Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 02.05.2021 în toate secțiunile

  1. Nick: [numele tău de pe server]: Marian GFX Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/mariangfx2/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:584872128 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:584872128&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/Marian GFX/go.usp.ro:27015/ Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]Da KroN#5968 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Normal Ai citit regulamentul?: nu pentru ca s-au cam schimbat regulile Descrie situația: Ma jucam si io pe inferno frumos si aveam un scor decent pe un cont de rank 1 :)) am sstat putin afk si cand am intrat inapoi in joc mare ban pe ecran. Harta + Ora aproximativ: de_inferno 10:15 Dovezi: - Va pupa KroN PH!! Imi plak posturile.
    3 puncte
  2. 1. Numele tau ( din joc ) : Lazy 2. Propun să: Se adauge un mvp nou. 3. Motiv: Are potential de mvp 4. Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?: 5. Alte detalii: Eminem- Godzilla ft. Juice WRLD (0:38 pana la 0:45)
    1 punct
  3. Tip : Avatar Forum Text principal: SnK Text secundar EUROPA.USP.RO Dimensiuni: 200px x MAXIM 250px Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari: Salut, daca se poate, si lucrati si astfel, as vrea un gif care sa dea bine cu personajul, insa sa nu fie nici prea copilaresc. Daca nu, este ok si cu doar o poza editata frumos. Mersi frumos
    1 punct
  4. Scuze ca va trebui sa lipsesc, am o temperatura ridicata 38,5 si s ar putea chiar sa ma duc la spital.Scuze din nou.Paste fericit!
    1 punct
  5. helo boiz. Ca de sarbatori, absenta pe ceva timp. Sarbatori fericite
    1 punct
  6. 1 punct
  7. Paste fericit❤❤❤ Te asteptam si ai grija sa nu te ingrasi:))))
    1 punct
  8. 1 punct
  9. Tu crezi ca ai dat peste prosti si vrei sa mai faci 3k ron din pod. Daca dau un search mai bine iti gasesc si cu 5k ron, infine ii pretul tau dar nu o sa-ti dea nimeni atatia bani. Succes cu anuntul o sa ai nevoie.
    1 punct
  10. Esti casa, n-am nimic de reprosat!!! KW! Paste fericit!
    1 punct
  11. 1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.