Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.06.2020 în toate secțiunile

  1. Facebook tocmai a făcut din WhatsApp un produs mai necesar. Aceasta este însă doar o parte din planul mai mare al companiei de-a deveni un intermediar pentru plăți și gestiune bani. Mark Zuckerberge, directorul Facebook, a anunțat că WhatsApp va permite, în Brazilia, transferuri de bani și plăți direct în aplicație. „Trimisul și primitul de bani devin la fel de simple ca distribuirea de fotografii. Totodată, încurajăm afacerile mici din Brazilia să vândă prin WhatsApp”, a transmis acesta într-un mesaj pe Facebook. Zuckerberg a spus că infrastructura din spatele noii opțiuni se bazează pe Facebook Pay, sistem implementat în câteva țări în Messenger. Promisiunea e că sistemul acesta de plăți e sigur și rapid. Ca rapiditate, asta-i cert. Ca siguranță vom vedea doar în timp. Sursa: playtech.ro
    2 puncte
  2. Propun sa se adauge aceste "emoticoane/iconite" cum vreti voi sa le ziceti.
    2 puncte
  3. Mi se pare o idee prosteasca si imaginile de le-ati ales sunt cam prea mari.. in orice caz treaba voastra
    2 puncte
  4. Se pot adauga, asadar le adaugam si asteptam si alte mesaje sub aceasta forma. (Ex: Topic Inchis, etc.) (Le gasiti la Emoji - Categoria USP)
    2 puncte
  5. Pluginul + sursa acestuia vine in arhiva de la sourcemod, pe care o descarci de pe https://www.sourcemod.net/downloads.php?branch=stable sau https://www.sourcemod.net/downloads.php?branch=dev , e mult mai bun si optimizat, cu sintaxa noua Daca te uitai macar putin aici -> http://prntscr.com/t0c4zw vedeai ca pluginul este foarte vechi cu sintaxa veche si cel mai probabil nu functioneaza cum trebuie. Fara suparare, dar informeaza te inainte sa postezi pluginuri.
    2 puncte
  6. Ce tupeu pe unii oameni, cer remove ca pleaca pe alta comunitate dar totusi fac reclamatii aiurea. Reclamatie respinsa, zi mersi ca nu i permanent ca injuri staff, ar trebui sa stii lucrurile astea ca ai fost admin, sau cred ca ai fost degeaba sincer
    1 punct
  7. Nu am nimic personal cu el, dar nu e prima dată când face asta. Nu doar cu staff-ul, ci si cu playeri. D.p.d.v. al comportamentului, din păcate ai multe, dar multe de învățat.. Pro.
    1 punct
  8. Contra Mi se pare o bataie de cap in plus
    1 punct
  9. Si vrei cotele sa fie reale sau ce? :))
    1 punct
  10. Ai primit ceva mai bun dincolo? Alta cartita care pleaca :)))
    1 punct
  11. puneti-l singur inapoi daca tot e bug :))
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.