9/11 Was T Sided Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Nick: 9/11 Was T Sided SteamID: (numeric) STEAM_1:1:534303341 Numele Adminului: roli. si Pastile Dovada: https://imgur.com/a/eFD52dI Ora si Data: 11 20 ceva de genu Se da ban penru clan tag de f_pe_mata hai serios unde gasiti admini astia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
⚡Pika-Choo-Choo⚡ Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 eu inteleg ce vrei sa spui dar totusi ai fost admin si chiar arata urat cand intra toti cu tot felul de nume de clanuri. Eu nu le-am dat ban,dar i-am dat afara pana nu au mai vrut ei sa intre Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11 Was T Sided Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 12 minutes ago, Pika-Choo-Choo said: eu inteleg ce vrei sa spui dar totusi ai fost admin si chiar arata urat cand intra toti cu tot felul de nume de clanuri. Eu nu le-am dat ban,dar i-am dat afara pana nu au mai vrut ei sa intre ba baietii isi dau arfe maxim aia ma enerveaza pe mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastile Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Te am rugat 4 sau 5 runde sau chiar mai bine de atat sa schimbi tagu chiar ti am zis si te rog frumos si am vazut ca nu vrei sa ti l schimbi ba chiar ai zis ca nu ti l schimbi si ai inceput sa ma iei cu 'tati' si ce ai mai zis tu acolo poate confirma si rolii si am decis sa iti dau ban 2 ore si aveai clan tagu (f_pe_mata) ceea ce este vulgar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 11 minutes ago, Pastile said: Te am rugat 4 sau 5 runde sau chiar mai bine de atat sa schimbi tagu chiar ti am zis si te rog frumos si am vazut ca nu vrei sa ti l schimbi ba chiar ai zis ca nu ti l schimbi si ai inceput sa ma iei cu 'tati' si ce ai mai zis tu acolo poate confirma si rolii si am decis sa iti dau ban 2 ore si aveai clan tagu (f_pe_mata) ceea ce este vulgar. ce varsta ai fratemiu sa sa zici ca tagu f_pe_mata e vulgar, de cand asa ceva ii vulgar, voi va atacati singuri ca nimeni nu o avut treaba cu ce clan tag am eu pana v-ati ofticat voi si cum sunteti mari oameni pe server si aveti acces la comenzi repede v-ati luat trigger, si normal ca nu am vrut sa imi schimb clan tagu cand nu are nimic ce incalca asa zisul regulament de care voi chiar tineti cont ce sa mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastile Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 oră în urmă, 9/11wastsided a spus: ce varsta ai fratemiu sa sa zici ca tagu f_pe_mata e vulgar, de cand asa ceva ii vulgar, voi va atacati singuri ca nimeni nu o avut treaba cu ce clan tag am eu pana v-ati ofticat voi si cum sunteti mari oameni pe server si aveti acces la comenzi repede v-ati luat trigger, si normal ca nu am vrut sa imi schimb clan tagu cand nu are nimic ce incalca asa zisul regulament de care voi chiar tineti cont ce sa mai Nu mi am luat trigger nu m am ofticat nu nimic dar poate altii se simt ofensatii sau mai stiu eu ce si mai bine pentru toata lumea sa schimbi un tag de grup nu ti am cerut nimic mai mult poate fii vulgar deoarece este un tag interpretabil. Si cu asta am incheiat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biceps Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Contra reclamatie , In momentul in care un admin iti cere sa schimbi tag-ul clanului pentru ca contine cuvinte vulgare trebe sa il schimbi pentru a evita un kick sau ban temporar pe server . Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 2 hours ago, biceps said: Contra reclamatie , In momentul in care un admin iti cere sa schimbi tag-ul clanului pentru ca contine cuvinte vulgare trebe sa il schimbi pentru a evita un kick sau ban temporar pe server . Multumesc . nu contine nimic ce incalca orice regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Folosirea de nume/taguri ce conțin cuvinte obscene este interzisă Pedeapsă: Avertisment / !rename / kick / BAN TEMPORAR 2h. Eu zic sa citesti de 2 ori inainte de a face o reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 3 minutes ago, Toeke said: Folosirea de nume/taguri ce conțin cuvinte obscene este interzisă Pedeapsă: Avertisment / !rename / kick / BAN TEMPORAR 2h. Eu zic sa citesti de 2 ori inainte de a face o reclamatie. citeste si tu tagu inainte sa dai reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Acum 1 minut, 9/11wastsided a spus: citeste si tu tagu inainte sa dai reply f_pe_mata fut pe ma ta ce nu i vulgar la asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Just now, Toeke said: f_pe_mata fut pe ma ta ce nu i vulgar la asta? nu scrie asa ceva nu stiu de unde scoateti voi cocluzia asta ii f_pe_mata atat, n-ai cum sa te legi de mine numa ca a f_pe-mata ii fut pe ma-ta ce argument ii asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Acum 3 minute, 9/11wastsided a spus: nu scrie asa ceva nu stiu de unde scoateti voi cocluzia asta ii f_pe_mata atat, n-ai cum sa te legi de mine numa ca a f_pe-mata ii fut pe ma-ta ce argument ii asta ? Eu zic sa lasi prostiile astea pe aici e ca si cum ti as zice eu sa..i dau .uie , admini in cauza au procedat corect . Nu iti convine , nu mai juca p aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 is nenumarate cuvinte cu f zic si eu ce ar fi sa se baneze si tagurile spl sms si multe altele care prezinta o vulgaritate deosebita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Acum 1 minut, 9/11wastsided a spus: is nenumarate cuvinte cu f zic si eu ce ar fi sa se baneze si tagurile spl sms si multe altele care prezinta o vulgaritate deosebita Ale adauggari mai ai ? Ti am zis , admini in cauza au procedat corect , zic sa lasi prosteala asta cum ca e doar asa la sanchi ca nu e nimic vulgar ca nu iti merggge . Nu ti convine , cauta alt server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 2 minutes ago, Toeke said: Eu zic sa lasi prostiile astea pe aici e ca si cum ti as zice eu sa..i dau .uie , admini in cauza au procedat corect . Nu iti convine , nu mai juca p aici. te inseli, si se vede ca nu sunteti in stare sa acceptati ca nu ii nimic gresit in tag si faceti efectiv ce va taie capu ca admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
⚡Pika-Choo-Choo⚡ Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Chiar exagerezi și are dreptate Toeke, ești liber sa intri pe alt server cu ce nume vrei tu. Te anunț ca îți dau și eu ban dacă te prind cu clanul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9/11wastsided Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 minute ago, Pika-Choo-Choo said: Chiar exagerezi și are dreptate Toeke, ești liber sa intri pe alt server cu ce nume vrei tu. Te anunț ca îți dau și eu ban dacă te prind cu clanul aia zic oameni de 20+ da va comportati ca copii de 14 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Acum 5 minute, 9/11wastsided a spus: te inseli, si se vede ca nu sunteti in stare sa acceptati ca nu ii nimic gresit in tag si faceti efectiv ce va taie capu ca admini Fara suparare nu stiu de ce boala suferi , sau cum suna asta in capul tau dar ti am zis cum sta treaba nu iti convine poti cauta alt server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEnT89 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Clanurile care se considera ca ar fi jignitoare sau care fac aluzie,gen cum este alt tau,nu este permis. Daca ne crezi asa prosti,iti zic eu ca nu suntem. Esti liber sa joci unde vrei cu clanul ala,dar la noi,nu. T.C DNS: FIRE.USP.RO IP: 188.212.100.121:27015 MOD:COMPETITIV CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <- CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts