Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 13.01.2022 în toate secțiunile

  1. Numele tau: blur De ce ai nevoie?: am nevoie de un plugin care contine doublejump pentru flagul "t" Imagini (opţional): n am poza =((( Alte precizari/detalii: plugin ul trebuie sa fie .smx
    1 punct
  2. Eram pe server cand ai luat ban, dupa parerea mea banul a fost dat corect, ai inceput sa te iei de el doar pentru ca ti-a zis sa nu mai suferi pe chat(ti-a zis "te rog taci", deci nu a fost nesimtit) Si daca chiar esti F3rd1, meriti ban permanent pentru ban evade si dupa limbajul de azi, sunt mai mult ca sigur ca ai mintit si ca tu erai pe cont cand ti-ai luat ban pt toxicitate
    1 punct
  3. Parerea mea este ca baiatul asta trebuie sa primeasca ban permanent (Daca este acelasi F3rdi desigur). Imi sufera si mie intruna pe chat cand il bat si face figuri, are un comportament lipsit de respect fata de admini.
    1 punct
  4. Salut! Am fost pe sv cand a avut loc intamplarea. Animal este cel care l-a provocat din prima pe sweety si a inceput sa sufere. Sweety ne raspunzand provocarii. Mi se pare ca Animal a zis ca e F3rdi care are ban pt toxicitate. Daca te uiti in chat logs Angry s-ar putea chiar sa gasesti.
    1 punct
  5. Banul este dat de fondator cu devezi daca vrei sa le vezi le ai aici: Banul v-a tine 10 zile. Nu conteaza,atat timp cat e contul tau tu raspunzi de el.
    1 punct
  6. Stii ca nu eu eram pe cont,nu?=)))))
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.