Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 22.08.2021 în toate secțiunile

  1. Pro, avem nevoie de oameni cu ceva experienta!
    2 puncte
  2. Persoanele trecute la incepatori sunt: @husH @C1PR1AN @ursWu @RyDeR @^5 paul-tnt- @☂Flame @Lix206 Pana lunea viitoare(30.08.2021) Trebuie sa faceti un avatar care sa se incadreze in tema "cars" Puteti folosi orice text doriti cu conditia sa folositi watermark-ul comunitatii: USP.RO/ Comunitatea USP/USP Romania Dimensiunile sunt 150x250 Puteti folosi doar aceste stock uri: https://postimg.cc/DmsNhr9n https://postimg.cc/r0pQrWmZ *Daca cineva face cerere pentru avatar sunteti obligati sa raspundeti la cel putin 3 cereri pe saptamana. *Lucrarea nu trebuie sa continta alt watermark in afara de cel al comunitatii. Update: 24.08.2021
    1 punct
  3. Adaugat Addon nou. Sa speram ca se vor rezolva problemele de instabilitate si multe alte plangeri. Mai trebuie rezolvate: - Mesaje HUD - Anti-Rush - Rank-urile vechi A fost adaugat shop. A fost modificat VIP-ul.
    1 punct
  4. Nick: prveugen__ Perioada: permanent Motivul: anul asta o sa fie unul greu și nu o sa am timp destul sa intru și pe pc asa des (bac,admitere, scoala de soferi)
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.