Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.04.2020 în toate secțiunile

  1. 2 puncte
  2. Pro , activ pe categoriile respective
    2 puncte
  3. De la mine ai CONTRA ! Nu te-am vazut pe server, nu ai orele necesare pentru a aplica la helper! Mai joaca pe server si mai aduna experienta!
    1 punct
  4. Atunci când a înjurat serverul avea o situație mai nașpa(eram cu el pe discord) și cred ca de aceea a reacționat asa.... Eu zic ca merita iertat dar sper sa nu mai faca asa.. @IamTHEKILLER și-a făcut doar treaba...
    1 punct
  5. Asta e,ce faci iti asumi si suporti consecintele.O sa iti dau dovada maine.Ori cum ai recunoscut ca ai injurat sv-ul.
    1 punct
  6. Contra! aici gresiti multi dintre voi, daca primiti gag/mute , continuati sa injurati sau sa vb pe u@ , si de ce ai injura serverul, daca ai dat rage , stiu ca injuri pe cineva daca dai rage nu injuri sv! Astepta decizia lu' Night !
    1 punct
  7. am ajuns sa dam tepe pentru niste credite? =]]] nu dau nimic, nu ma bag in treaba voastra dar vreau sa va zic ca sunteti copilarosi, adica serios pentru niste credite sa faci asa?. @NiGHT raspunsul tau.
    1 punct
  8. Sincer , e pe raspunderea voastra , tot ce faceti legat de skins , ca pe samp , afaceri ilegale , numai ca pe cs nu se baneaza =))) , asa ca daca va mai luati scam nu veniti sa plangeti pe forum ca nu primiti nimic . v-am pupat.
    1 punct
  9. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=302931
    1 punct
  10. Nu e prima dată când @Vossen da tepe/este toxic. Acum @NiGHT/ @RockYdecid.
    1 punct
  11. E trb voastra cu cine faceti trade-uri cu credite . Aceasta a fost si vina lui ca a dat teapa mai ales ca e membru staff . Asteptam sa vedem ce zice Night sau Rocky .
    1 punct
  12. ✦Nume : ✦Nick : ✦Varsta : ✦Primele 7 cifre din CNP : ✦Locatia : ✦Ore jucate : ✦Steam ID : ✦Steam Profile Link : ✦Ai citit regulamentul serverului ? : ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 20 de cuvinte)? : ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) : ✦V-ati alaturat grupului de discord?(obligatoriu) : ✦Alte obiectii : ▶Trebuie sa aveti minim 15 ore jucate pe server! ▶Regulamentul adminilor il gasiti aici! ▶Pentru a afla STEAM ID-ul tau personal intra pe http://steamid.io sa vezi toate informatiile despre contul tau de Steam!. ▶Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi RESPINSE! ▶Acesta este grupul de Steam al serverului http://steamcommunity.com/groups/oldcsusp ▶Acesta este grupul de Discord al serverului https://discord.gg/3s2K3GCeSQ ▶Daca ati fost respins la vreo cerere de helper trebuie sa asteptati minim 1 saptamana pentru a face o alta cerere. ▶Varsta minima pentru acest grad este de 14 ani! ▶Orele le poti afla aici:https://www.panelcs.ro/ore ▶ La intrebarea " De ce vrei acest grad pe server " , trebuie sa formulati o propozitie/fraza de minim 20 de cuvinte , nu luati acest aspect in deradere , altminteri cererea va fi respinsa ▶ In momentul in care ati fost acceptati o sa fiti chemati la un interviu pentru testare pe discord.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.