Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/01/2021 in all areas

 1. 1 point
  [*] Numele tau: Iuleana [*] Numele adminului: KratosX002 [*] Steam ID Admin:Se vede pe poza cu dovada [*] Steam ID Tau: Se vede pe poza cu dovada [*] Motiv: Incep toti copiii sa imi zica sa intru pe discord sa vorbesc cu ei dar abea am intrat pe server si imi zic toti vorbeste si eu nu am vrut pentru ca nu aveam un motiv si dupa 2 min imi da ala ban pe niciun motiv!!! [*] Dovada: [*] Data:1.09.2021 [*] Alte obiectii: Vreau unban!
 2. 1 point
  Scuze ca scriu aici dar un player extemon intra de pe alte conturi și nu zice nimic adică nu vorbește pe microfon și tu ai făcut același lucru deaia ți a dat ban
 3. 1 point
 4. 1 point
  psd uri , alte resurse pentru photosohp.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Reclamația ta a fost trimisă cu succes. Totuși, dacă voiai să reclami un admin / jucător de pe unul dintre serverele de Counter-Strike trebuia să faci cererea în secțiunea serverului pe care s-a întâmplat incidentul / abuzul: Vezi aici lista completă cu serverele de Counter-Strike, alege serverul dorit și refă reclamația acolo.
 7. 1 point
  CONTRA , ai prea putine ore in cs . Daca erau prea multi in Staff , Angrry putea sa inchida un timp acest topic .
 8. 1 point
  CONTRA , din cate stiu ai un limbaj foarte neadecvat pe server , au fost momente in care tipai prin microfon si din aceste 2 motive pot sa mi dau seama ca nu esti destul de matur sa folosesti acest grad ....
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.