jaxi_usp Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Liderul francez este disponibil pentru a juca ca probă, substitut sau într-un proiect nou. Nathan „NBK-” Schmitt a anunțat că caută noi oportunități ca substitut, probă sau cu un nou proiect în curs de construire. De două ori campioană major, care a preluat mantaua de lider în joc și a jucat în Revenant din iunie, nu va mai începe pentru organizația indiană, care se rezumă la doar trei jucători: Kamil "reiko" Cegiełko, Nabil „Nivera” Benrlitom, și Laurențiu „lauNX” Țârlea. „Nu am fost niciodată la fel de disciplinat și de muncitor cu meșteșugul meu ca în ultimul an, studiind echipele de top actuale și înțelegând toate detaliile despre sistemele lor în timp ce lucrez la cum să solidific baza jocului pentru a asigura runde și cele mai eficiente moduri de a juca la mijlocul rundelor”, spune tânărul de 30 de ani. „De asemenea, am studiat mult cum să mă adaptez la majoritatea echipelor TT2/3 care arată o mulțime de stiluri de joc diferite și cum să respect bazele jocului.” NBK- este disponibil imediat ca probă sau substitut sau în proiecte noi în curs de construire, afirmând că ceea ce îi pasă cel mai mult este „competitivitatea proiectului și potențialul acestuia”. Connect: ->CS.USP.RO [Competitive] ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1] ->FIRE.USP.RO [Competitive] ->Steam: jaxi_usp ->Discord: jaxi_usp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts