Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/19/2020 in all areas

 1. 2 points
  Putem spune ca Google si Apple au luat un victory royale.
 2. 1 point
  nu mai offtopic.daca vrei sa mai adaugi ceva editezi mesajul anterior
 3. 1 point
  Acceptat. Ce trebuie sa faci acum e sa ai grija la regulament si sa pastrezi activitatea.
 4. 1 point
  contra, cred ca ai luat aplicatia asta putin la misto.
 5. 1 point
  Din experienta mea cu tine esti un baiat ok care nu cauti probleme insa nu te cunosc asa de bine, dar pana acum din ce arati pe server esti un tip ok si putin activ pe acolo, meriti o sansa asa ca de la mine ai un PRO.
 6. 0 points
  tu vrei sa-mi zici mie ca lucrezi de 6 ani in ps? arata-mi si mie niste lucrari in illustrator cat si after effects daca esti asa wow, cu avatarele alea de faci de ras varule, daca tot zici ca ai 6 ani de ps, am stat cu ACAB cat si cu POC1 stai chill, stiu mai multe decat tine la Web Design cat si Illustrator si after effects asa ca nu avea tupeul sa-mi zici mie ca nu stiu ce, daca vrei sa-mi vezi lucrarile da-mi pm si-ti dau forumul varule care este mult mai mare decat asta, stai in banca ta si nu te da superior la design, daca incep sa-mi pun lucrarile aici devin designer dupa cateva zile EDIT: ca tot zici de avatar, este facut in 5 minute + calitatea la artwork-uri pe acest forum este mica, da unpic inspect element sau open image in a new tab sa vezi cum se vede avataru, 100 HQ
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.