scr1pt Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Nick: scr1pt Ip-ul: 45.95.38.147:27015 SteamID: 76561199304389481 Link profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199304389481/ Adminul care te-a banat: MosuBolea Admini prezenti: doar el era parca Motivul pentru care ai primit ban: degeaba, absolut degeaba doar pt ca trag bn si i s a parut suspect si i am dat proof si clipuri clare unde nu am nimic si ii dau oricui vrea pe discord Data si Ora: 16.11.2022 ora 19:40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuBolea Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 ```neprezentare la verificare, l-am asteptat mai mult de 3 minute si nu a intrat `` Asta e motivul, NU:``degeaba, absolut degeaba doar pt ca trag bn si i s a parut suspect si i am dat proof si clipuri clare unde nu am nimic si ii dau oricui vrea pe discord`` Eu doar atat am, nu mi-a prins programul mai mult aparent, din pacate nici cele 5 minute sau mai mult cat te-am asteptat nu mi s-au salvat, dar era Pufa pe sv si mai mult ce au vazut. Cum spuneam te-am asteptat mult, puteai sa-mi fi scris pe sv daca ai vazut ca nu raspund in privat (desi nu te-am chemat in privat), eu tot te-am intrebat daca intri sau nu, tu nimic. Acum si daca nu ti-ai sters din pc sau daca ai facut asta nu are sens, nici tu nu ai dovezi si nici eu nu am dovezi ca nu ai facut-o. La cat a durat puteai sa-ti golesti tot, ce ai pus pe discord cat am vorbit, antrenamentul cu botii nu se pune, poti scoate codul , NU?. Ramane la decizia colegilor, pe care ii rog sa nu voteze discutia de pe discord din chat si cum au evoluat lucrurile acolo. (adica spre cearta). Sper sa se voteze in functie de dovezi si de ce s-a intamplat pana la ban. Seara faina si bafta! https://files.fm/u/q7ctawyk2 sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLM Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Faza de la balcon a fost ciudata, cand a luat grenada in mana tu deja ai luat cutitu ca sa iesi. Nu te ajuta nici contul, iar din moment ce nu ne dai un main. Contra unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeDaN_ Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Contra unban Faza de la balcon ii ciudata si plus de asta vorba lu VLM main nu ne dai parerea mea acuma ramane sa vedem ce zic si ceilalti colegi Sedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
CioaTa In CarTier Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Cosider ca nu sunt suficiente dovezi pentru ban , trebuia un demo macar inca 2-3 runde, decizia ramane la Kent PRO UNBAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEnT89 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Unban ! Este doar o faza,era bun un demo mai lung. Pe viitor o sa fim mai atenti. T/C DNS: FIRE.USP.RO IP: 188.212.100.121:27015 MOD:COMPETITIV CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <- CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts