Sari la conținut

RoByTzu old.usp.ro

Member
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

657 citiri profil

Realizările lui RoByTzu old.usp.ro

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

7

Reputație Comunitate

  1. 1. Numele tau: RoByTzu old.usp.ro 2. Cateva cuvinte despre tine: Sunt un tip de treaba, ajutator pot sa zic, o fire destul de nerabdatoare pot sa zic ca sunt dar ma pot adapta la situatie. Si ma enervez destul de greu. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/RoByTzu123/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://csgo-panel.ro/profiles/76561199019856489/0/?search=1/ 5. Ai experienta in adminat?: Da. 6. Cat timp poti petrece pe server?: Minim 2 ore. 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Vreau sa ma alatur STAFF-ului deoarece am mai fost si imi place sa ajut comunitatea + ca poti sa iti gasesti prieteni noi. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, am. 9. Ai citit regulamentul ?: vac-ban 10. Alte detalii: Pup.
  2. 1. Numele tau ( din joc ) : RoByTzu old.usp.ro 2. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/RoByTzu123/ 3. Profilul vechi de Steam: - 3. SteamID: STEAM_1:1:529795380 4. Gradul pe care l-ai avut: Admin 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : https://usp.ro/forum/topic/47816-cerere-remove-roby/ 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: - 7. Alte detalii: -
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : RoByTzu 2. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/RoByTzu123/ 3. Profilul vechi de Steam: - 3. SteamID: STEAM_1:1:529795380 4. Gradul pe care l-ai avut: Admin 5. Dovada ca ai deținut gradul ( ss cu donația ) : https://usp.ro/forum/topic/47816-cerere-remove-roby/ 6. Care este motivul pentru care vrei gradul pe alt cont?: - 7. Alte detalii: -
  4. Cerere Remove: 1. Nickname: RoByTzu | nu trag bine 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/RoByTzu123/ 3. SteamID: STEAM_1:1:529795380 4. Gradul pe care îl deții: Admin 5. De ce vrei remove?: Vreau o pauza de la cs, in general servere.. o sa mai joc cateodata probabil cu prietenii un compe si cam atat cs. O sa revin peste ceva timp sper cu mai multa energie si chef. 6. Alte detalii: Va respect pe toti.
  5. CONTRA https://old.csgo-panel.ro/bans/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:22223725&advType=steamid Ai cam multe sanctiuni, dar daca e sa nu primesti gradul si vrei sa faci alta cerere, daca nu vei mai lua nici un gag/mute pana la urmatoarea cerere eu iti dau PRO.
  6. La 2:38 a tras cateva gloante, un glont a intrat in corp si unu in cap. La 3:05 nu mi s-a parut nimic suspect ca doar l-a vazut si a tras. Dupa parerea mea nu pare sa aiba coduri.
  7. PRO Merita functia de Owner, a ajutat server-ul si s-a implicat in orice.
  8. pro De treaba si activ, de fiecare data cand intru pe server este si el. Aduce un alt vibe pe server si e un vibe bun.
  9. Contra Multe sanctiuni, cand erau gloantele infinite faceai spam + toxicitatea in unele cazuri.
  10. PRO Doreste de mult aceasta functie si cred ca s-ar descurca foarte bine cu co-owner.
  11. PRO Ai activitate si intuitia imi spune ca te vei descurca. Succes!
  12. PRO Meriti o sansa , te-am vazut pe server destul de rar in ultimele zile. Daca devii mai activ o sa fie mult mai ok.
  13. 1. Nickname: RoByTzu old.usp.ro 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/RoByTzu123/ 3. Gradul pe care îl deții: Helper 4. De ce crezi ca meriți UP ?: Cred ca merit UP deoarece sunt activ si cred ca as putea face mai multe cu un grad mai mare si voi avea acces la ban in unele cazuri din cauza ca au mai fost momente cand nu erau admini si pe atunci nu stiam de comanda /voteban. Stiu ca nu am printre cele mai multe gag/mute dar stiu ca pe acestea le pot face in timp. 5. Ai citit regulamentul ?: vreau helper 6. Alte detalii: Multumesc pentru atentia acordata .
  14. CONTRA Nu te-am vazut pe server deloc, azi a fost prima data cand te-am vazut.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.