Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 21.07.2021 în toate secțiunile

  1. Pro Te rog daca nu esti in staff nu mai da comm,doar cei care fac parte din staff au voie
    2 puncte
  2. Nume: Rares Nick: ursWu Profil steam: https://steamcommunity.com/id/urswu/ Vârsta: 16 Locație: Tulcea Hobbyuri: gaming, photo editing si in special photography Mod preferat: Competitiv De unde ai auzit de noi?: Fac parte din comunitate de dinainte sa-si schimbe numele. Avand functia de mananger pe forum si de owner al unui fost server din comunitate , pe perioada anului 2018... Acorda o nota comunitatii: O nota foarte cinstita ar fi 8.5 , mai sunt lucruri de imbunatatit dar per total, te poti bucura de aceasta comunitate ! Adaugări: Ma bucur ca inca fac parte din comunitate si ca pot ajuta la dezvoltarea acesteia, respectiv la dezvoltarea server -elor din comunitate !
    1 punct
  3. Nick: Deniăl Perioada: 10-14 zile Motivul: (optional) : in vacanta in Postati aici in topic daca lipsiti mai mult de 3 zile.
    1 punct
  4. Sa stiti de unde aveti. Acceptat.
    1 punct
  5. Salut , demo nu am , dar sunt curios paul , ce cauți cu 2 conturi
    1 punct
  6. 1440p pentru calitate maxima. Vizionare placuta!
    1 punct
  7. Te asteptam cu rezultate bune !
    1 punct
  8. Propun modificarea economie pe forum , sa putem revendica mai multe puncte in functie de postarile pe care le facem pe forum, pe baza feedback -ului pe care il primim de la alti utilizatori ai forumului si poate concursuri care vor exista pe viitor. Eu zic ca ar fi un impact mare si pozitiv asupra acestuia deoarece utilizatorii vor mai satisfacuti cu medalii , statusuri custom , ranguri deosebite si multe altele , putem include achizitionarea gif -urilor la poza de profil sau cover ( doar daca este posibil). Poate pe viitor v-a exista si un market pe forum de unde vom putea cumpara de la alti playeri obiecte digitale cu punctele obtinute pe baza utilizatii forumului ( poate vor venii utilizatorii cu idei ). Daca nu este extrem de costisitor, poate se v-a construii o noua infatisare a forumului cu ajutorul gfx squad -ului si a celor care detin puterea, ceva cu animatii care sa fie mai "colorat ochiului" . Va astept cu bratele deschise la o opinie !
    1 punct
  9. Succes si te asteptam!
    1 punct
  10. Pro meriti o sansa cum am meritat si eu , si poate vei ajunge un helper asa bun ca mine
    0 puncte
  11. Acceptat. Nu stiu cum faci cerere de up si poti sa fii toxic si sa suferi la orice si sa ameninti jucatorii de pe server. (Si aseara cu DDG si ADM ati vorbit pe voice vulgar, de parca e server de voice nu de csgo) E ultimul avertisment, la prima incalcare a regulamentului vei avea -1/remove.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.