Jump to content

Retragere jaxi_usp

jaxi_usp

Recommended Posts

Mi-a facut placere sa fac parte din acest staff, dar simt ca munca mea este in zadar si ca nu sunt apreciat. Multumesc de intelegere si va doresc succes cu echipa staff.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

Dorim să iti mulțumim Jaxi pentru dedicarea și eforturile depuse în cadrul staff-ului comunității USP.RO. Contribuțiile tale valoroase au avut un impact semnificativ asupra dezvoltării comunității noastre de CS2. Apreciem tot timpul și energia investita pentru a ne face experiența de joc mai plăcută și mai organizată. Îți dorim mult succes în viitoarele tale proiecte și te așteptăm mereu cu brațele deschise.

Nu stiu de ce crezi ca munca ta e in zadar, ce anume doresti sa se schimbe sau spune-ne care este motivul pentru care doresti sa parasesti echipa USP.RO.

• Love 1

Cu timpul anumite lucruri m-au determinat să iau această decizie, din păcate. În cei 4 ani de staff, am realizat și petrecut momente frumoase, dar a venit și ziua aceasta în care sunt nevoit să îmi cedez locul noilor membri ai comunității. Motivul pentru care am renunțat este unul mai delicat, pe care din păcate nu îl pot dezvălui. Mulțumesc tuturor din staff, pentru acești ani frumoși pentrecuți împreună și vă doresc succes în continuare.

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1]

->FIRE.USP.RO [Competitive]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.239&port=27015

server.php?ip=188.212.100.121&port=27015

Daca asta este decizia ta, tu stii, eu ti-am recomandat sa faci o pauza sa nu te mai stresezi, nu sa te retragi complet.

Poti sa mai joci si alte jocuri si sa revii cand doresti, te asteptam cu bratele deschise.

Mereu ti-am apreciat efortul depus si nu am fi ajuns unde suntem fara tine. 

Tot ce am vrut sa iti transmit sunt cate critici constructive care sa te ajute atat pe tine cat si serverul in continuare. (Adica sa nu dai gag/mute daca nu injura si nu e toxic. Si sa nu pui la suflet orice zice lumea sa nu te demoralizezi.)

Cand te razgandesti, stii unde sa ne gasesti.

Ai grija de tine si sa stii ca o sa avem grija oricum si de ceilalti membri staff care isi fac de cap, nu scapa nici ei. 

Acum cu sosirea evenimentelor de toamna/iarna avem nevoie mare de staff capabil pe server, insa nu te pot obliga sa ramai, iti respect decizia. 

Multumesc inca o data pentru tot.

:tc:

• Love 1

wVVeI.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.