Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 09.10.2020 în toate secțiunile

  1. Arata-mi și mie conturile pe care le-ai găsit cu numele " grizzLY " și pretinzi că sunt ale mele. Contul pe care am jucat este al unui tovarăș, jucător de hvh cu care am făcut troll pe MM. Am avut bulanul sa iau global cooldown și el nu, asta e. Acum mi-a dat contul sa mă joc pe public că are prime. Dar nu ai cu cine. Am zis că nu m-ai respectat că nu te-ai interesat ce e cu contul ăla, ce level am pe faceit, de când joc cs, ca sa îmi pot argumenta playstyle-ul sau " aimbot-ul ". Nu mă cred important, dar dacă tu vii cu o "dovada" cică cu 3 fraguri casual și zici că am aimbot, din punctul meu de vedere, nu ești apt să fii în staff. Ma repet pentru a 3 a oară unreal, poate așa înțelegi. Și cu litere mari, poate citești cu atenție : NU AM CUM SA IL RESPECT DACA EL NU M-A RESPECTAT INCAT SA STEA CATEVA RUNDE SPEC PE MINE. S-a bazat pe mulțimea de report-uri cum că aș avea cod doar fiindcă am tras mai bine decât cei care m-au raportat. Și faza cu orele și faceit-ul am zis-o ca sa aveți un punct de reper data viitoare când vreți să banati pe cineva în mod abuziv, dar fiecare înțelege ce vrea după modul lui de gândire. Ca idee, când analizezi un jucător, îl analizezi din mai multe puncte de vedere, nu doar după aim. Dar la noi daca cineva trage mai bine decât altcineva, sigur are cod și sigur nu a depus mai mult efort decât cealaltă persoană în cauză, gândire tipic românească.
    1 punct
  2. 1. Daca ai primit BAN pe serverul nostru , faci o cerere ca atare , fara laude precum " Te rog sa te uiți cate ore am pe main și level-ul de pe faceit " , ok ? Nu intereseaza pe nimeni cate ore ai tu , ce lvl ai tu pe nu stiu unde sau cat de bun esti tu , lucrurile astea le faci cu prietenii tai , nu cu noi . 2. Vinovat/Nevinovat , iti pastrezi calmul si un limbaj decent fata de un staff si chiar persoana fizica care sigur e mai in varsta decat tine , pe tine nu te-a jignit nimeni in nici un fel , ofera respect pentru a fi respectat . 3. Nu stau sa caut sa vad cate conturi ai , pe cate ai Vac Ban , nu ma intereseaza , ma intereseaza sa te porti frumos si sa lasi deoparte aerele astea de intelectual si sa ne axam pe subiect fara jigniri si vorbe " cu bube " . 4. Din video nu reiese cum ca tu ai avea wall/aim , asa ca v-oi fi Pro unban . 5. @patr1xxx #lanGOD La fel si pentru tine .. calmeaza-te si mentine-ti un comportament/limbaj decent chiar daca el a inceput sa te atace/jigneasca, arata ca esti mai cu bun simt si nu te cobori " la nivelul lui " . - @TwiX Va rog sa nu mai raspundeti daca nu aveti nimic nou in legatura cu subiectul , de certat puteti sa va certati in privat . Seara faina !
    1 punct
  3. @TwiX Asta este sourceban-ul : https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=ℤ+%3F+%3F+%3F+%3F+%3F+ツ&Submit= . Normal trebuia sa fi facut sacaz cerere , dar nu a stiut .
    1 punct
  4. revin cu postarea anuala - twitter revamp - twitter header -shop - zandy revin anu viitor
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.