Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/2021 in all areas

 1. 2 points
  Respins momentan, faci prea des cererile, ai fost respins din anumite motive, trebuie sa vedem atat noi, cat si ceilalti daca ti-ai revenit cu comportamentul. In 3-4 zile nu e suficient sa se reflecte acest lucru. Poti sa revii peste 10 zile, timp in care ai timp sa demonstrezi tuturor ca ti-ai invatat lectia, iar atunci dupa acea perioada de timp, daca indeplinesti ce ti s-a impus vei primi Helper.
 2. 1 point
 3. 1 point
  respins, cerere incompleta.
 4. 1 point
  +REP cred ca te ai descurca , avand in vedere ca ai fost admin la sv lui case deci da , vtm pwp
 5. 1 point
  Salut , m-am uitat destul de aspru pe tine , te bate wall-u dgeaba te ascuzi / il ascuzi . +Ca faceai si bunnyhop acum nu stiu daca-l faceai din rotita, eu zic ca-i diferit sa sari din rotita si una e sa fie auto-bunnyhop din cheat ! Adica ai smoke in fata stii unde e player-ul si tu tragi pe langa el ? Destul de sad, mai dai si info vocal unde sunt ! Sunt CONTRA la UN-BAN , concluzia o trag admini , si decizia Founderu' ! DEMO : https://www98.zippyshare.com/v/V02FWlUS/file.html
 6. 1 point
  +rep o activitate cam slaba dar cred ca te-ai descurca .Toti meritam o sansa
 7. 1 point
  Am sa incep sa comentez fiecare kill de la demo in parte Demo 1: - Primul kill a fost facut cat se poate de legit, e pozitie foarte comuna si nu a zburat tinta nici Pref - Al doilea kill pe mid, e verificat si un spray control ca la carte Demo 2: - Primu kill se vede ca a fost tinta pusa langa corp si dupa ai inceput pre fire - Al doilea l ai vazut deja Dupa tot gameplay-ul din demo se poate observa ca nu are wall si nici cheat, data viitoare sa fii mai atent cum a zis si kronick Aici ^ Cand nu esti sigur de demo-ul pe care l-ai facut, poti sa ceri parerea colegilor, mai exact de ajutorul lor, toata lumea gresim cum mi a spus si mie angrry cand am dat ban-ul acela la norbi pt ca na, am ascultat si de voi, am crezut ca e codat si ayaye n-a fost, Sunt multi playeri buni pe care ii acuzam de coduri si nu au #Peace
 8. 1 point
  +rep, dar nu cred ca stai 20/24 ore pe server zilnic fii mai atent.
 9. 1 point
  Ma joc pe cont de rank 1 sa vad si eu cum sunt adminii de pe sv :)). Se acorda prea multe ban uri gresite pe sv si de asta am decis sa mi fac cont nou sa va demonstrez ca nu toti playerii de rank 1 au cod. Din primul tau demo ce vrei sa vad??? ca am trecut pe langa ala din site fara sa ma uit la el macar, iar in al doilea ce sa vad ca am batut 2 oameni pe care ii stiam deja ???? De cate ori intru pe sv cu un cont de rank 1 primesc ban, aveti si voi grija cum banati uitati va ce Crosshair Placement, Movement, Spray control are suspectul.
 10. 1 point
  Bafta, sper sa te reintorci
 11. 1 point
  Pro! Cand un om este bulangiu acum, este rau, prost-intentionat, toxic dupa trendul de-acum, poate fi el catalogat tot asa si dupa un anumit timp? Omul este supus greselilor lui dar si schimbarilor datorita mediului in care traieste. Daca un om a fost toxic acum 1 an, el nu are cum sa fie la fel si in prezent, pentru ca omul este supus modificarilor. Prin urmare, si acest copil are nevoie de sustinea voastra care sunteti mai mari decat el, sa-l invatati bunele maniere prin prisma grupului din care faceti parte. Orice timp trecut, nu mai are nicio valoare in prezent. Nimic din trecut nu trebuie lasat sa afecteze prezentul, pentru ca doar prezentul este cel ce conteaza. Voi astia mai mari, ar trebui sa cunoasteti asta! Pace!
 12. 1 point
  Superbe amândouă, felicitări pentru munca depusă. Am ales-o pe cea făcută de Panda, însă am să le salvez pe amândouă, cu siguranță va fi utilă si cea a lui Seby ! Mulțumesc băieti !
 13. 1 point
  CONTRA din cate am auzit ai un trecut naspa pe server toxic , needucat si etc...
 14. 1 point
  Alistar poti arata o dovada cu plata pe placa si aia e nu trebuie sa faceti free chat aici.
 15. 1 point
  Nick : KroN Gen de muzica : Manea de calitate Artist : Tzanca Uraganu Melodii ( doar de la formatia aleasa ) : Locul 1. Johnny Nebunu Locul 2. Manca-ti-as hazu Locul 3. Faceti ca locomotiva Locul 4. Am luat cina cu vecina Locul 5. Rup topurile Cand si cum ai descoperit artistul respectiv : Cu muzica lui ma trezesc vecinii dimineata la 8:00 asa am aflat de tzanca.
 16. 1 point
  1. Este strict interzisa schimbarea hartii fara vot . 2. Este strict interzis sa faceti Reclama pe alte Servere/Comunitati... riscati REMOVE 3.Cand un jucator cere ajutor, trebuie sa mergeti sa rezolvati problema pe care o are . [1 piese 2 maxim] 5. Nu folositi adminul pentru razbunari sau interese proprii; 6. Nu continuati sa va construiti baza dupa sfârsitul timpului de pregatire, doar daca sunteti nevoiti sa înlaturati un block sau altceva in care zombie sa aiba acces pentru a ataca; 7 Aveti grija de server întretinând jocul placut si nu jingiti pe altii; 8. Raspundeti la întrebarile playerilor si ajutatii sa invete Base Builder daca nu stiu; 9. Regulamentul playerilor e valabil si pentru voi nu numai pentru ei; 10. Interzis sa folositi comenzi pe un alt admin [REMOVE] 11. Reclame de la bind-uri Se pedepsesc cu Gag/Mute 3 minute, nu Ban ; 12. Reclama intentionata( Exemplu: Intrati pe BB.**SITE-INTERZIS**.RO) Se pedepseste cu gag 20 min 13. Daca abuzati de comenzi si folositi adminul pentru interes propiu riscati REMOVE; 14. Adminii care stau AFK pe server risca downgrade/remove. Nu aveti voie sa stati AFK mai mult de 30 de minute pe zi; 15. Interzis sa iesiti in build-time sa ajutati un player . 16. La 3 Reclamatii in curs de 5 zile primiti, Downgrade -1 / la 5 Reclamatii in curs de 7 zile primiti, primiti Remove; 17. Fiecare admin trebuie sa aiba un numar decent de ore pe saptamana ! Regulament help 1. Adminii nu au voie sa faca baza unui jucator daca aceasta este neinceputa sau necesita mai mult de 50% din piesele ce le are deja. [ +1 warn ] 2. Adminii nu au voie sa isi dea help de la inceperea rundei. [Aveti prep-time daca e nevoie] 3. Adminilor nu le este permisa adaugarea obstacolelor dupa timp de construit (nici lor, nici playerului care a solicitat help). [+1warn] 1. Playerii pot solicita help doar daca au nevoie de (acoperis, pereti) sau pentru mutarea unor piese amplasate gresit. 2. Playerii nu au voie sa solicite help daca au cazut din baza sau daca au picat in propria lor capcana (SURF sau alte capcane care au ca scop blocare Zombielor). BB TEAM daca ai luat la cunostinta acest regulament te rog sa lasi un
 17. 1 point
  Nick : M0NSTER Gen de muzica : Hip-hop/Rap Artist : Dr.DRE Melodii ( doar de la formatia aleasa ) : Locul 1. California Love Locul 2. Still D.R.E. Locul 3. The Next Episode Locul 4. Nuthin' But A G Thang Locul 5. Forgot about Dre Cand si cum ai descoperit artistul respectiv : Stiam de cativa ani de Dr dre , insa pana acum 5 luni nu ascultam deloc. Vara trecuta am auzit intamplator piesa "California love", mi-a placut si am inceput sa ascult si alte piese de la el.
 18. 1 point
  1. - Limbajul vulgar, jignirile, etc se pedepsesc cu gag/mute intre 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 2. - Limbajul vulgar asupra staff-ului se pedepsește cu ban intre 1 - 7 zile. 3. - Nu este permisă Spamarea in chat ( repetarea aceluiasi mesaj de mai mult de 2 ori ), se pedepseste cu gag intre 10-30 minute. 4 - Aveti timp 48 de ore (2 zile) de cand ati luat ban-ul pentru a face cerere de unban, altfel, cererea nu va fi luata in considerare. 5. - Reclama la alte comunitati / servere se pedespeste cu ban permanent. 6. - Este interzis să puneți alte link-uri înafară de cele de la https://usp.ro, https://imgur.com sau https://csgo-panel.ro se pedepseste cu silence permanent. 7. - Amenințările cu flood se pedepsesc cu ban intre 1-24 ore la alegerea adminului. 8. - Orice tentativă de cheats sau scripturi de tip: BunnyHop, KillSay, FakeLag, FakeLatency, etc duc la ban permanent. 9. - Nu aveti voie să faceți grief / troll(intre coechipieri, ex: tragi in el, ii arunci smoke in fata,etc) riscati ban intre 1-24 ore. 10- Abuzul de buguri este pedepsit cu ban intre 1-24 de ore + stergerea bunurilor castigate prin bug(daca este cazul) . 11. - Instiga la cearta se pedepseste cu gag / mute intre 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 12. - Trash Talk-ul(ez,culcat,etc) se pedepseste cu gag / mute 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 13. - Programele de tip: Slam, Voice Changer sau alte scripturi care deranjează jucătorii, duc la kick, iar daca continua, ban intre 1-24 ore. 14. - Urcatul pe mapa se pedepseste cu slay / kick / ban intre 30-120 min. 15. - Statul afk la echipa spectatori atunci când serverul este full, este pedepsit cu kick. 16. - Nu aveți voie sa vă adăugați în nume un alt DNS inafară de cel de la server sau de la alte servere din comunitate, se pedespeste cu /rename la prima abatere, la a2-a abatere kick, iar la a 3-a ban 1-7 zile. 17. - Nu aveti voie sa chemati alti jucatori de pe server la compe sau orice alt mod / alt joc, se pedepseste cu silence 10-30 minute. 18. - Glumele de prost gust cum ar fi "milsugi" , etc se pedepsesc cu silence 10-30 minute. 19. - Adaugarea injuraturilor grave in !nametag se pedepseste cu ban intre 1-24 ore. 20. - Jucatorii ce fac reclama la profile de Instagram, canale de YouTube,etc fara a detine gradul de YouTube sunt pedepsiti cu silence permanent. Este permisa doar in cazul in care videoclipul/postarea contine un giveaway pentru server, etc. 21. - Daca crezi ca a gresit un membru STAFF( a injurat, a folosit o comanda aiurea, etc ) ai timp 24 de ore sa ii faci o reclamatie, altfel reclamatia nu va fi luata in considerare. 22. - Nu aveti voie sa vindeti credite / iteme din shop pe bani reali, se pedepseste cu ban permanent . 23. - Nu aveti voie sa va luati in gura / sa va certati cu membrii STAFF pentru deciziile pe care le fac, riscati ban intre 1-24 ore. Daca crezi ca au gresit le faci reclamatie. 1. - Gradele luate pe donatii trebuie sa respecte regulamentul ca toti ceilalti, singurul bonus pe care il aveti este ca aveti anumite beneficii (fast reload,unlimited ammo, etc), in caz contrar, se poate ajunge si la remove / ban permanent. 2. - Spamul de gloante infinite se pedepseste cu warn, aveti voie sa tineti apasat maxim 5 sec la armele intre 20-30 gloante si la maxim 3 secunde la armele sub 20 de gloante. 1. - Orice încălcare a unei reguli de mai sus si de mai jos, duce la warn / remove. 2. - Nu aveți voie să folosiți comenzi pe alți membrii din STAFF, doar în cazul în care situația e gravă ( folosește cheats, face reclama, etc) dacă crezi că a greșit cu ceva esti OBLIGAT să îi faci reclamație pe forum. 3. - In cazul in care donati pentru grad aveti obligația de a va face cont pe forum pentru a fi la curent cu toate informatiile si in cazul in care un jucator va face o reclamatie / cerere de unban, totodata aveti obligatia de a fi la curent cu regulamentul. 4. - Abuzul comenzilor !CSAY , !HSAY , !MSAY, !SAY se pedepseste cu WARN, aceste comenzi se folosesc doar pentru anunturi ! 5. - Oferirea contului vostru unui alt jucator este INTERZISA pe serverul OLD.USP.RO , riscați Remove. 6. - Aveti obligatia de a va ocupa de reporturi in orice situatie, adminii ce nu se ocupa de reporturi / server pot ajunge si la remove. 7. - Aveti la dispozitie 24 de ore pentru a prezenta o dovada la o reclamatie / cerere de unban asupra dvs. , in caz ca nu aveti cum sa o prezentati in 24 de ore, anuntati dand un reply la cererea de unban. Adminii ce nu prezinta dovada la timp primesc warn sau chiar remove ( daca situatia se repeta ) 8. - Adminii care sunt inactivi mai mult de 5d ( 5 zile ) fara o cerere de invoire, primesc automat remove fara sa fiti avertizati. 9. - La fiecare comanda data asupra unui jucator ( gag, kick, mute, ban, etc) aveti obligatia de a face o dovada, in cazul in care jucatorul va face reclamatie si nu aveti dovada riscati sa primiti warn / remove. 10. - Nu aveti voie sa va dati "mare" sau sa va laudati cu gradul. ( fara copy-paste la raspuns ) reactionati la acest topic cu like,etc + La intrebarea "Ai citit regulamentul?" se raspunde cu: vreau helper. 11. - Limbajul vulgar asupra altui membru STAFF / jucator fara permisiunea lui se poate pedepsii si cu REMOVE. 12. - Nu aveti voie sa dati info cu esp , se considera abuz si se pedepsește ca si la punctul 14. 13. - Folosirea comenzii unban fara o dovada CLARA se pedepseste cu REMOVE + BAN 14. - Abuzul de GRAD se pedepseste cu remove + ban permanent. 15. - Motivele penibile aiurea (ex:sal,pa,cf,) la gag/ban/kick,etc se pedepsesc cu warn. Totodată, nu aveti voie să dați comenzi fără să scrieți motivul. Atentie: Daca Jucați cu cod și primiți BAN/VAC o faceți pe propria răspundere, gradele nu se transfera/returneaza ! Tentativa de cheats in postura de membru STAFF se pedepseste cu banip + remove, regula se aplica si daca intrati pe alt cont cu cheats !
 19. 0 points
  @G0BY|GO.USP.RO a primit +1 warn pentru activitatea slaba. @Sacâz s a retras. @hbK.- - dani hjbck a primit warn pentru demo lipsa la acordarea unui ban. @✪WEMEREU✪ - WEMEREU a primit warn deoarece nu a acordat mute + a injurat pe voice chat.
 20. 0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.