Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 03.09.2017 în toate secțiunile

  1. Nume: Borleanu MarcNick: BomeckProfil steam: http://steamcommunity.com/id/bomeckfgt/Vârsta: 16Locație: Baia Mare,MaramuresHobbyuri: Gaming, muzica, citit, cateva sporturi precum fotbalul, le practic cam rar pentru ca nu am cu cine de obicei + metamfetamina, acid si shop ;)))))De unde ai auzit de noi?: Eu si prietenul meu @q4e cautam o comunitate care sa ne gazduiasca serverul de Arena, iar Evict m-a impresionat in primul rand prin aspectul si ordinea forumului.Completări: Sunt destul de sociabil dar in acelasi timp si serios si selectiv.Apreciez interesul si seriozitatea si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti si de a face un bine neconditionat.Pot spune ca am un simt al umorului destul de ok si sunt tolerant intr-o anumita masura.Pentru orice alte intrebari, nu ezitati sa imi lasati un pm Aveti aici si profilul meu de facebook: https://www.facebook.com/marc.borleanu
    1 punct
  2. Uite aici un cadou Panda din partea mea.
    1 punct
  3. Cadou primit. Locked.
    1 punct
  4. Codemasters anunță că DiRT 4 este acum la reducere via Steam ! Reducerea de preț este de 33% până pe 4 septembrie, iar jocul face parte și din The Codemasters Complete Collection (conține 54 jocuri și DLC-uri) care este, de asemenea, la reducere de 15%.
    1 punct
  5. Uite un cadou @HATEAND #1 #2
    1 punct
  6. Nu intenționez să fac niciun fel de reclamă. Unele lucrări sunt de la cereri.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.