Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 04.02.2021 în toate secțiunile

  1. puteti sa terminati cu fonturile astea si culorile astea ca ma dor ochii, ms
    5 puncte
  2. Vor fi adaugate la toate hartile cel tarziu la finalul weekend-ului.
    2 puncte
  3. 2 puncte
  4. adminul a procedat corect, nu sunt adminii la dispozitia voastra sa va schimbe mapele cum vreti voi, in momentul ala era o problema la server si @UnReal si ceilalti admini prezenti au luat decizia sa lase d2 ca sa nu mai pice serverul la schimbarea mapei, pt. 15 min de gag ai stat sa ii faci reclamatie in conditiile in care tu erai tare in gura cu el si faceai caterinca de 2 lei sa nu mai mentionez ca meriti banat doar pt numele pe care il ai reclamatie respinsa
    2 puncte
  5. Reclamatia asta este facuta in zadar, dupa parerea mea . 1. In filmare nu apare toata conversatia noastra, de la inceput de pe voice, ai pus doar ce ti-a convenit . 2. E normal sa ma iau de tine odata ce vad 200 de ore pe cont score 10-2 la silver 4 sau cat aveai tu . 3. Discutia nu ar fi degenerat daca comportamentul tau ar fost mai prietenos si te comportai mai matur, pentru ca din reclamatia ta reiese ca tu esti matur si eu nu . 4. Ar fi trebuit sa te multumesti cu alea 15 minute de gag, caci, puteam sa-ti dau si ban jumatate de ora pentru ce ai zis tu pe voice. 5. Ca sa stii asa pentru tine, nu este obligatia mea sa schimb mapele pentru ca Mirage da crash si serverul se inchide, bine ? Te invit frumos sa citesti regulamentul si sa te interesezi putin inainte de a aduce o afirmatie eronata ! Nu eu am scris regulamentul, nu eu detin serverul , eu doar ma ocup de ceea ce se intampla pe server si mentin ordinea. Voi ca simpli jucatori nu aveti dreptul de a ne comenta noua adminilor deciziile luate, adica, eu daca intreb jucatorii de Main, o fac cu un scop anume, nu este treaba ta de ce o fac . Mersi de intelegere si sa ai o seara frumoasa ! Si inca o mica paranteza, data viitoare fii mai sincer cand faci o reclamatie, ca nu ai nimic de pierdut, nu e nevoie de minciuni, nu te ajuta la nimic .
    2 puncte
  6. https://imgur.com/a/mwDvWca
    1 punct
  7. RESPINS, activitate slaba. Revino peste 7 zile cu alta cerere, poate la alta categorie care chiar are nevoie de un moderator. T.C.
    1 punct
  8. Nu esti din staff-ul forumului ca sa poti da cu parerea aici!
    1 punct
  9. Poftim: https://imgur.com/oG3VJ2e https://imgur.com/dMrLH3b
    1 punct
  10. 1 punct
  11. https://imgur.com/a/VCaPen7 Ceva simplut, sper sa-ti placa. Am pus dimensiunile 200x200 pentru ca asa cere forumul.
    1 punct
  12. Acceptat ca Moderator, pentru ca mai ai grad pe mai multe servere. Acceptat ca Administrator. Acceptat ca Administrator. Acceptat ca Administrator.
    1 punct
  13. 1 punct
  14. Nickname: MxE- Prenume: Mihai Varsta: 17 Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/Rahmaxxiie/ Grad dorit: Administrator Experienta CSGO (De cat timp joci): Din 2019. Experienta SourceMod (De cat timp administrezi/ai fost admin): Am destula experienta. Am fost admin doar pe GO pana acum. Cate ore ai de gand sa fii activ?: Probabil 7-8 pe saptamana. O data ce vei primi grad, intelegi ca vei fi supus regulamentului serverului?: Da. Ai intrat pe serverul de discord al comunitatii? https://discord.gg/EjH2j7quRC :Da. Discord Tag: MxE-#9032
    1 punct
  15. acceptat, ai fost upgradat la gradul de co-owner mult succes
    1 punct
  16. O sa restructuram gradele si o sa re-alocam accesele in functie de activitate in curand.
    1 punct
  17. CONTRA-mareste-ti activitatea,abia ai pus 3 posturi la Stiri IT!
    1 punct
  18. am discutat și cu twix. același lucru. dar aparent sunt luat la pepeni,în pm pe forum,că vai,că sunt prost,și să nu comentez,că x , y și z moamă ce lucruri bune au făcut pentru comunitate,în comparație cu mine,și restu...am decis să o las baltă că înebunesc.și nu se merită. acum că ai zis și tu,poate se ia atitudine..suntem mai mulți care ne plângem.
    1 punct
  19. Titlu: LIVE FACEIT PREMIUM SOLO-Q Categorie: CS:GO Data adăugării: 31.01.2021 Adaugat de: TheRedX LIVE FACEIT PREMIUM SOLO-Q
    1 punct
  20. VÂNDUTE Ram Kit 4 Channel Corsair 16GB (4 x 4GB), DDR3, 1600MHz 4 bucăți de 4GB (16 total) Pret: 280 lei Detalii aici: https://www.olx.ro/oferta/ram-kit-4-channel-corsair-16gb-4-x-4gb-ddr3-1600mhz-IDeuwLl.html
    1 punct
  21. Are dreptate. contul pe care a primit ban e pe un ip de anglia. celalalt cont este pe un ip de romania. O sa primesti unban. t/c.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.