Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 31.07.2020 în toate secțiunile

  1. @xcosmin daca ai primit grad nu inseamna ca trebuie sa dezgropi topicuri vechi. nu a mai fost activitate in topicul asta de 5 luni, te trezesti tu sa aduci mortii langa noi. @Angrry™
    2 puncte
  2. Poti sa iei starter packul gratis daca folosesti un link de la youtuberi ( ex. La povesti cu Jimmy).. Nu mai incerca sa faci scheme din astea.
    1 punct
  3. Eu sunt de acord cu ce spui, e aiurea sa iti deschizi server sa il afiliezi si peste 3 zile sa il inchizi sau sa il lasi asa sa nu te ocupi de el.. Sunt mai multe motive oricum pt care nu se ocupa, intentia de a deschide un server e buna, problema e ca nu toata lumea stie sa configureze un server (aici o sa venim noi in ajutor, o sa postam niste addonsuri gata facute ca sa fie mai usor) si cealalta problema pt. care 1 server se inchide repede e atunci cand se face un server din 2-3-4 oameni care fac cheta 5e sa deschida serverul si cand se cearta sau 1 din ei se retrage il inchid ca nu mai sunt bani. Un server nu inseamna doar host, da, gasesti host de la 5 euro pana la 50 euro depinde ce fel de server vrei sa faci, dar mai trebuie investit in reclama, configurare, pluginuri etc. si daca nu esti dispus sa dai niste bani cel putin in primele luni mai bine nu te grabi sa il deschizi pt. ca sunt sanse mari sa il inchizi la fel de repede cum l-ai deschis. Grad de detinator neserios n-o sa facem pt. ca e inca o bataie de cap pentru administratia USP, in loc sa ne pierdem timpul cu asa ceva mai bine cautam metode sa ajutam serverele sa nu se inchida peste noapte.
    1 punct
  4. Cat de mult dureaza topicu' asta... Aproape 1 luna
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.