Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 12.04.2020 în toate secțiunile

  1. PRO! Trusted consider eu ca il merita o persoana activa si de incredere pe server. Avem trusted persoane care intra poate odata pe saptamana si pe forum niciodata si persoane care eu nici macar nu stiu cine sunt. Stau o saptamana pe server zi de zi, fac cateva ore si putina activitate in plus, isi fac cerere de up si dupa ce primesc mai intra pe server o zi doua pe saptamana(si in zilele alea doua cand intra scriu ei pe chatul adminilor "ala pare dubios, sa se uite cineva"). Daca va uitati putin la cereri si la activitate o sa vedeti si voi asta, ca nu vreau sa dau exemplu concret.
    7 puncte
  2. Propun sa se mareasca orele in care poti face o cerere de helper/up. Ex : Helper-60 ore Admin-100 ore Moderator-150 ore Trusted-180 ore Consider ca e mai bine asa, deoarece majoritatea o sa prinda mult mai multa experienta si nu o sa primeasca Moderator acum si dupa cateva saptamani Trusted. In intervalul acestor ore de UP o sa invete mult mai multe chestii si o sa stie care o sa fie treaba cand o sa primeasca UP la admin, deoarece atunci poti acorda BAN unui player. Consider ca gradul de Admin este foarte important si ca ar trebuii sa ai putina experienta cand o sa il primesti. Aceasta este o "propunere". In caz ca sunt prea multe/putine ore, puteti sa le modificati. Cine considera ca ar trebuii marite orele, un PRO mai jos.
    3 puncte
  3. PRO! +1 @Puf De Păpădie Trusted se acorda si s-a acordat prea usor. Propun in acelasi timp verificarea activitati lunare pe forum si pe server Daca tot ne adunam toti admini, am rugamintea sa anuntati cand va schimbati numele indiferent de GRAD.
    2 puncte
  4. Daca mai vad certuri din partea amandurora , va bag in carantina 30 zile. +1 warn la amandoi de data asta. Asteptati raspunsul unui fondator si care mai da reply dupa mine , are ban instant.
    2 puncte
  5. 1 punct
  6. Pro, la helper sa ziceam undeva la 40 de ore, si la trusted 200+
    1 punct
  7. Pro , dar sunt de aceeasi parere ca si dany. Trusted de la 200+
    1 punct
  8. Eu sunt pro ,dar trusted as zice la peste 200 de ore pe server.
    1 punct
  9. 1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.