xEdixX Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Nume: [numele tău real]: Anghel Florin Vârstă [minim 14]: 15 fac 16 Nick: [numele tău de pe server]: nows;N1 Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/nowsN1/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:419976321 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/nows%3BN1/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2883858544 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da , xedixx Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da . nows;N1#2565 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da Ai citit regulamentul?: cel mai probabil ca nu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxi_usp Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Merita o sansa. Succes in continuare. Connect: ->CS.USP.RO [Competitive] ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1] ->FIRE.USP.RO [Competitive] ->Steam: jaxi_usp ->Discord: jaxi_usp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ștewie2K Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 (edited) Pro si nu prea. Cand intri pe server, te iei cu prietenii tai si incepi sa faci misto pe seama lor sau a altor jucatori, ceea ce pentru un viitor admin, refuz sa cred ca e cea mai buna conduita... Pana la urma, la interventia cuiva, ai pro si de la mine, dar atentie la ce am scris mai sus, multumesc! Edited November 3, 2022 by Sacâz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEdixX Posted November 3, 2022 Author Share Posted November 3, 2022 Acum 27 minute, Sacâz a spus: Pro si nu prea. Cand intri pe server, te iei cu prietenii tai si incepi sa faci misto pe seama lor sau a altor jucatori, ceea ce pentru un viitor admin, refuz sa cred ca e cea mai buna conduita... Pana la urma, la interventia cuiva, ai pro si de la mine, dar atentie la ce am scris mai sus, multumesc! Misto fac cu pr mei care imi permit , in schimb fac caterinca si cu restu jucatoriilor (caterinca cu ei, nu de ei) ca d-aia intram pe server sa ne distram si sa mai radem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Șubz Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 activ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiX Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 Citat ATENȚIE! Numărul orelor necesare pe server pentru HELPER: minim 30! Κύριε, ἐλέησον! Oh, on that wide open highway The life that I'm livin' is a dead man's hand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Respins. Te asteptam peste 2-3 zile dupa ce strangi orele minime, macar 27-28. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts