Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 27.01.2021 în toate secțiunile

  1. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: steam https://steamcommunity.com/id/Ovidiu_/ Text principal: OviDoNe Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni: 184x184 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: https://imgur.com/ifDgVZ9 Alte precizari: Spor la treaba !
    1 punct
  2. Pro, te am vazut destul de activ.
    1 punct
  3. pro,succes în continuare barosane.
    1 punct
  4. VÂNDUTE Ram Kit 4 Channel Corsair 16GB (4 x 4GB), DDR3, 1600MHz 4 bucăți de 4GB (16 total) Pret: 280 lei Detalii aici: https://www.olx.ro/oferta/ram-kit-4-channel-corsair-16gb-4-x-4gb-ddr3-1600mhz-IDeuwLl.html
    1 punct
  5. Co-Owner se ia prin cerere de la jumatatea anului trecut . Snd a spus-o pe discord, i-am spus si lui Twix si stie . Pro
    1 punct
  6. Regula 1 : Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi aspru sanctionata. Regula 2 : Ban permanent se va da doar in urmatoarele situatii: * daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum * daca jucatorul foloseste cod * daca jucatorul foloseste un limbaj vulgar (banul permanent se va da doar dupa ce il avertizati cu gag sau ban temporar) Regula 3 : In cazul in care aveti probleme si sunteti nevoiti sa lipsiti cateva zile faceti cerere de absenta . Regula 4 : Sunt interzise atacurile de orice natura intre admini. (-1 rank) Regula 5 : Fiecare admin este obligat sa frecventeze forumul si sa posteze in cererile de unban/ban/cerere helper/etc. (Warn) Regula 6 : La comenzile de tip Gag/Mute/Silence/Kick/Ban se vor acorda motive concrete , NU "pa" ; "sall" etc. (Warn/-1 Rank) Regula 7 : Adminii trebuie sa discute intre ei inainte de a folosi comenzi gen css_map / css_ban pe chatul adminilor adica u@. Regula 8 : Toti adminii sunt obligati sa se comporte exemplar fata de jucatori. Regula 9 : Nu aveti voie sa intrati pe conturi smurf, o data ce aveti pe main grad. Regula 10 : Nu se aplica comenzi pe alti admini fara un motiv bun. (Warn/-1 rank) Regula 11 : Jignirile intre admini / jucatori pe server sunt strict interzise , cat si pe forum. (Warn/-1 rank) Regula 12 : Trebuie sa aveti DEMO / SCREENSHOT in momentul in care dati BAN PERMANENT. (Warn) Regula 13 : Comenzile gag/mute/silence vor tine intre 5-10 minute. (NU 30+) Regula 14 : Abuzul de comenzi ( slap SPAM ,etc..) duc la cel putin 2 warnuri / -1 / REMOVE depinde de situatie . Regula 15 : La intrebarea "Ati citit regulamentul serverului?" se va raspunde cu "oldcs power". Regula 16 : La cereri admin se va da pro/contra urmat de argument. (Warn) Regula 17 : Nu aveti voie sa va schimbati numele fara sa anuntati unul dintre fondatori. Cine mai intra pe server cu alte nume inafara de cele pe care ati facut cererea, fara a fi anuntate, o sa primeasca remove. Regula 18 : Daca ati primit remove de 2 ori, indiferent de motiv, nu mai aveti posibilitatea de a va alatura staff-ului . Regula 19 : In momentul in care ati fost acceptati ca si helperi o sa fiti chemati la un interviu pentru testare pe discord.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.