Sari la conținut

Lix206

Veteran
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lix206

  1. Dovada : https://imgur.com/gallery/5Y25Dw4 Ce doresc sa castig : 1 x AK-47 | Point Disarray | FN (valoare aprox. 27 €) 1 x Hoodie USP - Detalii (valoare aprox. 25 €) 1 x Tricou USP - Detalii (valoare aprox. 20 €) 1 x Cana USP - Detalii (valoare aprox. 12 €) 1 x 20 Euro PayPal 1 x 10 Euro PayPal 1 x Premium pe Forum Succes tuturor participantilor si sarbatori fericite tuturor!!
  2. Lix206

    Halloween Event

    Premiile pe care le dorest: 2 x 10 Euro PayPal 2 x Premium Forum DOVEZI https://imgur.com/gallery/0Xs2BzK
  3. Vrea si el puncte Kîss Lăve
  4. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: Avatar Forum Text principal:Lix206 Text secundar [usp.ro]:usp.ro Dimensiuni:150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]:https://www.google.com/search?q=cool+photo+with+boy&tbm=isch&ved=2ahUKEwimr8Ty5tPyAhXMxqQKHdqSD3YQ2-cCegQIABAA&oq=cool+photo+with+boy&gs_lcp=CgNpbWcQAzIHCCMQ7wMQJzIHCCMQ7wMQJ1CE2AFYhNgBYNDbAWgAcAB4AIABb4gBb5IBAzAuMZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=kDcqYaYnzI2TBdqlvrAH&client=ms-android-samsung-gj-rev1#imgrc=p3brwKdDygAg9M Alte precizari:Daca puteti sa va bazati pe culorile negru si rosu sau negru si mov(se pot folosii si altele dar in mod special cele 2 optiuni)
  5. Tema cu masini http://imgur.com/gallery/GrS5OZx
  6. Lix206

    Portofoliu Lix206

    O alta lucrare de pe telefon si ultima http://imgur.com/gallery/DUTzghy
  7. Lix206

    Portofoliu Lix206

    Primele mele 3 lucrari in academie(facute pe telefon) Avatare :http://imgur.com/gallery/bMKpO7U
  8. V2 Fundal mai fain+claritate mai buna P.S:Misto ambele
  9. Succes tuturor,cel mai norocos sa castige Dovada: https://imgur.com/gallery/EWBZ5qI
  10. Pro Unban lipsa demo!
  11. Lix206

    Reclamatie bZx

    Dupa parerea mea,gagul a fost in zadar,deoarece Ryder nu suferea ci doar punea intrebari de ce se muta,nu spunea ca e slab etc,el normal trebuia sa il fi avertizat macar pe Mirel nu tu!Mirel a facut de 2 ori aceasta chestie si bzx a fost cu el in echipa si nu i-a zis nimic.Asta e parerea mea,eu fiind fost staff pe old,si regulile sunt extrem de asemanatoare.Putea doar sa il avertizeze pe RyDer avand in vedere ca "nu erau suferinte".
  12. Din greseli se invata,ramai in staff ca asa vei invata.Daca nu ramai in staff sa inveti tot degeaba faci mai tarziu <3.Daca tot ramai cu aceasta decizie,bafta!
  13. Lix206

    Cerere unban Lix206

    Am trimis din greseala asta,cum o sterg?Ajutor,ca asa par disperat :))
  14. Lix206

    Cerere unban Lix206

    Uite mai sus argumentul,am vrut tie sa iti citez dar i-am citat adminului mamba. Scuze ca scriu asa mult,dar nu imi place sa fiu acuzat pe degeaba.Urasc asta
  15. Lix206

    Cerere unban Lix206

    0:33 am iesit cu tinta mai in dreapta decat era jucatorul(acolo aveam info si am auzit cum a tras cu awp-ul) 1:02 I s-a vazut mana de aceea am tras 1:16 Pozitia aceluia este una comuna de asta am iesit cu tinta acolo,si am murit din cauza ca chiar nu ma ateptam sa fie fix acolo 1:48 l-am auzit cand ma pusha understairs asa ca am iesit direct cu tinta in cel mai mic unghi posibil ca sa il pot omora,dar tot eu am murit Pe scurt,nu am iesit cu tinta pe ei,ci pe pozitiile unde era info,sau unde suspectam eu sa fie ei. P.S:Exista info,sunet,si cunostiinte avand 2k ore pe conturi multiple(Cont main 1.4k si pe alte 2 in total 0.6k ore),vreau sa imi exprim mereu argumentul deoarece nu vreau sa fiu banat nevinovat.
  16. Lix206

    Cerere unban Lix206

    De exemplu la 0:28 se stie clar ca s-a tras din ct si mi-a omorat omu,de asta am iesit astfel ca stiam ca va sta ascuns.Si la jungle da este o pozitie comuna de asta am iesit cum am iesit pe el,dar totusi tot eu am murit,ca nu eram sigur daca e acolo.Multumesc!
  17. Lix206

    Cerere unban Lix206

    1.In primul rand nu am jucat deloc bine. In al doilea rand,un demo trebuie sa fie mai lung decat 2 minute deoarece de exemplu nu a fost nici o faza dubioasa de wh In al treilea rand,aveai voice_enable 0 si nu poti auzii daca mi s-a dat info Apoi peste tot am tras random cu ssg-ul nu jucam deloc serios.... Nu stiu unde ai vazut tu faze dubioase daca imi poti da minutele ca sa imi fie si mie clar te rog.Multumesc! P.S:Am avut grad pe old.usp.ro de co-owner....si stiu cand cinevare e dubios.
  18. Lix206

    Cerere unban Lix206

    Nick: [numele tău de pe server]:Lix206 hellcase.org Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/Lix206/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_0:0:222066310 Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro Ore jucate pe server [link gametracker]:2 ore Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Nu decat pe cel al comunitatii Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: Da Ai citit regulamentul?:Da Descrie situația:Eram pe server random,faceam si eu niste ore,ca am vrut si eu grad,eram in palat dadeam random cu ssg no scope sau cu scope se pare ca i-am nimerit din bulan presupun,si cand mor dintr-o data vad ca am luat ban pe motiv wallhack....Multumesc! Harta + Ora aproximativ:Harta:Mirage Ora 13:20 Dovezi:https://imgur.com/gallery/67nBv28
  19. case,te rog sa ii dai un warn lui dumy,deoarece a comentat la acest topic fara a avea grad,a jignit pe cnv(pe mine,eu fiind staf pe old.sup.ro)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.