Sari la conținut

Lextzo-LFT

Member
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Lextzo-LFT

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

9

Reputație Comunitate

  1. Bun , am intrat in gluma cu paul , iar apoi ati inceput sa spuneti ca sunt level 8 boostat, v-am raspuns la fel , spuneti "esti mort , esti bot , etc" , v-am dat gag... In continuare scrieti in u@ asa ca v-am dat ban 30 de minute pentru abuz u@ si suferinte.
  2. Doresc sa ma retrag deoarece nu mai stau la fel de mult pe counter , mai ales pe servere publice.. In caz ca o sa revin , sa ma joc mult , am sa revin in staff.. Multumesc pentru tot ajutorul , ly all.
  3. Nick: Lextzo Steam Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198841850244/ Nu e cel mai stralucit motiv pentru absenta , dar pe forum macar mai pot arunca un ochi .
  4. Lextzo-LFT

    Absenta Lextzo

    Salutari , nu pot fii activ pentru o perioada de cateva zile deoarece mi-am dus castile la garantie si acum am unele super handicapate... As putea spune ca am 2 boxe lipite de urechi mai pe scurt. Multumesc pentru intelegere .
  5. Pro , cel mai de treaba.
  6. Lextzo-LFT

    Cerere Admin.

    Nume: Zgripcea Ovidiu Vârstă [minim 14]: 15 Nick: Lextzo Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198841850244/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:440792258 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/「Lextzo」/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/t55yeGz Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: Nu. Sincer.. am incercat odata si mi-a dat batai de cap :))) , nu judecati xd. Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Da. Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: Da. Ai citit regulamentul?: nu cred ca da Grad admin actual: Helper. O sugestie pentru server?: Ar putea fii o idee sa existe un shop de unde iti poti cumpara diferite chestii.. Jetpack, hat-uri , etc..
  7. Lextzo-LFT

    Cerere helper

    Contra ! Esti toxic , suferi continuu pe server , te iei in gura cu oricine , mai ales cu mine.
  8. Plus de asta , la cate abateri are Paul , nu mai merita sa ii atragi atentia , sa ii spui ceva , direct mute/gag. Poate pana la urma o sa se controleze , nu o sa mai injure/sufere la un moment dat.
  9. Bun , eram cu Paul in echipa , baiatul care i-a spus sa nu mai planga si baiatul cu rank 3 in echipa adversa care i-a dat 1 tap.. Si-a luat tap , a suferit ca are rank 3 , ca il bate.. I-am dat mute, mai era un baiat caruia ii dadusem inainte mute sau gag tot pentru suferinte, apoi a inceput Paul sa imi spuna de ce ii dau mute , ce motiv am, m-a amenintat ca raman fara grad si cam atat...
  10. Lextzo-LFT

    Cerere UP Paradox

    Pro , activ si super de treaba
  11. Lextzo-LFT

    cerere unban

    Nu pare a avea cod. Pro unban.
  12. Pro , chiar daca ai avut vreo 2 antecedente cu mine ca injura-i de toti mortii.. trecem cu vederea si sa speram ca poti remedia aceasta problema
  13. Lextzo-LFT

    Cerere helper Luca

    Pro , toti meritam o sansa
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.