Sari la conținut

penzo

Ex Staff
  • Număr conținut

    735
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

penzo a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 28 2023

penzo a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre penzo

  • Dată Naștere 27.01.2003

Metode de contact

  • Steam
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198885683335/
  • Discord
    penzo#9905

Vizitatori Recenți Profil

2.588 citiri profil

Realizările lui penzo

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rar
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

248

Reputație Comunitate

  1. penzo

    Cerere Grad TS

    Update: Aparent cand am dat update la TS mi-a resetat levelu. Puteti inchide.
  2. Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte : Razvan, 20, amuzant, punctual. De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : Petrec mult timp pe ts. Pot sa ajut ts-ul. UniqueID : oPCa2MnHVEdZSSj3w1iUDU8DXn4= Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?: Momentan nu am.Poate pe viitor.
  3. https://imgur.com/a/1yWsPJe
  4. penzo

    Sushi Roll 3D

    Feliați, tăiați și rotiți-vă drumul spre succesul sushi în acest joc satisfăcător de gătit. Cu cât rulezi mai mult sushi, cu atât clienții tăi vor fi mai fericiți și cu atât mai mulți bani vor face restaurantul tău!
  5. Un fan al lui Arsène Lupin, un gentleman hoț fictiv și maestru al deghizării, se numește Lupin al 19-lea. Hobby-ul său este aventura prin închisorile din lume. Provocările, obstacolele, dificultățile sunt toate interesante pentru el. Nimic nu-l poate împiedica să scape. Fiecare închisoare are caracteristici unice pe care le folosește abilități specifice speciale pentru a le trece. Să mergem cu el să experimentăm multe închisori din lume.
  6. penzo

    WWE SuperCard

    WWE SuperCard este jocul de luptă cu cărți de colecție cu WrestleMania Superstars și acțiune de luptă WWE. Luptă în evenimente precum WarGames și colectează zilnic cărți noi! Cărțile de luptă cu WWE Legends și Hall of Famers vă aparțin și le puteți ridica la nivel. Construiește-ți pachetul și luptă cu alți jucători într-o varietate de moduri, evenimente în timp real, PVP și echipe. Duceți-vă stilul WrestleMania cu propria echipă personalizată de legende și cu noile cărți WrestleMania 37.
  7. Predator: Hunting Grounds este un joc video multiplayer dezvoltat de IllFonic și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4 și Microsoft Windows. Face parte din franciza Predator, cu Arnold Schwarzenegger care își reia rolul lui Alan "Dutch" Schafer (Predator) și Jake Busey care își reia rolul de Sean Keyes (The Predator). Amplasat în junglele îndepărtate ale lumii, sarcinile unei echipe de patru agenți de elită să finalizeze operațiuni paramilitare înainte ca un singur Predator să le poată găsi și elimina. Jocul a fost lansat pe 24 aprilie 2020.
  8. penzo

    MLB The Show 21

    MLB The Show 21 este un viitor joc video de baseball de la San Diego Studio și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 și de MLB Advanced Media pentru Xbox Series X / S și Xbox One. MLB Show se bazează pe Major League Baseball (MLB). Cea de-a șaisprezecea intrare a francizei MLB: The Show, urmează să fie lansată pe 20 aprilie 2021. Shortstop-ul San Diego Padres, Fernando Tatís Jr., este prezentat ca stea de acoperire, iar la 22 de ani este cel mai tânăr jucător care a făcut acest lucru.
  9. penzo

    Mass Effect 3

    Mass Effect 3 este un joc video de rol de acțiune dezvoltat de BioWare și publicat de Electronic Arts. A treia intrare majoră din seria Mass Effect și ultima versiune a trilogiei originale, a fost lansată în martie 2012 pentru Microsoft Windows, Xbox 360 și PlayStation 3. O versiune Wii U a jocului, intitulată Mass Effect 3: Special Edition , a fost lansat ulterior în noiembrie 2012. Mass Effect 3 este stabilit în galaxia Calea Lactee în 2186, unde civilizația galactică este invadată de o rasă de mașini extrem de avansată de nave-stea sintetice-organice cunoscute sub numele de Reapers. Se încheie povestea comandantului Shepard, un soldat uman de elită, care are sarcina de a încheia alianțe între specii pentru război.
  10. v1 -textul e frumos,efectele nu sunt multe si degeaba, blur placut vizual si nu strica culoriile.
  11. penzo

    Overdrive Premium

    În viitor, o combinație de oameni, tehnologie și metal negru creează o specie puternică, remarcabilă. Guvernul le numește „cyborg umbră” și permite fiecărui sector să aibă propria forță de securitate umbră (S.E.F), toate acestea trebuind controlate de sediul central din orașul Century.
  12. Fii legenda ninja master războinic umbră și bucură-te de aventura de luptă incredibilă în STICKMAN MASTER: Ninja Legends - RPG umbră, joc offline stickman ninja Colectează arme puternice, sabie mare, armură, ..; lupta in liga, completeaza misiuni. Hack și slash monștri și pune capăt acestui joc offline rapid!
  13. Joacă acum primul joc de acțiune RPG al francizei ASSASSIN’S CREED. Explorează RENAȘTEREA ITALIANĂ prin ochii ASASINULUI, completează zeci de misiuni și descoperă misterul epic al Corbilor.
  14. Situată la scurt timp după evenimentele Rise of the Tomb Raider, povestea ei o urmărește pe Lara Croft în timp ce se aventurează prin regiunile tropicale ale Americii până la legendarul oraș Paititi, luptându-se cu organizația paramilitară Trinity și întrecând pentru a opri o apocalipsă mayașă pe care a dezlănțuit-o. Lara trebuie să traverseze mediul înconjurător și să combată dușmanii cu arme de foc și stealth în timp ce explorează hub-uri semi-deschise. În aceste hub-uri, ea poate face raid mormintelor pentru a debloca noi recompense, a îndeplini misiuni secundare și a căuta resurse care pot fi utilizate pentru a crea materiale utile.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.