pupsik Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte : Ma numesc Podubnii Vitalie si am varsta de 15 ani. Sunt o persoana optimista si stiu ce sa fac sub presiune. Imi place foarte mult sa ma joc la calculator si sa joc cat de competitiv posibil pentru distractie, pe langa asta imi mai place fotbalul, ma descurc destul de bine la orice. De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : Doresc acest grad deoarece pot sa ma ocup de TS aproape la orice ora si sunt activ. Am grad pe serverul GO si de aceea cred ca o sa ma descurc cu functia. UniqueID : vuYpAmOPBuFcnbVNf1zS/fzNqg0= Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? Nu am nici o propunere momentan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Grad primit HELPER Vezi ce faci cu el @USP KrøN te rog sa ai grija de el ! Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts