Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 18.12.2020 în toate secțiunile

  1. pro, ar fi misto sa putem interactiona mai usor cu membrii comunitatii, nu erau mereu cele mai interesante subiecte dar nu cred ca era nimeni deranjat in mod special de chestia asta
    3 puncte
  2. 2 puncte
  3. Umm... nu tu ai avut un argument care nu este sustinut de dovezi? Vorbesc despre ce ai scris tu nu despre treaba lui colli, tu ai adus vorba, du-o pana la capat ca altfel nu are rost, lol. XD Sau este lipsa de argumente ? Si nu trebuie sa imi arati dovezi doar pentru ca ti le cer eu ? normal ca trebuie ca sa iti sustii ceea ce ai spus mai devreme, daca nu le arati, argumentele sunt degeaba, efectiv 0.
    2 puncte
  4. ai dovezi cand colli vorbea? ca sa aducem si argumente sau dovezi tot odata, nu ?
    2 puncte
  5. I-ai dat mute ca nu iti convenea cum vorbeste....Nuj de cand e regula asta dar ok si daca merita mute-ul i-ai dat cel mai bun motiv ai haz si de ban nuj ce sa zic dar primul ban nu trebuia dat 18. - Glumele de prost gust cum ar fi "milsugi" , etc se pedepsesc cu silence 10-30 minute.
    2 puncte
  6. Este dovada pentru amandoi, exista speedup daca te uiti la minutul scris in quote-urile de mai sus facute de mine, mai exact ca sa nu iti bati capul ca si asa arde, la minutul 12:35 ai inceput speedup-ul, nu incerca sa minti ca se vede clar pe filmare... Eu dau dovezi concrete despre situatia mea de unban, si ca sa iau unban trebuie sa dau dovezi ca banurile mele cat si celorlalti sunt date pe nedrept ca sa fie mai convingator faptul ca ai gresit atat cu mine cat si cu ceilalti, mai pe scurt mai multe dovezi, este chiar asa de greu ?
    2 puncte
  7. 1. Numele tau ( din joc ) : Noax 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/Noax29/ 3. SteamID: STEAM_0:0:144435432 4. Gradul pe care îl deții: Owner 5. De ce vrei remove?: Sunt multe motive dar cele mai importante sunt ca nu mai am chef sa adminez si ca in staff sunt multi inactivi nu mai vreau sa incerc sa schimb ceva doar ca sa nu ma asculte nimeni. 6. Alte detalii: Va pup tnk, anto, tevy, lonely, apocalipsa si in ultimu rand night
    1 punct
  8. 1 punct
  9. Scuza-ma, mi se pare ca nu intelegi unde vreau sa ajung, in cazul acesta nu mai da reply daca nu citesti cu atentie (desi mi se pare ca o faci intentionat). Multumesc.
    1 punct
  10. Ok ma scuzi, nu ai editat video-ul, decat ai dat speedup , care daca ma intrebi pe mine este acelasi lucru, tot nu se aude ce se vorbeste si nu inteleg unde vrei ajungi. Toate argumentele tale efectiv nu au nici-un rost, daca zo raspundea cu "da" sau "adevarat", exact cum ai spus si tu, a primit unban lucru care ma face mai fericit, dar eu inca imi astept unban ip-ul pentru ca eu nu am gresit in mare parte cu nimic decat ca mi-am facut alte conturi care nu isi au rostul pentru ca oricum asteptam sa primesc ban ca sa iti vad nivelul de inteligenta. Faptul ca nu vorbeai serios la 11:17, sunt destul de sigur ca erai serios in ceea ce spuneai, pentru ca deja ai dat in jur de 6-7 banuri permanente in seara aceea. Si lasa-ma sa iti spun, intradevar zo chiar nu se cunoaste cu noi si nu imi este prieten, ai gresit dandu-te destept dar nu iti iese, evident ca nici eu nu am dovezi ca nu este prieten cu mine, dar nici tu.
    1 punct
  11. In orice situatie, cum ai reactionat tu, a fost total gresit, faptul ca vorbeam asa, nu ai de unde sa stii tu ca sunt serios sau nu, ca sunt prietenul aluia carui i-ai dat mute, efectiv nu ai dovezi concrete + ca jucatorul "zo" nu a trollat cu nimic decat mi-a luat apararea oarecum, si tu i-ai dat ban pentru ca facea "misto", (dovada minutul 11:40) repet, BAN PERMANENT! (si nu inteleg de ce tu dai ban permanent daca cineva vorbeste neintrebat pe motivul "troll" doar pentru ca ti se scoala tie ) + la 11:17, ai spus "ba, vezi ca va dau ban la toti", asta a fost spusa cu seriozitate foarte clar, si doar pentru ca ei vorbesc exact cum faci si tu, daca serverul permite sa se vorbeasca nu inteleg ce ai tu impotriva? + faptul ca ai editat ce ai vrut tu sa se vada in acel video, poti vedea asta clar in minutul 12:35, cand i-ai dat unmute aluia cu nume de arab, si dupa aceea ai dat speedup ca sa nu se auda ce a spus arabul , la minutul 13:00 ai spus ce ai auzit fara ca noi sa auzim, dovezi care nu sunt dovezi , mare smecher, si dupa aceea aceeasi poveste, ai dat speedup ca sa nu se auda ce a spus arabul si i-ai dat ban la minutul 13:40 pe motivul "Alt troller", mare memar . tu ai merita remove.
    1 punct
  12. Mama iti schimbi avataru mai des decat chilotii smr :)))))))))))) Revin cu un edit! EDIT:Sper sa iti placa: PS:Daca vrei alt gif sau alt text sau alt ce vrei tu,pm me! x x x
    1 punct
  13. Nu e rau mertia bagat inapoi Pro de la mine
    1 punct
  14. Nume si Prenume: Alin Vârstă: 16 Gradul pentru care doriți să aplicați: Moderator Categoria unde doriți să moderați: Cafenea -> Music Only Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii Am vazut ca este activa de o luna si deja aveti mai mult de 1000 de membri si am vazut potential . O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Ma numesc Alin , am 16 ani si locuiesc in Bucuresti . Am ochii verzi, 1,77 inaltime si par saten . Iubesc maxim ursuletii panda , de aici imi vine si porecla Panda . In timpul liber merg cu tatal meu sa innot . Iubesc acest sport . Imi plac filmele de comedie si sf . Urasc sa citesc , dar o fac din nevoie de cultura . Sunt zodia varsator . Imi plac extrem calatoriile . Iubesc sa fac poze oriunde merg ,insa nu prea le postez, ci le tin amintire . Cam atat ... Nimic interesant de spus despre mine Experiență în domeniu: 2 ani . Va poate confirma #Clau Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile pe care le voi primi si sper sa fiu acceptat . O seara faina !
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.