Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 28.08.2020 în toate secțiunile

  1. Avem nevoie de moderatori pe sectiuni noi, sa vina cu posturi noi si de calitate. Fa activitate pe alta categorie si revino dupa 14 zile (de data asta respecta ce am zis). T.C.
    1 punct
  2. Pro, este foarte activ pe acea categorie si nu modereaza nimeni acolo.
    1 punct
  3. PRO, nu modereaza nimeni acea sectiune si esti activ.
    1 punct
  4. Pro,ești activ+nu moderează nimeni acea secțiune
    1 punct
  5. pro,esti destul de activ pe aceea sectiune.
    1 punct
  6. Cererea ta de grad pe forum a fost trimisă cu succes. Totuși, dacă voiai să faci cerere de helper / admin / grad pe unul dintre serverele de Counter-Strike trebuia să faci cererea în secțiunea serverului pe care dorești grad: Vezi aici lista completă cu serverele de Counter-Strike, alege serverul dorit și refă cererea acolo.
    1 punct
  7. Urmatoarea generatie de iPhone a fost amanata si in acelasi timp, au scapat cateva informatii pe internet. Prezenta senzorului LIDAR, existent pe ultimul iPad Pro lansat cat si un ecran cu rata de refresh ridicata; se pot dovedi a fi reale intr-un final. Cum au aparut pe internet aceste informatii? Desi Apple se pricepe foarte bine la pastrarea lor in siguranta. Ei bine, Jon Prosser a discutat intr-un clip postat recent pe canalul de Youtube FPT despre caracteristicile viitoarelor terminale Apple. Cel mai mare si mai tare dintre modele, iPhone 12 Pro Max a fost confirmat si va incorpora senzorul LIDAR in zona din spate a telefonului. Ce face mai exact senzorul respectiv? Cu ajutorul senzorului, calculeaza distanta pana la cinci metri a obiectelor din jur; creand o harta 3D care ajuta mai departe la obtinerea unui cadru mai profund; daca este utilizat stric pentru fotografiere. Modul portret ar beneficia cel mai mult de pe urma senzorului laser LIDAR. Camera urmatorului iPhone ar mai primi si un senzor capabil sa inregistreze in rezolutie 4K la 120fps si cu putin noroc, 240 fps in slow motion. Bun, sa discutam putin si despre cea mai controversata componenta: ecranul. Sursa lui Prosser a confirmat prezenta ecranului de 120HZ in faza de testare. Cu toate acesta, pe langa ecranul rapid s-au strecurat si alte variante cu rata de refresh standard. Sincer, ma asteptam sa vad aceasta miscare deoarece Apple ofera inovatie cu lingurita. Partea mai putina buna, Apple a pastrat in continuare bretonul imens, prezent din anul 2017. Ma asteptam sa-l faca mai mica totusi, daca tot primim un ecran bun in final.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.