Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 27.10.2020 în toate secțiunile

  1. Toata lumea isi alege jocuri forumiste, cea mai usoara sectiune care in teorie nu are nevoie de multi moderatori. 1 este de ajuns (adica @Cosmeen †). La Divertisment, sunt 2 oameni care vad ca isi fac treaba (un semn de intrebare la @vladutz, chit ca a facut cererea de absenta dar eu ma refer la saptamanile trecute). Iar la restul tot asa, full. Te pot pune cu semn de intrebare la Filme & Seriale in locul lui @Gabi USP.RO, dar nu are sens, acolo nu ai nevoie de moderator ca sa postezi 2-3 filme pe zi. Curand se va face o curatenie, deja prea multe posturi la Forum Games si prea putine la categoriile mai noi si mai putin populate. Vreau sa vad si sa aud idei noi din partea voastra (de regulament, de categorii etc.), pentru ca pana acum am auzit prea putine. Lasand romanele :)), in concluzie ai RESPINS si ai timp 7 ZILE sa faci activitate unde chiar trebuie activitate si implicare. P.S: Nu votati degeaba cum ca "a mai fost in staff, pro", de acum vreau sa vad fapte in primul rand.
    3 puncte
  2. Hai noroc, pentru cei ce nu ma stiu, eu sunt Mario a.k.a. Sergentu', am 15 ani, si sunt moderatorul acestei frumoase comunitati de vreo 3 luni. Povestea mea cu USP, a inceput prin Decembrie, cand cautam un server de OLDCS. M-am logat pe forum la data de 22 Decembrie, pentru o cerere de staff pe serverul respectiv. Dupa un VAC dupa vreo 2-3 luni, m-am lasat de cs ceva timp, insa nu am plecat din comunitate, fiindca imi placea atmosfera de aici. Am inceput sa fac activitate la diferite subforumuri, iar cand am considerat ca am destula activitate, am aplicat pentru moderator, iar de aici se poate observa ce s-a intamplat. Cam aici se incheie si povestea mea, destul de boring, daca ma intrebi pe mine. Sincer, eu ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati, plina de oameni devotati, si super caterinca, mai ales ca asa am mai socializat si eu, ca stau toata ziua in casa :))))).
    3 puncte
  3. pro, ai mai fost moderator si stiu ca te vei descurca + esti activ
    2 puncte
  4. CREATII NOI: x AICI PUTETI VEDEA POZE PRORII REALIZATE CU APARATUL FOTO (mentionez ca nu practic fotografia de mult timp):
    1 punct
  5. Contra, lucrarile nu sunt asa rele, dar nu mi se par ok + nu ai activitate la cereri.
    1 punct
  6. Pai nu știu ce să zic pro că faci niște lucrări bune, dar si contra că nu ești activ la cereri acm decide și @TheOne cum știe
    1 punct
  7. Pro , imi plac lucrarile tale dar sper ca in timp sa schimbi si genul de la Natura.
    1 punct
  8. Pro, ai niste lucrari destul de reusite, dar sa fii mai activ pe cererile oameniilor pentru avatar. Bafta, sper sa te descurci.
    1 punct
  9. Nume: Razvan Vârsta: 18 in 3 luni Categoria pe care vrei s-o moderezi: Cafenea sau Jocuri unde este liber. Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.): penzo#9905 De ce dorești să fii moderator?:Deoarece vreau sa ajut comunitatea cum am facut in trecut. Experiență în domeniu:Foarte mare Data trecuta am avut niste probleme si deaia am luat pauza 3 luni.
    1 punct
  10. A mai fost moderator deci are experienta si sigur se descurca Pro
    1 punct
  11. 1 punct
  12. Pro, ai mai fost moderator si consider ca te-ai descurca iar
    1 punct
  13. 1 punct
  14. Daca tot a aparut treaba asta cu povestile am zis sa fac si eu Deci salut, ma numesc Stefan,majoritatea ma stiti drept NEEP, am 15 ani si sunt pe aceasta comunitate de 2 ani si jumatate. Cum am dat de aceasta comunitate? Ei bine era 25 decembrie 2017,tocmai ce revenisem la gaming-ul pe PC dupa cateva luni in care ma jucam pe consola. Revenind la poveste, de Craciun eu le-am zis parintilor ca vreau sa imi cumpere o pereche de casti de gaming si cs-ul( a 3 oara pentru ca eram mic si prost),asa ca mi-au oferit de Craciun ce mi-am dorit. Aducandu-mi aminte de gamemode-ul JB am zis sa caut un server sa ma joc si spre norocul meu am gasit unul JB.EVICT.RO la acea vreme.Aici am gasit primul server pe care chiar imi placea sa imi pierd timpul jucand. In cateva zile,am facut si orele pentru a aplica la staff,chiar daca nu credeam ca o sa fiu acceptat din cauza varstei,limita fiind de 14 ani, iar eu avand 12 Dar mi-am zis sa incerc si spre mirarea mea am fost acceptat,prima data cand aveam o asemenea functie In cele 6 luni cred in care am jucat pe server am descoperit persoane super de treaba.Cu unele vorbesc chiar si in fiecare zi pe insta sau pe discord (se stiu ei) Chiar daca am mai fost staff si pe alte servere din comunitate tot jb-ul ramane preferatul meu Revenind la forum.. De forum am aflat cand am vrut sa aplic pentru helper.Am descoperit diferite categorii unde mai puteai pierde timpul In timp m-am gadit sa aplic si la moderator,dar varsta m-a cam tras in jos Cu timpul am ajuns la alta varsta si la alta mentalitate si am zis sa aplic din nou la moderator si am fost acceptat,dar din pacate am renuntat. Pe final vreau sa va salut pe toti si sper sa ajungem la cati mai multi membri.
    1 punct
  15. Dupa cum stiti, sunt unul din moderatorii acestei comunitati de mai mult de 3 luni,iar pe comunitate activez de aproape 8 luni, asa ca am decis sa va impartasesc povestea mea in aceasta comunitate: Totul a început pe când cautam un server de hns,unde sa îmi pierd timpul,și l-am găsit,un server cu mulți playeri și grade care își făceau treaba,asta s-a întâmplat acum 2 ani,dar după 1-2 luni m-am lăsat de CS din cauza VAC ban-ului,pe care l-am luat pe nedrept din cauza unui chinez care care mi-a hackuit contul de Steam și a decis sa bage coduri pe compe. După un an,am decis sa îmi fac un nou cont de Steam,și mi-am luat CS-ul,mulțumită colegilor mei care au insistat sa ne jucăm. Dupa mai multe luni m-am reapuc de hns și am găsit același server pe care ma jucasem și cu un an în urmă.Gradele de pe server tot vorbea de ceva forum,de cereri de helper și am decis sa fac și eu o cerere,la care am fost acceptat,iar după 2 luni am ajuns moderator. Am început să fiu activ pe forum,până am găsit o categorie care mie mi-a plăcut foarte mult și am zis că este perfectă pentru mine,așa că,cu ajutorul lui @VladTheMLGPro 乡,am înțeles cum stă treaba cu moderatul și restul și am aplicat pentru moderator,unde am fost și acceptat. Tot ce mai am de zis este să îi mulțumesc lui Vlad pentru ajutorul acordat și sa felicit toate gradele de pe forum pentru activitatea lor,contribuind la dezvoltarea acestei comunitati și la perfecționarea acesteia. Peace!
    1 punct
  16. Salut!!!Ma numesc Daniel, mulți ma știți ca Lukas978, sunt din Moldova si astăzi o sa va spun cum am ajuns eu pe aceasta comunitate!!! Era o zi simplă(luna martie a acestui an cred) si cautam un sv de awp,unde sa ma joc!!! Am găsit multe sv de awp, dar cel mai mult mi a placut awp.usp.ro, serverul comunității noastre!!! Am inceput sa joc pe sv ca nebunul, toata ziua, apoi dupa ceva timp, am dat întîmplător de forumul comunității (ca sa înțelegeți, eu pina atunci nu stiam ca exista o comunitate, ca exista un forum si etc!). Dupa ceva timp de jucat pe sv ul de awp, am aplicat pentru grad pe sv, prima incercare a fost nereușită, dar nu m am lasat si am mai încercat sa aplic pentru grad, ceea ce mi a reușit!!! Am avut si 2 tentative de a aplica pentru mod pe forum, dar fara succes(((. Dar in viitor cred ca l i au Dupa citeva luni de jucat pe serverele comunitatii,am decis sa mi deschid si eu un server!!! Ceea ce mi a reușit, poate nu e cel mai bun sv, dar eu ma bucur ca am incercat si l am deschis!!! M am împrietenit cu multi dintre voi, si ma joc ca nebunul alaturi de voi in fiecare zi. Daca ar fi sa dau o nota comunității ar fi un 8 aproape 9, deoarece sunt lucruri unde eu cred ca trebuie de lucrat. In final as vrea sa spun ca sa nu renunțați niciodata si sa credeți in voi si in dorințele voastre ,doar asa veti reusi sa ajungeți cineva!!!! Aveți grija drq cu corona asta, va pwp❤ P.S. Cer scuze, sigur sunt greșeli si poate nu e formulat tot ok, dar am încercat, ms!!
    1 punct
  17. 1. - Limbajul vulgar, jignirile, etc se pedepsesc cu gag/mute intre 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 2. - Limbajul vulgar asupra staff-ului se pedepsește cu ban intre 1 - 7 zile. 3. - Nu este permisă Spamarea in chat ( repetarea aceluiasi mesaj de mai mult de 2 ori ), se pedepseste cu gag intre 10-30 minute. 4 - Aveti timp 48 de ore (2 zile) de cand ati luat ban-ul pentru a face cerere de unban, altfel, cererea nu va fi luata in considerare. 5. - Reclama la alte comunitati / servere se pedespeste cu ban permanent. 6. - Este interzis să puneți alte link-uri înafară de cele de la https://usp.ro, https://imgur.com sau https://csgo-panel.ro se pedepseste cu silence permanent. 7. - Amenințările cu flood se pedepsesc cu ban intre 1-24 ore la alegerea adminului. 8. - Orice tentativă de cheats sau scripturi de tip: BunnyHop, KillSay, FakeLag, FakeLatency, etc duc la ban permanent. 9. - Nu aveti voie să faceți grief / troll(intre coechipieri, ex: tragi in el, ii arunci smoke in fata,etc) riscati ban intre 1-24 ore. 10- Abuzul de buguri este pedepsit cu ban intre 1-24 de ore + stergerea bunurilor castigate prin bug(daca este cazul) . 11. - Instiga la cearta se pedepseste cu gag / mute intre 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 12. - Trash Talk-ul(ez,culcat,etc) se pedepseste cu gag / mute 10-30 minute in functie de abateri si gravitate. 13. - Programele de tip: Slam, Voice Changer sau alte scripturi care deranjează jucătorii, duc la kick, iar daca continua, ban intre 1-24 ore. 14. - Urcatul pe mapa se pedepseste cu slay / kick / ban intre 30-120 min. 15. - Statul afk la echipa spectatori atunci când serverul este full, este pedepsit cu kick. 16. - Nu aveți voie sa vă adăugați în nume un alt DNS inafară de cel de la server sau de la alte servere din comunitate, se pedespeste cu /rename la prima abatere, la a2-a abatere kick, iar la a 3-a ban 1-7 zile. 16. - ( fara copy-paste ) reactionati la acest topic cu like,etc si la intrebarea "Ai citit regulamentul?" se raspunde cu: vreau helper 17. - Nu aveti voie sa chemati alti jucatori de pe server la compe sau orice alt mod / alt joc, se pedepseste cu silence 10-30 minute. 18. - Glumele de prost gust cum ar fi "milsugi" , etc se pedepsesc cu silence 10-30 minute. 19. - Adaugarea injuraturilor grave in !nametag se pedepseste cu ban intre 1-24 ore. 20. - Jucatorii ce fac reclama la profile de Instagram, canale de YouTube,etc fara a detine gradul de YouTube sunt pedepsiti cu silence permanent. Este permisa doar in cazul in care videoclipul/postarea contine un giveaway pentru server, etc. 21. - Daca crezi ca a gresit un membru STAFF( a injurat, a folosit o comanda aiurea, etc ) ai timp 24 de ore sa ii faci o reclamatie, altfel reclamatia nu va fi luata in considerare. 22. - Nu aveti voie sa vindeti credite / iteme din shop pe bani reali, se pedepseste cu ban permanent . 23. - Nu aveti voie sa va luati in gura / sa va certati cu membrii STAFF pentru deciziile pe care le fac, riscati ban intre 1-24 ore. Daca crezi ca au gresit le faci reclamatie. 1. - Orice încălcare a unei reguli de mai sus si de mai jos, duce la warn / remove. 2. - Nu aveți voie să folosiți comenzi pe alți membrii din STAFF, doar în cazul în care situația e gravă ( folosește cheats, face reclama, etc) dacă crezi că a greșit cu ceva esti OBLIGAT să îi faci reclamație pe forum. 3. - In cazul in care donati pentru grad aveti obligația de a va face cont pe forum pentru a fi la curent cu toate informatiile si in cazul in care un jucator va face o reclamatie / cerere de unban, totodata aveti obligatia de a fi la curent cu regulamentul. 4. - Abuzul comenzilor !CSAY , !HSAY , !MSAY, !SAY se pedepseste cu WARN, aceste comenzi se folosesc doar pentru anunturi ! 5. - Oferirea contului vostru unui alt jucator este INTERZISA pe serverul OLD.USP.RO , riscați Remove. 6. - Aveti obligatia de a va ocupa de reporturi in orice situatie, adminii ce nu se ocupa de reporturi / server pot ajunge si la remove. 7. - Aveti la dispozitie 24 de ore pentru a prezenta o dovada la o reclamatie / cerere de unban asupra dvs. , in caz ca nu aveti cum sa o prezentati in 24 de ore, anuntati dand un reply la cererea de unban. Adminii ce nu prezinta dovada la timp primesc warn sau chiar remove ( daca situatia se repeta ) 8. - Adminii care sunt inactivi mai mult de 5d ( 5 zile ) fara o cerere de invoire, primesc automat remove fara sa fiti avertizati. 9. - La fiecare comanda data asupra unui jucator ( gag, kick, mute, ban, etc) aveti obligatia de a face o dovada, in cazul in care jucatorul va face reclamatie si nu aveti dovada riscati sa primiti warn / remove. 10. - Nu aveti voie sa va dati "mare" sau sa va laudati cu gradul. 11. - Limbajul vulgar asupra altui membru STAFF / jucator fara permisiunea lui se poate pedepsii si cu REMOVE. 12. - Nu aveti voie sa dati info cu esp , se considera abuz si se pedepsește ca si la punctul 14. 13. - Folosirea comenzii unban fara o dovada CLARA se pedepseste cu REMOVE + BAN 14. - Abuzul de GRAD se pedepseste cu remove + ban permanent. 15. - Motivele penibile aiurea (ex:sal,pa,cf,) la gag/ban/kick,etc se pedepsesc cu warn. Totodată, nu aveti voie să dați comenzi fără să scrieți motivul. Atentie: Daca Jucați cu cod și primiți BAN/VAC o faceți pe propria răspundere, gradele nu se transfera/returneaza ! Tentativa de cheats in postura de membru STAFF se pedepseste cu banip + remove, regula se aplica si daca intrati pe alt cont cu cheats !
    1 punct
  18. Updated - A fost scoasa regula 16. de la STAFF
    1 punct
  19. Updated - A fost adaugata regula 22. - la "PLAYER"
    1 punct
  20. 1. Numele tau: 2. Cateva cuvinte despre tine: 3. Profilul tau de Steam: 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: 5. Ai experienta in adminat?: 6. Cat timp poti petrece pe server?: 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: 9. Ai citit regulamentul ?: 10. Alte detalii: Reguli & Informatii : 1. - Minim 2 zile si 2 ore(50 ore) jucate pe server. Cele de la echipa spectator nu se iau în considerare. 2. - Sa se raspunda la fiecare punct ( punctul 10 nu este obligatoriu ) 3. - Daca ati fost respinsi puteti face alta cerere dupa 7 zile! 4. - La punctul 4, orele le puteti lua accesand https://csgo-panel.ro , va cautati profilul, copiati link ul de la profilul vostru si il puneti in cerere.
    1 punct
  21. Updated - A fost schimbata regula 20. si 6.
    1 punct
  22. @Seby123 Am precizat si am si rugat un gif..
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.