteamID: STEAM_1:0:509128178 4. Gradul pe care l-ai avut: Moderator 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : https://usp.ro/forum/topic/36150-cerere-up-kazzy/?tab=comments#comment-153762 6. Alte detalii: Multumesc pentru timpul acodat citirii aplicatiei mele.
  5. 1. Numele tau ( din joc ) : KazZy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ 3. Gradul pe care îl deții: Moderator 4. SteamID: STEAM_1:0:509128178 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://imgur.com/a/FdBp3uY 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://imgur.com/a/XTcf181 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Dupa parerea mea eu merit up eu ma consider destul de activ si imi fac treaba decent. 8. Ai citit regulamentul ?: ce penibil...
  6. nu am fost atent la regulament imi cer scuze..
  7. pro activ si de treaba merita up
  8. 1. Numele tau ( din joc ) : KazZy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ 3. Gradul pe care îl deții: Moderator 4. SteamID: STEAM_1:0:509128178 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: 6. Poza la orele pe care le ai acuma: Atunci: https://imgur.com/a/FdBp3uY Acuma: https://imgur.com/a/I2hmuZV 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Dupa parerea mea eu merit up eu ma consider destul de activ si imi fac treaba decent. 8. Ai citit regulamentul ?: ce regulament?
  9. Pro Merita o sansa este destul de activ
  10. 1. Numele tau ( din joc ) : KazZy 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ 3. Gradul pe care îl deții: Admin 4. SteamID: STEAM_1:0:509128178 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: Am donat. 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://imgur.com/a/FdBp3uY 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Cred ca merit up ca am fost activ, si osa fiu activ in continuare si osa ajut comunitatea cu ce imi sta in putinta. 8. Ai citit regulamentul ?: ce regulament?
  11. Pro, un om activ si de treaba chiar merita helper.
  12. ♛KazZy♛

    Cere Helper

    daca vreti filmez ca nu apar orele pe server si scriu /ore sau !ore
  13. ♛KazZy♛

    Cere Helper

    Nume: [numele tău real] Craciun Adrian Vârsta (minim 14): 16 Nick: [numele tău de pe server] KazZy Profil jucător: nu imi pot gasi profilul si nici orele ca nu imi merge nici pe server sa scriu /ore profilul meu de steam este https://steamcommunity.com/id/KazZyBarosanu/ Ore jucate pe server: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: da https://imgur.com/a/KDzQ9al Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului? da Ai citit regulamentul?: [da/nu] poate
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.