Sari la conținut

⭐Puf De Păpădie

Girl
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

⭐Puf De Păpădie a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 12 2020

⭐Puf De Păpădie a avut cel mai apreciat conținut!

Metode de contact

  • Steam
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198831157091/

Vizitatori Recenți Profil

1.178 citiri profil

Realizările lui ⭐Puf De Păpădie

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rar
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

123

Reputație Comunitate

  1. ce ciulama ati facut din cererea asta a lui habz treaba voastra cui dati ban si ce faceti... dar.... dati ban unor playeri care au cu mult mai multe ore pe serverul asta decat voi. bubule fara suparare am sa iti zic ce cred... cred ca CMA are dreptate mare. Ai venit pe serverul de discord ai vorbit de unu si de altu, ai "scuipat" pe usp, si te-ai intors sa lingi. Asta spune multe despre tine... in momentul in care ai trimis acel mesaj ca tu nu poti sta pe comunitatea lui pymbor si bla bla bla, ma crezi ca toti s-au bucurat ca ai plecat? ca sa stii cat de apreciat ai fost. Nu stiu daca asta conteaza pentru tine sa fi placut de oameni... eu is sincera si nu am de gand sa iti ascund nimic. Degeaba te iei de CMA cu aerele astea de superioritate ca ai prins tupeu de la cei de "sus" care te-au pus sa faci si alte lucruri. CMA a fost unul dintre cei mai activi admini de aici. tu intrai din an in paste, si cand intrai nu faceai nimic. Nu te face cu nimic superior ca te-ai intors sa lingi unde ai "scuipat" odata, cu absolut nimic fata de restu oamenilor. Se vede ca ai prins tupeu de "sus" (asa cum mi-ai si spus) ca altfel nu iti permiteai tu sa te iei de @[Spectru] asa aiurea. Tocmai din cauza unor admini ca si voi 2 au ales multi sa plece de pe usp sau sa nu mai fie la fel de activi. Oare cand intra playeri noi si va vad gradele de superioritate si cum va luati de toata lumea mai stau pe server? Sau pe founderi nu ii intereseaza sa aiba playeri noi? ii intereseaza doar sa isi bata joc de adminii care au poate deja catre 1k ore pe server si care au ales sa plece din cauza ca serverul nu era ingrijit deloc, si se rugau pe forum de minim 3 luni sa se repare bugurile? Daca asta e multumescul lor pentru tot timpul in care au fost pe server si au avut activitate si s-au implicat. Cu asta sunteti rasplatiti @habb @dwighT | USP.RO @Poker21 si multi altii. Mi-e mila de tine @gh0stw4ve, sincer. Fara nici o suparare si sper ca sa o iei ca atare nu ca o jignire. Am incheiat.
  2. E clar, in lipsa de demo PRO unban!!
  3. @GunnbottEMLR esti si tu pe forum? credeam ca doar la reclamatii te vedem
  4. @gh0stw4ve un demo te rog?
  5. ⭐Puf De Păpădie

    Cerere grad

    Asta e activitatea @CMAlexandru3 de la mine pro.
  6. Gun vrei sa fiu sinceră? Îți place sa faci caterinca de lume. Dar dacă e vorba ca cineva sa te ia pe tine peste picior nu îți convine și sari repede cu reclamația. “Ce tie nu-ți place altuia nu-i face.” De aia am dat contra. te pup
  7. Alinpopescu eu zic sa te rezumi la cererea ta de unban, și dacă dorești mai poți sa faci și pentru celălalt cont cerere. Baloo te asteptam cu un topic nou dacă dorești unban.
  8. @alinpopescu ce e cu tupeul asta pe tine? s-a prins peste noapte de tine? pe celalalt cont al tau, banat acu 4 zile de ce nu ai facut cerere de unban? sau nu ti-a placut numele adminului care te-a banat de data asta? Contra unban pentru tupeu si pt celalalt ban pwp
  9. contra, eu nu am vazut nici un slay
  10. ha ha e malache? il tin minte cum incerca sa ma minta ca nu vad bine ceea ce vad Mare contra de la mine old friend
  11. dar de ce nu e valabila asta cu main-ul la toata lumea? la unii propuneti sa intre cu main la altii nu. Prietenii adminilor au voie restu nu, sau cum? nu e corect. Sunt admini care joaca pe alte conturi si nu primesc ban.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.