Jump to content

Cerere Manager

kaocao

Recommended Posts

• Nume si Prenume: Andrei Farcas
  • Vârstă: 18
  • Gradul pentru care doriți să aplicați: Manager
  • Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Nu o sa va mai dezamagesc promic cu RESPECT EVICTT!!!!!!
  • O scurtă descriere despre dvs. (minim 100 de cuvinte):Ma numesc Andrei.Sunt din Bucuresti si am 18 ani.Tot ce pot spune despre mine este ca imi place fotbalul si ca am experienta in cs go.Imi place sa ies pe afara.Sunt la liceu in Bucuresti.Atat se poate spune despre mine.Ceaw v-am pupat
  • Experiență în domeniu:2-3 ani

Daca se poate vreau sa imi schimbati nikul in -bk- @ ScreenShot si pe ala sa imi adaugati gradul daca il voi lua si dacu nu il iau sa imi schimbati nick

Edited by kaocao

Ne iei la misto? Ai avut moderator si ti-ai batut joc, nu ai fost deloc activ. Acum vrei Manager?

Edited by HATEAND

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Atunci vreau iar moderator dar nu va dezamagesc sa mor eo daca va dezamagesc acuma nu mai primesc gradul va rog inca o sansa daca se poate sa imi schimbati nick

Edited by kaocao

• KENNY. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.