vladuttt Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Nume: [numele tău real]:vladut Vârstă [minim 14]:17 ani Nick: [numele tău de pe server]: vladuttt Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198875482745/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_1:1:457608508 Ore jucate pe server [link gametracker]:https://www.gametracker.com/player/vladuttt/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]:da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]:da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]:da vladuttt Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]:da vladuttt#6947 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:da Ai citit regulamentul?:cu siguranta ca nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Pro, nu te-am vazut jignind pe server si esti de treaba. GFX Designer Nu îmi cereţi în PM avatare/ semnături/ logos/ grade/ etc. Faceţi cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexestenumele Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Pro foarte activ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twin Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Contra Ieri ai facut cererea revino peste cateva zile nu mai fa cerere in fiecare zi + ca la 3 cereri nici regulamentul nu l-ai citit deci deja imi dai o parerea foarte proasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
^5 paul-tnt- Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Contra Cerere de helper recenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeak go.usp.ro Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Contra, nu mai face cereri helper la o zi distanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiX Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 La 01.10.2021 la 20:49, [𝘼𝘿𝙈] a spus: Contra Ieri ai facut cererea revino peste cateva zile nu mai fa cerere in fiecare zi + ca la 3 cereri nici regulamentul nu l-ai citit deci deja imi dai o parerea foarte proasta La 01.10.2021 la 21:46, ^5 paul-tnt- a spus: Contra Cerere de helper recenta Respins Κύριε, ἐλέησον! Oh, on that wide open highway The life that I'm livin' is a dead man's hand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts